• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

valla melisam ilk defa test yapmayı düşünmüyorum bakalım hayırlısı çünkü geçen ayda 4 gün gecikmişti ama bu kadar ağrım olmamıştı..

valiz falan tasıyım deme agır kaldırma sakın cok uznma saga sola olabilir kuzu neden olmasın tutnmaya calısıyosa anlamazsın bile adet gelir gider dikkat et emı. insan bilmemden kackere hamıle kalırmıs kıslar ya inanamadım tutunamaz akar gidermiş cogunda.

canımsın bende sizi çok sevdim.bayadır giriyorum bu siteye.insanlara bişeyler soruyordum selam veriyordum ama hiç bana cevap vermiyolardı.daha çok herkes samimi olduğu insanlarla konuşuyodu. ama sizi buldum çok şükür. szi öyle değilsinz.hepiniz çok iyisniz.bende sizi çok sevdim.

canım benim kyamam sana öyle oluyo genelde bir toplum oluşmuşsa dıaşrdan gelene pek kucak açmayanlar olyuo ama olanlarda var sağolsunlar bizim kapımız herkese açık papatyam artık bırakmayızda sen gitmedikçe haberin olsun birbirimize ihtiyacımız var hepimizin tecrübelri ayrı ayrı sorup öğreniyopruz dertleşiyoruz ne güzel canım benim:38:

papatya nasılsın gülüm nasıl gidiyo hamılelik.
elif kactınmı kıs nerdesin.

iyiyim bitanem çalışıyorum şuan,sizi merak ettim.oh hepiniz buradsınız.çok yorulunca ağrılarım oluyo,kasılma falan oldu bi kaç kez.sık dinlenmeye çalışıyorum mümkün olduğnda.başka sıkıntım yok şükürler olsun.oğluşuma ciciler aldım teyzesi.ufaktan havaya gireyim diyorum.sen nasılsın.nasıl gidiyor;?

melisam hoşgeldin bacım fınıdğpımın rüyasını araştırıyodum dalmışım anlşamlarına bakıyodum çıkmaıdm kızlar burdayım vallaha işimde yok bütün gün burdayım yemeğimi yaparım birara o kadar :16:

canım benim kyamam sana öyle oluyo genelde bir toplum oluşmuşsa dıaşrdan gelene pek kucak açmayanlar olyuo ama olanlarda var sağolsunlar bizim kapımız herkese açık papatyam artık bırakmayızda sen gitmedikçe haberin olsun birbirimize ihtiyacımız var hepimizin tecrübelri ayrı ayrı sorup öğreniyopruz dertleşiyoruz ne güzel canım benim:38:

kesinlikle öyle.sen beni nasıl rahatlattın kasılmam olunca Allah razı olsun.ben bebek hemşiresiyim bildiğim kadarıyla herşeyi paylaşmaya hazırım.sorun merak ettiklerinizi.kuzucun bi doğsun inşallah.daha çok şey sorcaz birbirimize.ben sizi bırakmam ki artıkkkkk :P

öncelişkle fındığım hayırlıara çıksın rüyan çok güzel hayırlı yormak lazım anlamalrını ben pek bilmeem ama netten baktım şmdi hepside anlamlı genelde rüyalrın peşine çıkar derler işte altın görtmek falan filan inş hayırlısı olur fındığım kasıkların baskı yapıyo demişşin bak bu normal adet belritisi dğeildir kuzum bence sanki var gibi yani şartlandırmakda istmeiyorum kırmızılar gelirse kötüğ olmıyım diye ama bence sanki birşeyler var gibi test varmı evde kuzum heyecan bastı belkide gördüğün rüya sana birşey anlatıyodur hani kafamada takmıyorum diyosunki bilinç altına yerleşmiş olsun ayy hadi inş fındığım bugün kaçtaydı uçağınız istersen yapda güvenlikten geçmemiş olursun o zaman

yok elifim kırmızıları görsem üzülmem artık.ben gerçekten kadere kısmete inananlardanım.vallahi elifim ne yalan söylıyeyım sanki bende bişiler var gibi hissetmeye başladım.oturunca kasık ve yumurtalarım çok sıkıştıyor..test yapmayı düşünmüyorum.

kymtl canım benim inşallah rabbim sanada gülmüştür.ben hamile kaldığımı bilmiyodum.sürekli rüyamda bebek görüyodum.emziriyorum,doğruyorum.denizde yüzüyorum.hep su içindeyim.annemler bana hamile kalcaksın dedi su aydınlıkmış.ve hep oğlum olduğunu gördüm.sonra hamile olduğumu öğrendim.kız demişlerdi.sonra zaman geçti kesin erkek dediler.rüyam çıktı kuzummmmm.inşallah sende hamilesindir.hayra yoralım hayır olsun inşallah. aslan görmeni erkek bebeğe,yeşil görmenide hayırlı olmasına yordum.Rabbim en doğrusunu bilir.HAYIR OLSUN İNŞŞALLLLLLAAAAAHHHH... AMİN:)

çok teşekkür ederim papatya arkadaşım.benmayısta düşük yaptım çok yoğun bir ay geçirmiştim bilmiyordum düştü ama kısmet.sonra da 3 ay korundum tatil falan derken.bu ay 4 ayım olacak korunmamamla alakalı.bakalım kısmet...

iyiyim bitanem çalışıyorum şuan,sizi merak ettim.oh hepiniz buradsınız.çok yorulunca ağrılarım oluyo,kasılma falan oldu bi kaç kez.sık dinlenmeye çalışıyorum mümkün olduğnda.başka sıkıntım yok şükürler olsun.oğluşuma ciciler aldım teyzesi.ufaktan havaya gireyim diyorum.sen nasılsın.nasıl gidiyor;?

iyi gidiyo benım kuzum dün bi sarma sardım bi saat ayakta kaldım o zaman belim agrıdı bi belinde agrı devamlı varsa yataktanda olabılır yatagı test cevir ayakucunu bas ucu yap ben ole yapıyorum iyi oluyo.
kac kılo aldın kuzu. oy alısverişlermi yapıyosun gec bile kalmıssın sen ben coktan basladım heheyettttttttttt.:9::9:
ne zaman aytrılacan dogum iznine:44:

kesinlikle öyle.sen beni nasıl rahatlattın kasılmam olunca Allah razı olsun.ben bebek hemşiresiyim bildiğim kadarıyla herşeyi paylaşmaya hazırım.sorun merak ettiklerinizi.kuzucun bi doğsun inşallah.daha çok şey sorcaz birbirimize.ben sizi bırakmam ki artıkkkkk :P

canım benim ne mutlu banaki yardım edebilmişim sendede Allah raız olsun kuzum sorucam tabi senin bilgilerine diğerlerinin bilgilerine ihtiyacım olucak eminim papatyam hele bi bırak zati bak ne oluyo :20::20::20::20::38:

melisam hoşgeldin bacım fınıdğpımın rüyasını araştırıyodum dalmışım anlşamlarına bakıyodum çıkmaıdm kızlar burdayım vallaha işimde yok bütün gün burdayım yemeğimi yaparım birara o kadar :16:

hosbulduk kuzu nasılsın agrılar ne alemde bana bak yarın yada obur gün dogurman lazım bak soz agızdan cıktıydı heeeeeeeee. utandırma benı. saka bi yana haftasıonu gelir insallah beben ya kocan yanındayken .:16::16:
ne zaman gitcektin doktora bu gıdsınde catı muayenesi yaparlarmı kusu. o normal muayene olmuyomu ne farkı varkı.:26:

yok elifim kırmızıları görsem üzülmem artık.ben gerçekten kadere kısmete inananlardanım.vallahi elifim ne yalan söylıyeyım sanki bende bişiler var gibi hissetmeye başladım.oturunca kasık ve yumurtalarım çok sıkıştıyor..test yapmayı düşünmüyorum.

çok teşekkür ederim papatya arkadaşım.benmayısta düşük yaptım çok yoğun bir ay geçirmiştim bilmiyordum düştü ama kısmet.sonra da 3 ay korundum tatil falan derken.bu ay 4 ayım olacak korunmamamla alakalı.bakalım kısmet...

fındığım insan şartlanınca ister istmez umutlanınca aksini görmek her zaman üzüyo insanı bende takmıyorum umudum yok dediğim zamnalrda bile kırmızıyı görünce üzüldüğümü farkederdim Allahım herşeyin hayırlısını naisp etsin banada var gibi geliyo kuzum yani belirtilere bakarsak normal belirtiler değil ama dediğim gibi emin omadanda birşey demek çok zor test yap dedim hani uçağa biniceksin güvenlikten geçme diye ama istersen yinede hamileyim diyip geçmeyebilirsin kuzum ağırda kaldırma bu belirtilere göre umudumuz var kırmızıar gelmeidkçe umutluyuz her zaman balım:38:

istanbuldan tayzemi aradım hamile kendisi burdan isteği varmı diye soruyordum bişi sissettim gittim bktım birde ne göreyim bir damla kırmızı kart yemişim haaaaaaaaaaahhhaaaaaaaaaaayyyyttttt benimki başka bahara kaldı şekerlerim yinede sağolun yoprumlarınız için herşey ALLAHTAN...:):):):)

fındığım insan şartlanınca ister istmez umutlanınca aksini görmek her zaman üzüyo insanı bende takmıyorum umudum yok dediğim zamnalrda bile kırmızıyı görünce üzüldüğümü farkederdim Allahım herşeyin hayırlısını naisp etsin banada var gibi geliyo kuzum yani belirtilere bakarsak normal belirtiler değil ama dediğim gibi emin omadanda birşey demek çok zor test yap dedim hani uçağa biniceksin güvenlikten geçme diye ama istersen yinede hamileyim diyip geçmeyebilirsin kuzum ağırda kaldırma bu belirtilere göre umudumuz var kırmızıar gelmeidkçe umutluyuz her zaman balım:38:

elif bak senın hamılelik takvımınde yazanlara kusuzu yenı dolmus kakası yapmamıs daha bence o dogumda cıkcak yada dogumun gecikirse bi kerelik içinemı yapcak nedir.
olcum yapılması lazımda diyo kuszu bu get bi yaptır bakıyım.

hosbulduk kuzu nasılsın agrılar ne alemde bana bak yarın yada obur gün dogurman lazım bak soz agızdan cıktıydı heeeeeeeee. utandırma benı. saka bi yana haftasıonu gelir insallah beben ya kocan yanındayken .:16::16:
ne zaman gitcektin doktora bu gıdsınde catı muayenesi yaparlarmı kusu. o normal muayene olmuyomu ne farkı varkı.:26:

ağrılar aynı melisam yaa değişiklik yok fazlası oluyoda aza inmiyo bekliyorum bende bir umutla vallaha keşkem geliverse ama bilmeiyorumki inş naispse perşmbe günü gidicem çatı muayaneside olur sanırım alt tarafım iyi değil şaftı kaymış resmen ağrıdan ölüyo vallaha:17::17::17:nstye sokar alttan bakar durumu neyi gösteir bende çok merak ediyorum melisam sen nasılsın çıkıcakmısın dılşarı bugün:26:

papatya sohbete katılmıyorsun sende katıl kaynaşalım.slm verdim ama görmedin sanırım:):):):):)):)

görmedim canım.şuan hastanedeyim ya.bişeyler yapıyorum hep,arada gelip bakmak zorunda kalıyorum.kusuruma bakmayın.yoğun bakımda çalışıyorum ya,hareketli oluyo gündüz.siz sohbetleşin ben dahil olmaya çalışıcam.ama şimdi yemek molam yiyimde geliyim.öptümmmmmm:)

istanbuldan tayzemi aradım hamile kendisi burdan isteği varmı diye soruyordum bişi sissettim gittim bktım birde ne göreyim bir damla kırmızı kart yemişim haaaaaaaaaaahhhaaaaaaaaaaayyyyttttt benimki başka bahara kaldı şekerlerim yinede sağolun yoprumlarınız için herşey ALLAHTAN...:):):):)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uzukldum ysa ama ruyan cok guzel yakında olcak demekki kuzu. üzülme bekleyip kaptırmaktan daha iyi hemen gelmesi.

canımmm...olsun rüyalar güzel demekki ışık göründü.sen aydınlığa yakınsın.içini ferah tut emi.

hayırlısı olsun bee fındığım sakın üzülme dertlenme ama belirtilerin normal değildi demekki üşüttünmü ne yaptın kuzum :26:
elif bak senın hamılelik takvımınde yazanlara kusuzu yenı dolmus kakası yapmamıs daha bence o dogumda cıkcak yada dogumun gecikirse bi kerelik içinemı yapcak nedir.
olcum yapılması lazımda diyo kuszu bu get bi yaptır bakıyım.

hee melisam gidicem nasipse perşembe günü yarın son günüm bakalım inş perşembe günü hayırlııyla sonuçlanır belkim aa doğuruyosun der doğururum ne güel olur beaaa:16::16:

görmedim canım.şuan hastanedeyim ya.bişeyler yapıyorum hep,arada gelip bakmak zorunda kalıyorum.kusuruma bakmayın.yoğun bakımda çalışıyorum ya,hareketli oluyo gündüz.siz sohbetleşin ben dahil olmaya çalışıcam.ama şimdi yemek molam yiyimde geliyim.öptümmmmmm:)

haydin sana afiyet olsun tatlımmmm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uzukldum ysa ama ruyan cok guzel yakında olcak demekki kuzu. üzülme bekleyip kaptırmaktan daha iyi hemen gelmesi.

bencede canım zaten her zaman şunu söylüyorum YA RABBİM bebek yoksa adetim düzensizleşmesin diye.İlk defa bu ay üzülmedim belkide tatile gidecek olmam bana umut veriyor ondan olsa gerek anneme söyledim de üzüldü kadıncağız ben üzülmüyorum o üzülüyor...

iyi gidiyo benım kuzum dün bi sarma sardım bi saat ayakta kaldım o zaman belim agrıdı bi belinde agrı devamlı varsa yataktanda olabılır yatagı test cevir ayakucunu bas ucu yap ben ole yapıyorum iyi oluyo.
kac kılo aldın kuzu. oy alısverişlermi yapıyosun gec bile kalmıssın sen ben coktan basladım heheyettttttttttt.:9::9:
ne zaman aytrılacan dogum iznine:44:

izne çok var aşkım.çalışıyozzz bakalım.zor ama napıyım ekmek parası:) biri düştü ya,çekimser kaldım alışverişe napıyım.4 kilo aldım bebeim.ama zaten şişkoydum.şuan ben76.5 falanım.ama sallamıyorum oğlum iyi olsun yeter dimi:Piştahım bi açık,fil gibi yiyesim var valla:)

Back