Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slmın hellı
Bebem sag tarafa gectı gobegımın sag tarafı sıstı esım fark ettı cok garıp![]()
Elifimmmben hatırlamıyorum bişiy sende hatırlama kabustu onlar
essue geldim geçtim oğlan hissediyon ha hayırlı evlat olsun önemli olan o
melisaaaaaaaa deliiii karııııı benim rüzgarda yediğim acılar ekşiler hesabı yok taş gibi korkma gaz sancısı filandır o![]()
slm kızlar kurtlar vadisi çok heyecanlı bugün.sağ kasığım çok fenaaaaaaaaaaaaaa belime vuruyor valla
tamam gamzem hatırlamamak en iyisi utanç verici çünkü canım benim![]()
elifimmmmsnde bulusalım mı :26:
günaydınnnn![]()
günaydın eminem hoşgeldin bende sizin topiğe geldim günaydın didim kalp kalbe karşıymış canım nasılsın
tabikii bizim topikimiz eminem yerim seni benhaha bende orda kimse olmayınca bura geldim
hem sizin demekte ne oluyo kız bizim topikimiz orası![]()
yaww eliff senin şu mesaj sayına bakıyorum da ne kadar geride kaldığımı anlıyorum
sen benden sonra üye oldun sonra o üeliğini iptal edp yeni bir üyelik açtın yinede yetişemedim sana![]()
tabikii bizim topikimiz eminem yerim seni ben
mesaj sayım derken yazdıklarımmmı oluyo eminem vallaha çnemin düşüklüğü belli oluyo her halimden deseneee :))))))))))))
hahha yok kız ne çene düşüklüğü ne güzel işte konuşkan insan kendini ifade edebilen insandır benim gibi susupus olama
evet yazdıkların oluyo![]()
hiç dikkat etmedimde doğrudur eminem vallaha çok konuşkanım normaldede eşimin gözleir akşam böyle oluyo artık beni dinlemekten :111::111:garibim birgün baktım kumandayı bana tutmuş ne yapıyosun dedim kısmaya çalışıyorumda işlemiyo dedi27: