• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

yoruldum bugun bi süpürdüm sıldım bıde benım huyum o supurge calısırken camlar acılır iyice ceyranda kaldım yıne bakalım ne olcek. toz aldım dünde banyoyu temıslediydsim allahtan.
yemegimde var bi makarna yaparım yanına tamam işte.

maaşalah eminemm çok tatlı çok güzel kızın var maaşallah kendinden daha güzel bahtı olsun inş prenses tam :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

$295366_10151368402209255_1671233256_n.jpg :9::9::9::9::9::9::9:

yoruldum bugun bi süpürdüm sıldım bıde benım huyum o supurge calısırken camlar acılır iyice ceyranda kaldım yıne bakalım ne olcek. toz aldım dünde banyoyu temıslediydsim allahtan.
yemegimde var bi makarna yaparım yanına tamam işte.
aman hepsini bir arada yapma melisam boşver yapsanda aynısı oluyo yapmasanda keşke sabredebilsek işte makarnamı dedin valaha nedense çubuk makarnaya taktım son zamanlrda ama kilo için yemiyourm uzak duruyorum sen ye benim yeirme:56::56:
kuzucuklar ben biraz uızanayım ya yorulmusum hadi ooptum uyuyamazsam kı uyuyamam garanti gelirim yanınıza yıne:54::54::54::54::54::54::54::10::10:
tmm melisam görüşrüz öpüldün kuzu:54:
sağol elifimm rabbim cümlemizin evlatlarını kötülüklerden korusun inşallah:16::16::16::16:

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN eminem cümlemizinkini inş teldeydim yaazamadım babananemle konuşuyodum kusuruma bakma canım benim:38:

o zaman hemen geri dönüş okyorum tek tek sonra yorum yapıyorummmm....

ben iyiyim canım maşallah iyi benimkide heralde bana bi zararı yok suanda
kıpırlarını duyyormuyum neeeee:17::38::38::49:

ohh yerim ben onu daha dur annesi duyucaksın canın yanıcak ama çok hoşuna gidicek onu hissetmek muhteşem bir duygu zaman geçsin bir an önce gelsinler yahuu sabrım kalmadı vallaha:18::18::16:

elisim bende çıkıyorum eşim geldi yemeğe oturucaz yarına görüşrüz kuzum kendinede paşamada iyi bak iyi akşamlar:54:

tesekkur ederim bi denem.
bugun yarın derya hanımın yanına gitcektim ya dedim antıbiyotıgı bitirincemı gelsem o zaman 15 subatta gel renkli ultroson cektir dedi. o zaman giderim zaten 11 ocakta bı görünmusum doktora.
reyhan hanım cekcek yine ultrosonu ama bişi degimmi o bildi benımlkkinin cinsiyetini derya oncwe erkek dedi sonra kıza döndü o görür gormesz kısa bensıyo demıstı.
fatihcik dişmi cıkarıyo kıyamam ona ateste yapar simdi patlıyana kadar bi huzursuzlanır demi tatlım.:16::16:

ben reyhanı sevmiyorum bizi ensede korkutmuştu ama cinsiyeti bildi.ama ondan önce derya bildi:)))))))))))şimdilik ateş yok ama huysuzluk var cnm

canım cok sevindim gözün aydın . eşininede cok imrendim maassallah yarıdımcı oluyo he iyi iyi allah bozmasın bole gitsin.
bebişinin resmini istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz kac kılo dogdu hay maassallah cok tatlıdır sımcık o ya mıs gibi kokuyodur:nazar::nazar::16::16::16:

soalasın gülüm allah razı olsunnn evet saolsun yardımcı oluyor eklerim tabi kilo 4.100 52 cm doğdu evet gülüm çok tatluuuuu:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar:ben alıntı yaptımda yazmamışım yaa kevserim gözün aydın olsun kuzum Allahım hayırlı evlat etsin sonuna kadar aldın yaa çok şükürkucağına darısı bizler başına normal gözüküyou demek sezeryan oldun hayırlısı böyleymiş balım tebrik ediyorum seni prensesminde resimlerini bekliyoruz en kısa zamanda öp yerime fıstığımı mis kokulumu ne kadar doğdu kaç kiloo bnoyu ne kadar doğumun nasıl geçti ağrın hala varmı hepsini anlat emi kuzum kendini toparladığında bu yazdığında pek açık değil ben ayrıntılı sitiyorummmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

elifim bnm soalassınnn gülümm kilo 4.100 boyu 52.cm maşallah ikimizinde bişeyi yok sezaryandan çıktıktan sonra çok ağrım oldu odaya geldiğimde yardım edin diye bağırıyordum yatırcaklarbni yatağa bekleyin durun bn diyince fln diye yıktım ortalığı ama şimdi çok iyim ağrım falan yok evde 3.gün yattım tıopalndım hiç biryerim ağrımıyoo en kısa zzamanda artarım inşşşş cnm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ne güzel bi hikaye en azında dogum sancısı da cektim dersin azıcık:)))
Kızını sevsinler senin ooyyyyy çok güzel yaaaa

hayırlısı olsuun hoşgeldin aramıza:))
biz baya bi yol kat ettik
zor günler seni de bekliyor:)))) ama umarım rahat geçerr

gerci zor seylerinde güzelliği ayrı

elfim hadi sende bi bakmışsın o gün gelmiş sende hikayeni anlatıcaksın bizee
oglunun o ilk kokusunu anlatıcaksın

günlerin sayılı canım artık zorlanırsın tabiiiii

aynen öyle cnm inşş.sizlerde sağlıkı bişekilde kavuursunnuz çok güzel bi duygu emmesi boncuk boncuk gözzleriyle size bakması kokusu herşeyi çok güzelll:16::16::16::16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar bende iş yerinden bağlanıyorum biliyorsunuz hemen çıkmak zorunda kalıyorum bazen ondan gec görüyorum yazdıklarınızı.... bugün evdeyim ancak ev işleri ymek camasır filan... hava da buz gibi.. aslında bugün doktora gitsem olur ama hiç canım istemiyo artık yarın gidicem.... bakalım erkek mi gerçekten deeee Yagız mı gelicek :)))) cok alıştım yaaa kız olursa bi daha alışma sürecine giricem olsun hayırlısı ..... elifim hadi doğur artık yaa ben sıkıldım vallaaaa son günler öyle ne zor muşşşş ...... kevsercim maşallah baya iyi dogmuş bebeğin ortalamanın üzerinde kilosu .. eliciminde o kdar olur heraldeee bu gidişle......

ben reyhanı sevmiyorum bizi ensede korkutmuştu ama cinsiyeti bildi.ama ondan önce derya bildi:)))))))))))şimdilik ateş yok ama huysuzluk var cnm
hım gereksiz uzmus sizi he gunler geçmek bilmemiştir bende bu renkli ultrosondan korkuyorum bıde bu sabah abuk subuk bi ruya gördüm baktım netten sakat bi cocuk dontyaya gelcek diyo iyice tırstım ya insallah ole bişey olmaz sımdı 15 subata kadar aklımda kurarım hep. of ya keske bakmasaydım hiç ruya tabirlerine.:43::43:
soalasın gülüm allah razı olsunnn evet saolsun yardımcı oluyor eklerim tabi kilo 4.100 52 cm doğdu evet gülüm çok tatluuuuu:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maassallah kuzuma demek sende topac gibi bi bebiş dogurdun he oy yerim ben onun heryerini tam ıssırmalıktır simcik ya.:nazar::nazar::nazar::nazar::16::16:
kızlar bende iş yerinden bağlanıyorum biliyorsunuz hemen çıkmak zorunda kalıyorum bazen ondan gec görüyorum yazdıklarınızı.... bugün evdeyim ancak ev işleri ymek camasır filan... hava da buz gibi.. aslında bugün doktora gitsem olur ama hiç canım istemiyo artık yarın gidicem.... bakalım erkek mi gerçekten deeee Yagız mı gelicek :)))) cok alıştım yaaa kız olursa bi daha alışma sürecine giricem olsun hayırlısı ..... elifim hadi doğur artık yaa ben sıkıldım vallaaaa son günler öyle ne zor muşşşş ...... kevsercim maşallah baya iyi dogmuş bebeğin ortalamanın üzerinde kilosu .. eliciminde o kdar olur heraldeee bu gidişle......

soguk canım girtme acele etme hava kırılsın biraz ole git bak benım gibi uşutursun antıobıyotık kullanıyorum ben öksürük bi turlu gecmiyo.insallah erkektir ne deyim. suprız olmaz sana ben en son gittigimde kesin erkektir dedim ya kıs deyince havalara uctum resmen.ç
:nazar::nazar::16::16:

Back