evet meliasdam seninki yaz ebbesi olucak yaa uzun kola gerek yok falza alma ama nasıl güzek cicili bicili olur yazlıklardayeirm ben onu anammmmmmmmmmmmmmmmmmm kız çocukalrının daha güzel oluyo valaha bak benimde gözüm kayıyo hevseimi almak için alsamda evde giydsirsemmi acep
bende sarmayı yapınca zor yağpıyorum ama kelemden yaptım yaa dün o kloaydı vallahaa aman yemek derdi bitermi hiç aslında benim canımm pilav çekiyo yoğurtlu ama karnımda aç dğeil hani :26:vallaha ben baya almışım melisam çekerim yteni aldıkalrımı birazdan dur koyarım çıakrsan dışarı yarna koyarım olurmu bir tek yatağı kaldı onu siperiş veridk dün yarın yada cumaya gleicke inş hereşytmi z tamam ha birde sabunla şampuanomız kaldı o kadarcık işter
anammmmmmmmmmmmmmmmm iyi günlerde giysin insallah yerinm ben onu tosun pasam gelcek yakında insallah elifim ben senı cok ozlucek kıs dogurunca cok nadır gelirsin sen buraya bu topige giresim olmaz benım her geldigimde sen yoksun cok sıkılırım bi ikimiz devamlı duranlardanız nede olsa
bana öm dan telini at kuzu baktın bi iki gün girmiyon araruım hemen senı cok merak ederim cok. :
ya bilmiyom cıksammı cıkmasammı zaten tavukk için cıkcam da. kuzu o zaman ben giyinıp cıkıyoım bi saat falan dolanır buralarda oglene gelirim o zaman koyarsın resımleri emi kuzu. burda olurmusun iki bucuk üç gibi.