• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kuzum genelde 4 lüyü pek yaptırmıyolar gerek duyulmuyosabanada demedi bile doktor :26:

estağfurullah melisma olsun ne demek kuzum aynıyım gibi sadece artık bacakalrımda çok ağrıyo yatamıyorum üzerilerine 2 gündür de bu çıktı ama durum en bilemiycem 4 değil bacım 10 cm gerekli gel bir bak vallaha eyi olar hani :9::9::9::9::9:

10 cm mı yuh 10 cm acıklıkla nasıl dolasılır kıs bebek cıktı cıkacak b
gibi olmamzmı
benım bı akrabam hemsire izmirde.
,zengin bi dogulu aile gelmiş aşiretmiş ama gelini doıguracak once normal istemis neyse acılmada varmıs akrabam hazırlamıs hastayı yatırmıs bisiler takmıs serumlar falan herhal. kız demesinmi ben sezeryan yaptırcam son dakka. dur demıs kımıldama sen bak normale cok uygun sartların acılmada var demı yok illaha sezeryan olcam
neyse akrabam doktora gidiyo hemen bi geliyoki hasta yatakta degil koridorda geziyo asagıya dogru bi bakmıs bebek cıkyo kosarak bı atlamıs kadının bacak agrasına yururken cıkmıs ya benbe ne kolay demı :52::52::52:
akrabamızın aklı cıkmıs ama bi kurtarısı var bebegi kafa tyere deyecekmıs nerdeyse korktumda dıyo asiret bısey olsa once doktor sonra benı yazsatmazlardı diyo.

elifcim düşüncenizi değiştirmek için demiyorum ama peygamberimiz güzel anlamı olan ve güzel söylenen isimler koyun demiş... illa kuran da geçmesi gerekmiyor ... yine de sizin kararınızdır tabii insan isim koyunca her isme alışıyor benim yeğenimin adı Zehra ilkten bi garip geldi mincik bebeğe zehra demek şimdi zehroş aşağı zehroş yukarı hiç yabancılık çekmiyoruz.... anlamı güzel olsun yeter bide güzel çağırılsın....

hehhe inşallah bi an önce iyileşirsin havalarda güzelleşsinde gezelim bol bol bende çok seviyorum gezmeyi öyle cok evde oturamam.... benimde 3 lü yapılmadı doktor 4 lü test zamanı gelmiş dedi cagırdı ama hanfendi yerinde yok benimde 2 li cok güzel cıktı maşallah bizee cok da gerekli seyler değil aslında bilsen nolcak kii napabilriz kendi kendimizi yemekten başkaAllah dert vermesinnnn

ay ben tavuk yiyemiyorum yaa cok kokuyo geliyor banaaaa bayağıdır yapmadıysan iyi gider ama hem kolay hemde lezzetli oluyo özellikle poşette oluncaaa...... sebze yemekleri güzel gidiyo:)) bakalım bende sebzeli köfte yapıcam sulu canınız çekmez inşlallah bende cok sevdiğimden değil öylesine yapıcam işte.... başka bişi gelmiyor aklıma...

yaa şu yemek derdi yokmu benide bende alıyo hergün birde eşim seçer öyle her yemeğği yemez çok zorlanıyorum çok oturup ağlaıdğpımı biliyorum sinirimden ne pişiricem diye poffffffffffff:27::27:

kızlar benim çıkmam lazım camasırları asayım evi üstten bi süpüreyim sonra yine gelirim yemeği de sonra yapıcam.... başka bi işim yok ama bakalım bide duş alırım... gene görüşrüz iyi muhabbetler sizeeee HERŞEY GÜZEL OLACAKK!!!!:54:

yaa şu yemek derdi yokmu benide bende alıyo hergün birde eşim seçer öyle her yemeğği yemez çok zorlanıyorum çok oturup ağlaıdğpımı biliyorum sinirimden ne pişiricem diye poffffffffffff:27::27:

hehehe bende bendeee nefret ediyorum bile diyebilirim dün yemeğim yoktu evde anneme gittik:)) hiç canım yapmak istemediiii annemde maşallah 7 çeşit yemek oluyooo of ya nerden buluyo bu kadın bu kadar cok yemegiii neyse ben gidiyom:))))) hadi yaparız bişiler:))) bizim daha anne olmamız için coooooooooook yol kat etmemiz lazıııım coooooooooookkk

elifcim düşüncenizi değiştirmek için demiyorum ama peygamberimiz güzel anlamı olan ve güzel söylenen isimler koyun demiş... illa kuran da geçmesi gerekmiyor ... yine de sizin kararınızdır tabii insan isim koyunca her isme alışıyor benim yeğenimin adı Zehra ilkten bi garip geldi mincik bebeğe zehra demek şimdi zehroş aşağı zehroş yukarı hiç yabancılık çekmiyoruz.... anlamı güzel olsun yeter bide güzel çağırılsın....

haklısın elisim bende öyle diyorumda işte eşiminde içine sinmeyince sesim çıkamdı ali isminide çok severdim bende muhammed koayyım diyince ikiisimli olsun deidk umudu kaç kere dediysem tmm olsun dedi ama baktımki gönülsüz diyo beni kırmamak için ama bu isme alıştı hemen koca bebeğim:38:

benımki bı bamyaya dıyo burun kırın ediyo ya yıyo yınede napsın bamya yapınca secenek sunmuyorum:9::9::9:
bende bol eksili bamya yemegine bayılıyorum guzelde yapıyorum ole salyalanmıyo hıc.
aslında belkide kahvaltı yaparız bılmıyom ya bende cok sıkıldım vallahı iki günde bi yapıyom ama yınede olum geliyo bazen .

kızlar benim çıkmam lazım camasırları asayım evi üstten bi süpüreyim sonra yine gelirim yemeği de sonra yapıcam.... başka bi işim yok ama bakalım bide duş alırım... gene görüşrüz iyi muhabbetler sizeeee HERŞEY GÜZEL OLACAKK!!!!:54:
tmm elsiim hadi kolay gelsin yorulmamauaya bak dinlernerek yap kuzum görürşüz öpüldün:54:
hehehe bende bendeee nefret ediyorum bile diyebilirim dün yemeğim yoktu evde anneme gittik:)) hiç canım yapmak istemediiii annemde maşallah 7 çeşit yemek oluyooo of ya nerden buluyo bu kadın bu kadar cok yemegiii neyse ben gidiyom:))))) hadi yaparız bişiler:))) bizim daha anne olmamız için coooooooooook yol kat etmemiz lazıııım coooooooooookkk

maaşallah annene nasıl yapıyo gerçi yemek adını koysan on çeşit yaparıma benziyo bu iş ama işte zoriş yaa seçme olamsa bendeimde sıkıntım olmazda ahh ahh işte:26:

benımki bı bamyaya dıyo burun kırın ediyo ya yıyo yınede napsın bamya yapınca secenek sunmuyorum:9::9::9:
bende bol eksili bamya yemegine bayılıyorum guzelde yapıyorum ole salyalanmıyo hıc.
aslında belkide kahvaltı yaparız bılmıyom ya bende cok sıkıldım vallahı iki günde bi yapıyom ama yınede olum geliyo bazen .

bamyayaı bende severimekşiili ekişil ama eşim sevmez aynen sneinki gibi biraz biraz alıştı gibi ama limonsuz olunca oda vitaminine sebep işte huysuzlar işte ne olucak o yemek nasıl geliyo oratyaa düşünen yokki hiç gızıkalr bende buün türlü plav çorba yapıcam melisam başkada aklıma glemiyo vballaha kısır geliyoda ona hafta sonuna özel 2 güncük var daha:56::56:

yaa kzıalr bende çok fena şişlik olmaya başaldı bacakalrım elleirm yüzüm son zanalrda şişkinlik oluyo yarın sorucam doktora normalmidir acep:26:

yaa kzıalr bende çok fena şişlik olmaya başaldı bacakalrım elleirm yüzüm son zanalrda şişkinlik oluyo yarın sorucam doktora normalmidir acep:26:

allah allah odemmi topkluyo acaba diycem ya sende sişlik olmadı hıc demı kuzu son haftan ya ondandır belki kuzu ama sen yınede sor canım ihmal etme emi.
kız kısır cok rahatsız ediyo benı ya sıskınlıklık yapıyo mıdemde sabaha kadar su içiyom nasıl yapıyon kısırı sen kımı kuru sogasnı kavurup koyuyo sende mı ole yapıyon. ben kuru soganla ovarım iyice ıllattıktan sonra bulguru çi,g kofte gibi iyice ovar soganmalrı oldururum sarımsak salcalar baharatlar ve salata malzemelerimni koyarım mutlaka kimyon koyarım.
tadi cok guzel oluyoda ekmekle yeyince rahatsız etmiyo ama ekmeksiz yeyınce bi maden suyu içmem gerekiyo rahatlamak için.
e senın dunki dolma bittimi gı hergün yemekmı yapılır kuzu ya.

$5biurun1359469585.jpg melisammmmmmmmm şunu güzelliğine bak yaa :16:

allah allah odemmi topkluyo acaba diycem ya sende sişlik olmadı hıc demı kuzu son haftan ya ondandır belki kuzu ama sen yınede sor canım ihmal etme emi.
kız kısır cok rahatsız ediyo benı ya sıskınlıklık yapıyo mıdemde sabaha kadar su içiyom nasıl yapıyon kısırı sen kımı kuru sogasnı kavurup koyuyo sende mı ole yapıyon. ben kuru soganla ovarım iyice ıllattıktan sonra bulguru çi,g kofte gibi iyice ovar soganmalrı oldururum sarımsak salcalar baharatlar ve salata malzemelerimni koyarım mutlaka kimyon koyarım.
tadi cok guzel oluyoda ekmekle yeyince rahatsız etmiyo ama ekmeksiz yeyınce bi maden suyu içmem gerekiyo rahatlamak için.
e senın dunki dolma bittimi gı hergün yemekmı yapılır kuzu ya.

yok kuzum çok hafif başlamıştı ama 2 haftadır artmaya başladı bügün daha fazla normal olsa sıkıntı etmemde yüzde falan olursa doktora başvurmak gerekiyomuş yazıyop nette yarına sorarım dotkora artık kısır şişir balım yaa bizde fanta alıyoruz yanına gerçi bende son 2 haftadır içemye başladım öyle olunca çok etkilemiyo üzeirne birde soda içince tammdır bizde soğanı kavuruyoruz daha doğruısu eşim öyle yağıyo bende normal yaptığımda kimyon koyaım çok yakışıyo ama eşim farklı ypıyo resmini koyarımda cnaın çeker melsiam o yüzden koymıyım çok güzel oluyo böyle nefessiz yedim geçen hafta eşim ağrı açık baktı bana :1::1:dünki dolamdan varda yetmez balım yaa takviye kuvvet uygularım işte :56:

cok guzel cokkkkkkkkkkkkkkk
kız cocuklarına daha bi guzel seyler yapıyolar demı kuzu. alacalı bulacalı
ben daha uzun kollu almam yeteri kadar aldır biraz bekleyim diyorum yazlıklar cıkınca onlardan alırım artık
bu arda battanıye penye olanlarından nevresim onları alırım belki havlusunı alırım 15 ındade mother care markasının imndirimi oluyo o gunde doktor randevum var bakalım ne olcek doktordan sonra alısverişe gidemezsem bu ay kacırırım öbur aya kalır artıkın.

yok kuzum çok hafif başlamıştı ama 2 haftadır artmaya başladı bügün daha fazla normal olsa sıkıntı etmemde yüzde falan olursa doktora başvurmak gerekiyomuş yazıyop nette yarına sorarım dotkora artık kısır şişir balım yaa bizde fanta alıyoruz yanına gerçi bende son 2 haftadır içemye başladım öyle olunca çok etkilemiyo üzeirne birde soda içince tammdır bizde soğanı kavuruyoruz daha doğruısu eşim öyle yağıyo bende normal yaptığımda kimyon koyaım çok yakışıyo ama eşim farklı ypıyo resmini koyarımda cnaın çeker melsiam o yüzden koymıyım çok güzel oluyo böyle nefessiz yedim geçen hafta eşim ağrı açık baktı bana :1::1:dünki dolamdan varda yetmez balım yaa takviye kuvvet uygularım işte :56:

tama o zaman yanına bi corba yap yeter yav. ben sarma yapınca iki sıra zor sarıyorum bi sırayı bı aksam obur sırayı ertesi gün yiyoz ben oglenleri yemek yemıyom ya kalıyo ondan rahatlıkla yetiyo.
kuzum bebenın kıyafetlerini yerleştiydin ya onları bi cekmecelerini acaraktan rewsimle bakıytım bayagı almısmısın.
yatagı gelmedi daha demı kuzumun.

cok guzel cokkkkkkkkkkkkkkk
kız cocuklarına daha bi guzel seyler yapıyolar demı kuzu. alacalı bulacalı
ben daha uzun kollu almam yeteri kadar aldır biraz bekleyim diyorum yazlıklar cıkınca onlardan alırım artık
bu arda battanıye penye olanlarından nevresim onları alırım belki havlusunı alırım 15 ındade mother care markasının imndirimi oluyo o gunde doktor randevum var bakalım ne olcek doktordan sonra alısverişe gidemezsem bu ay kacırırım öbur aya kalır artıkın.
evet meliasdam seninki yaz ebbesi olucak yaa uzun kola gerek yok falza alma ama nasıl güzek cicili bicili olur yazlıklardayeirm ben onu anammmmmmmmmmmmmmmmmmm kız çocukalrının daha güzel oluyo valaha bak benimde gözüm kayıyo hevseimi almak için alsamda evde giydsirsemmi acep:52::52:
tama o zaman yanına bi corba yap yeter yav. ben sarma yapınca iki sıra zor sarıyorum bi sırayı bı aksam obur sırayı ertesi gün yiyoz ben oglenleri yemek yemıyom ya kalıyo ondan rahatlıkla yetiyo.
kuzum bebenın kıyafetlerini yerleştiydin ya onları bi cekmecelerini acaraktan rewsimle bakıytım bayagı almısmısın.
yatagı gelmedi daha demı kuzumun.

bende sarmayı yapınca zor yağpıyorum ama kelemden yaptım yaa dün o kloaydı vallahaa aman yemek derdi bitermi hiç aslında benim canımm pilav çekiyo yoğurtlu ama karnımda aç dğeil hani :26:vallaha ben baya almışım melisam çekerim yteni aldıkalrımı birazdan dur koyarım çıakrsan dışarı yarna koyarım olurmu bir tek yatağı kaldı onu siperiş veridk dün yarın yada cumaya gleicke inş hereşytmi z tamam ha birde sabunla şampuanomız kaldı o kadarcık işter:16:

ya kaynanamın akrabası var marangoz bebenın oda takımını netten begenıp onamı yaptırsam acep diye dusunuyorum kuzu ya.

vallaha melisam aslında daha güzle olur gibi içeriğini istediğin gibi yapr aksesuraını falan daha kullanşlı olur bence hazırlara göre:26:

Back