- 28 Haziran 2011
- 7.977
- 102
- 163
lenn bitane koysan otursam ne güzel olurr seviyorum kız seni canım arkadaşımmgurnban oldugum üzülme kıs kızına nasıl kaldın sen bişimi yapmıstın nıye telkrar anne olamayasınki sen stre yapma duzenli ilşkiye gir enınde sonuda oluyo be kuzu uzulme ne olur. bide oglun olsun insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
her gece once tesekkur ediyıorum bu hediye için sonrra sizin için isteyen herkes için duaa ediyorum olacak kuzu ama sen stres yapooma ne olur
valahı kodummu oturturum kotumser karamsar olma gızzzzzzzzzzzzzzzz
ben yakı geçen ay yaptım melisam çokta güzel sıcacık tuttu ama çok kaşındırdı ben kaşıdıkça yara olmuş hala izi duruyocanım neden kapatasın dok içini rahatla kuzum ya essek kızında kaynananın yanında ne diye diyosa cocuk aklı işte onun yanında demesi iyice koyar adama kızım olursa olur olmazsada yapacak bişi yok sen zaten biraz tedaviyle oldun de benim teyzemın cocuguda cok tutturuyodu en sonunda sen zaten cok zor oldun kısım kardes olursa olmur olmazsa yapacak bişi yok dedi ondan sonrada kız bi daha bebek lafı etmedi
ole bişi de biliyorum kızın demesede sen kafana takıyonda onunda demesi iyice uzuyo senı. canım ya. kıs sen yakıyı hiç denedinmi o ay ben yakıda yapıstırmıstım belıme bide onu denesen bi zararı olmuyo sonucta havalarda serın belini sıcacık tyutuar
elifimmm canımsınnnn hayırlısı olsun inşallah bekliyorum bakalım hiç bişey yaptığım yok eşimde hemen kestirip atıyo tekrar aynı stresi yaşamak istemiyorum diyo bişey diyemiyorum bendekurban olurum ben seni verene eminem üzülme demek kolay biliyorum öyle birtane var diyenler ne amaçöla diyo hani yine olur olmuyo değil diyenler varıdr emineim hani hiolmamasındansa gibilerden ama tabiki hepisnin yeri ayrı maaşallah kızızn büyümüş kaç yaşıona gelmiş istmen en doğal hakkın eminem ama işte olmamasıda olamsıda biizm elimizde dğeil rabbim hayırlı sağlıklı olanı versin üzülmekte haklısın ama kuzum senin geçirdiğin günlerden sonra ben inanıyorumki herşey sırasıyla gelicek yeterki sabret balım canımda sıkılmıyo ayrıca öyle düşünme kızarım bak karışmam ben nne zaman istersen dsinlerim balım bıkamdan yeterki sen üzülme eminem