• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

güze3l bayanlar nasılsınız bakalım..elifim cicilerine bayıldım maşallah.melisam sen nasılsın.ben hala istanbuldayım.hemen çıkmam lazım kız arkadaşım geldi ortaköyü çoook özledim ya oraya gişdecez kısmetse...eşim burda şimdilik herşey süper öpüyorummmmmmmmm

iyiyz canım sen nasılsın gez bakalım iki gün daha burallardaysan bak hava ısınıyomus iyicene dolasırsın.ç sana iyi gezmeler cano.:54::54::54:

bayıldım gule gule kullansın benım guzel tosun pasam
ıyı gunlerde gıysın insallah saglıkla alımntı yapmadım sılersın dıye
beze kadar almıssın kuzu oh ne güzel.:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

sağolsın teyzesi Allah razı olsun daha iyileri senin prensesin olsun inş artık onunkileride görürüz balım hwee silicem kuzum kalmasın aldım balım beşiğini anakucağını falan onalrıda bir koyarım:48:

hoşgeldin eminem sağpolsın cnaım benim tşk ederim nasılsın kuzum:38:

hoşş buldukkkkk:48::48::48::48:
nasılım aslında iyiym çok şükür ama duygu karmaşılığı yaşıyorum biraz:44:tekrar anne olacakmıyım kızım yalnızmı büyüyecek hep gel gitler yaşıyorum :5:bazen unutuyorum ama küçük bir bebek gördüğümde yine aklıma geliyo :43:

arılı bi takım varya benım favorım o kuzu battanıyeside var hanı :nazar::nazar:
hee o arılıyı dayısı aldı 2. hastane çıkışı melisam diğer sarısıda iç kundak ilk doğduğunda onunla sarığpp temizliyceklermiş işte bu eklediklerim biraz büyük olanlar daha minkleri koymuştum karışık işte toplamda 4 göz doldu tam ama inan bunlar bile çok fazla geliyo çünkü giyemeyek biliyorum çabucak büyüyo yaa gelsede sıpa giydirir çekerim koayırım canlı canlı:16:
güze3l bayanlar nasılsınız bakalım..elifim cicilerine bayıldım maşallah.melisam sen nasılsın.ben hala istanbuldayım.hemen çıkmam lazım kız arkadaşım geldi ortaköyü çoook özledim ya oraya gişdecez kısmetse...eşim burda şimdilik herşey süper öpüyorummmmmmmmm

hoşgeldin fındığım nasılsın balım naısl gidiyo keyifler iyi anladığım kadarıyla ohh kuzum gez gez keyfini çıkar gelince haber et olurmu bu arada sağolsın teyzesi tşk ediyoruz:54::54::54:

nasılım aslında iyiym çok şükür ama duygu karmaşılığı yaşıyorum biraz:44:tekrar anne olacakmıyım kızım yalnızmı büyüyecek hep gel gitler yaşıyorum :5:bazen unutuyorum ama küçük bir bebek gördüğümde yine aklıma geliyo :43:

oyy kyamam ben sana eminem olucaksın tabii o cadoş kızın gibi birde yaramamı yaramaz oğluşun olucak gör bak dertlenme kuzum stresegirme biliyosun en büyük düşmanı bende ne kadar taktım öylki çüft çizgiler çıakrdım biliyosun ama umuddumu kaybettim yok dedim ama geldi hemde ne şartlard geldi sıpa hayırlısı olsun yeterki canım beniimmmmmmmmmmmmmmmmmm:38:

gurnban oldugum üzülme kıs kızına nasıl kaldın sen bişimi yapmıstın nıye telkrar anne olamayasınki sen stre yapma duzenli ilşkiye gir enınde sonuda oluyo be kuzu uzulme ne olur. bide oglun olsun insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
her gece once tesekkur ediyıorum bu hediye için sonrra sizin için isteyen herkes için duaa ediyorum olacak kuzu ama sen stres yapooma ne olur
valahı kodummu oturturum kotumser karamsar olma gızzzzzzzzzzzzzzzz:57::57::57::57:

oyy kyamam ben sana eminem olucaksın tabii o cadoş kızın gibi birde yaramamı yaramaz oğluşun olucak gör bak dertlenme kuzum stresegirme biliyosun en büyük düşmanı bende ne kadar taktım öylki çüft çizgiler çıakrdım biliyosun ama umuddumu kaybettim yok dedim ama geldi hemde ne şartlard geldi sıpa hayırlısı olsun yeterki canım beniimmmmmmmmmmmmmmmmmm:38:

tabiki hayırlısı elifim benimki piskolojik felan değil düşünsemde olmuyo boş versemde vardır herşeyde bir hayır diyorum ama korkuyorumda :26:
kimine göre zaten 1 tane var neden 2. düşüneyimkii neden üzüleyimki buna hakkım varmıki gibi olabiliyo fakat üzülüyorum işte en çokta kardeş die tutturan kızım için üzülüyorum geçen komşuya bebek sevmeye gitmiş kızım babannesiyle geldi bizim neden olmuyo die soruyo:26: hadi gelde takma

neyse kapatalım en iyisi konuyu kimsenin canının sıkmak istemem :29::29::29:

kız ben yerim bunları baya almışşın sende melisam maaşallah can sağlığıyla giysin inş gelsinde prensesim melisam şimdi kontrol paneline gel en altta eklentiler yazıyo ona tıklaa sopnra orda kutucuklar var en üstekine tıkla en lata gel sil diyo yaa ordan hepsini sil bacım

tabiki hayırlısı elifim benimki piskolojik felan değil düşünsemde olmuyo boş versemde vardır herşeyde bir hayır diyorum ama korkuyorumda :26:
kimine göre zaten 1 tane var neden 2. düşüneyimkii neden üzüleyimki buna hakkım varmıki gibi olabiliyo fakat üzülüyorum işte en çokta kardeş die tutturan kızım için üzülüyorum geçen komşuya bebek sevmeye gitmiş kızım babannesiyle geldi bizim neden olmuyo die soruyo:26: hadi gelde takma

canım neden kapatasın dok içini rahatla kuzum ya essek kızında kaynananın yanında ne diye diyosa cocuk aklı işte onun yanında demesi iyice koyar adama kızım olursa olur olmazsada yapacak bişi yok sen zaten biraz tedaviyle oldun de benim teyzemın cocuguda cok tutturuyodu en sonunda sen zaten cok zor oldun kısım kardes olursa olmur olmazsa yapacak bişi yok dedi ondan sonrada kız bi daha bebek lafı etmedi
ole bişi de biliyorum kızın demesede sen kafana takıyonda onunda demesi iyice uzuyo senı. canım ya. kıs sen yakıyı hiç denedinmi o ay ben yakıda yapıstırmıstım belıme bide onu denesen bi zararı olmuyo sonucta havalarda serın belini sıcacık tyutuar

kurban olurum ben seni verene eminem üzülme demek kolay biliyorum öyle birtane var diyenler ne amaçöla diyo hani yine olur olmuyo değil diyenler varıdr emineim hani hiolmamasındansa gibilerden ama tabiki hepisnin yeri ayrı maaşallah kızızn büyümüş kaç yaşıona gelmiş istmen en doğal hakkın eminem ama işte olmamasıda olamsıda biizm elimizde dğeil rabbim hayırlı sağlıklı olanı versin üzülmekte haklısın ama kuzum senin geçirdiğin günlerden sonra ben inanıyorumki herşey sırasıyla gelicek yeterki sabret balım canımda sıkılmıyo ayrıca öyle düşünme kızarım bak karışmam ben nne zaman istersen dsinlerim balım bıkamdan yeterki sen üzülme eminem:50:

bacım pempişpemiş almışşın yerim ben bubları yaa ne kadar lasamda kız kıyafeti görünce dibim düşüyo resmen ne kadar tatlılar hele brde o yeşil takım yokmu onu çok seviyorum kızz çok şeker yaa onun içine girdiğini düşünüyorumöda yememek için kendimi zor tutuyorum vallaha hepsi hayırlı uğurlu olsun melisam sağlıkla giysin bıcırığım inş AMİNNNNNNNN:nazar::nazar::nazar::nazar:

bacım pempişpemiş almışşın yerim ben bubları yaa ne kadar lasamda kız kıyafeti görünce dibim düşüyo resmen ne kadar tatlılar hele brde o yeşil takım yokmu onu çok seviyorum kızz çok şeker yaa onun içine girdiğini düşünüyorumöda yememek için kendimi zor tutuyorum vallaha hepsi hayırlı uğurlu olsun melisam sağlıkla giysin bıcırığım inş AMİNNNNNNNN:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım saolasın ya insallah kuzum hepimizin bebişleri insallah saglıkla sıhhatle gelsinlerde çapıt onemli degil he bu ay almıstım pembişleri.
benım yesil lı takımımı diyonkıs kurbaga kostumu bende bayılıyorum ona
:27::27:

canım saolasın ya insallah kuzum hepimizin bebişleri insallah saglıkla sıhhatle gelsinlerde çapıt onemli degil he bu ay almıstım pembişleri.
benım yesil lı takımımı diyonkıs kurbaga kostumu bende bayılıyorum ona
:27::27:

amin melisam aminn inş kız o battaniye nasıl çok değişik birşey çok güzel kuzum ohh yerim ben onu aynene kurbağalıyı diyorum çok güzel çok şirin giyicek onu kıvrılcak içinde anammmmmmmmmmmmmmmmm:56::56::56:

amin melisam aminn inş kız o battaniye nasıl çok değişik birşey çok güzel kuzum ohh yerim ben onu aynene kurbağalıyı diyorum çok güzel çok şirin giyicek onu kıvrılcak içinde anammmmmmmmmmmmmmmmm:56::56::56:

annem onun bi buyugunu al dedi ya cok kucuk olmaya bilir dedi degiştiremedim onu olece kaldı bikactanede mavıs ler var giydirecem vallahı onlarıda biri sortlu skoby biride ikili skoby uzun kollu badiler erkek diyolardı ya basyta tabi bakalım 15 subatta degişmesse cınsiyeti elimde patlamasa pembeler gerci degiştirme sozu aldımda.

battanıyeyi kotondan aldım sızede dedim cok ucuz bakın diye erkek ıcınde vardı 12 ye almıstı alta dogru ayısı var onla baglıyon işte battanıyeyı kucultuyon yer kaplamıyo.
saglıklı olsunda kuzum baska bişi istemem bu riya benı mahvetti ya aklımdan cıkmıyo:31:

Back