• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

evet meliasdam seninki yaz ebbesi olucak yaa uzun kola gerek yok falza alma ama nasıl güzek cicili bicili olur yazlıklardayeirm ben onu anammmmmmmmmmmmmmmmmmm kız çocukalrının daha güzel oluyo valaha bak benimde gözüm kayıyo hevseimi almak için alsamda evde giydsirsemmi acep:52::52:

bende sarmayı yapınca zor yağpıyorum ama kelemden yaptım yaa dün o kloaydı vallahaa aman yemek derdi bitermi hiç aslında benim canımm pilav çekiyo yoğurtlu ama karnımda aç dğeil hani :26:vallaha ben baya almışım melisam çekerim yteni aldıkalrımı birazdan dur koyarım çıakrsan dışarı yarna koyarım olurmu bir tek yatağı kaldı onu siperiş veridk dün yarın yada cumaya gleicke inş hereşytmi z tamam ha birde sabunla şampuanomız kaldı o kadarcık işter:16:

anammmmmmmmmmmmmmmmm iyi günlerde giysin insallah yerinm ben onu tosun pasam gelcek yakında insallah elifim ben senı cok ozlucek kıs dogurunca cok nadır gelirsin sen buraya bu topige giresim olmaz benım her geldigimde sen yoksun cok sıkılırım bi ikimiz devamlı duranlardanız nede olsa:43::43::43:
bana öm dan telini at kuzu baktın bi iki gün girmiyon araruım hemen senı cok merak ederim cok. :27::
ya bilmiyom cıksammı cıkmasammı zaten tavukk için cıkcam da. kuzu o zaman ben giyinıp cıkıyoım bi saat falan dolanır buralarda oglene gelirim o zaman koyarsın resımleri emi kuzu. burda olurmusun iki bucuk üç gibi.

anammmmmmmmmmmmmmmmm iyi günlerde giysin insallah yerinm ben onu tosun pasam gelcek yakında insallah elifim ben senı cok ozlucek kıs dogurunca cok nadır gelirsin sen buraya bu topige giresim olmaz benım her geldigimde sen yoksun cok sıkılırım bi ikimiz devamlı duranlardanız nede olsa:43::43::43:
bana öm dan telini at kuzu baktın bi iki gün girmiyon araruım hemen senı cok merak ederim cok. :27::
ya bilmiyom cıksammı cıkmasammı zaten tavukk için cıkcam da. kuzu o zaman ben giyinıp cıkıyoım bi saat falan dolanır buralarda oglene gelirim o zaman koyarsın resımleri emi kuzu. burda olurmusun iki bucuk üç gibi.

melisam inş sürekli grmeye çalıcşıacamkendimi topldıktan sonra tabi sıpamnın durşu nasıl olucak bilemiyorum ama ben uzak kalalam balım inş gelicem biz sürkli duranlardanız haklısın o yüzden durmama uzak kuzum monumada telimi vericem eşimin rıxzasını bekliyorum şimidlik yok dmeiyoda susuyo kuzum yazarım habersiz bırakmam ben merake tme balım benim ee had sen çık işini yap bende yemeğimi koyayım çıkmıyrum burdayım möelisam gelirsingörürşüz olurmu dikakt et sıkı giyde çık bak mucukssssssssssssssssssssssssss:48::48::48:

melisam inş sürekli grmeye çalıcşıacamkendimi topldıktan sonra tabi sıpamnın durşu nasıl olucak bilemiyorum ama ben uzak kalalam balım inş gelicem biz sürkli duranlardanız haklısın o yüzden durmama uzak kuzum monumada telimi vericem eşimin rıxzasını bekliyorum şimidlik yok dmeiyoda susuyo kuzum yazarım habersiz bırakmam ben merake tme balım benim ee had sen çık işini yap bende yemeğimi koyayım çıkmıyrum burdayım möelisam gelirsingörürşüz olurmu dikakt et sıkı giyde çık bak mucukssssssssssssssssssssssssss:48::48::48:

:10::10::10::10::10::10::10::10:

hoşgeldin melisam ne edeyim yemeklerimi koydum ütüm vardı yaptım kahvemi aldım oturdum yorulmuşumki belim kopuyo sen ne yaptın aldınmı tavuklarını:24:

Hı aldım mıgrosa kostasa gıttımm iki dolandım eksıkler vardı bogaz onları aldım geldım işte ama kesmedı hıc dısarı cıkmıs gıbı olmadı cayımı demledım içiyom sımcık:56:

Hı aldım mıgrosa kostasa gıttımm iki dolandım eksıkler vardı bogaz onları aldım geldım işte ama kesmedı hıc dısarı cıkmıs gıbı olmadı cayımı demledım içiyom sımcık:56:

hee ayak üstü hava aldın işte melisam yarında idare etde sonraki gün güneşli sıcaklar geliyo 15 dereceye çıkyıo melisam:48:

hee ayak üstü hava aldın işte melisam yarında idare etde sonraki gün güneşli sıcaklar geliyo 15 dereceye çıkyıo melisam:48:

Ohhh ıyı ya darakdıydım artıkın
Babannem geldı ablama bugun gıdenedım yarın yada obur gun gecerım yqnına
Dogalgazıda anqsını aglattım kac gundur 15 derece ılursa ıyı olur ya
Sende havalar ısınyıken dıgursan kusu ya
Hadı resım koysana bekliyom kuzu

Ohhh ıyı ya darakdıydım artıkın
Babannem geldı ablama bugun gıdenedım yarın yada obur gun gecerım yqnına
Dogalgazıda anqsını aglattım kac gundur 15 derece ılursa ıyı olur ya
Sende havalar ısınyıken dıgursan kusu ya
Hadı resım koysana bekliyom kuzu

yarın yağışlıda diğer günden sonra ısınıyo sorma vallaha doğal gaz fena yaksan için gidiyo yakmasan için donuyo :9::9:dur çekeyimde geleyim melisam işlerden çekemyi unuttum :46:

elifim atesolcer aldınmı bebişine ne marka aldın bizim burda eczanede 95 e braunun kulaktan olceri var o iyide fiyatıo nasılkı acep

melisammmmmmmmmmmmmmmmm ordamısınnnnnn kuzummmmm bakda yarım saati geçemden silem bacım :17::54:

bu arada oflucuk bayadır girmiyo acep neden paketmi bitti yoksa sıkıntımı var merak ettim şimcik:44:

bayıldım gule gule kullansın benım guzel tosun pasam
ıyı gunlerde gıysın insallah saglıkla alımntı yapmadım sılersın dıye
beze kadar almıssın kuzu oh ne güzel.:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

güze3l bayanlar nasılsınız bakalım..elifim cicilerine bayıldım maşallah.melisam sen nasılsın.ben hala istanbuldayım.hemen çıkmam lazım kız arkadaşım geldi ortaköyü çoook özledim ya oraya gişdecez kısmetse...eşim burda şimdilik herşey süper öpüyorummmmmmmmm

Back