• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kızlar hamilelikle ilgili doğmla ilgili bilgi veriyor[video]GÜLBEN - Ayşe Öner ile Doğum Öncesi ve Sonrası Dikkat Ed[/video]

h.bulduk gülüm bnm valla ölüyorum heycandan çok az kaldı heycan basıyorrrrrrrr iyim allaha şükür geceleri uyku falan olmasada bebeğime kavuşmama az kaldı o beni sevindiriyor gülüm sen nasılsın

aynen gülüm bendede çok heyecan var hemdeçok ağrım sancım var herşey normal ama kilosu fazlaymış 4 buursa sezerya diyo hayırlsı gülüm:26:

aynen gülüm bendede çok heyecan var hemdeçok ağrım sancım var herşey normal ama kilosu fazlaymış 4 buursa sezerya diyo hayırlsı gülüm:26:

üzme kendini gülüm valla bzim kzdada biraz fazla dedi yürüyüş yap diyor yürüyüş yapıyorum bakalım 17.de tekrar çağırdı 20.doğum diyo bakalım kaç kilo almış merak ediyorum inş normal olur ya

üzme kendini gülüm valla bzim kzdada biraz fazla dedi yürüyüş yap diyor yürüyüş yapıyorum bakalım 17.de tekrar çağırdı 20.doğum diyo bakalım kaç kilo almış merak ediyorum inş normal olur ya

yok üzülmüyourum kuzum hayırlısı olsun yeterki bebeşim sağlıkla gelsin kuzum ne şekilde olursa olsun kevserim:17:

yok gülüm uyku haram hem miğde yanması hemde çiş yüzünden uyuumak mümkün değill

aynen kuzum yaa bendede felaket mide yanması var buy bebekler aşağıda indi bu yanma nerden geliyo diyorum ama anlamadımkşi nasıl iş şu günler bir geçsede hayırlısıyla alsak kucağımıza bak doğum olunca bize habewr et emi meutlaka haber alamayınca merak ederim kevserim:26:

kevserim bakasana takvimde 39.ç haftada kiosuna 3200 diyo benim şuan 3200 kilo 2 haftaya gelse 4 bulur normal olurda normal 40 haftayı tamamlarsa sezeryan olucak hayırlısını versin rabbim hakkkımızda inş acısız sıkıntıız doğum olur benimde 24 randevum var belli olur o zaman kilosuna göre der eğerki açılma yoksa falan beklemeyiz direk sezeryan olurum yok açılma varsa doğar artıkın sanırsam:27::27::27:

geceleri uyuyabiiyomusun kevserm çiş yüzünden:26:

eh işte eminem idare ediyorum sancılarım ağrılarım artıyo:26:

doğumuna az kaldı elifim sancıların olması normal bir kucağına al bak hepsini unutacaksın:16::16::16::16:

hoşgeldin melisammmmmmmmmmmmmmmmmm:46::46::46::54:

hosbulduk kuzum nasılsın. gecmişi okudum hızlıca geldim. kuzucuk senın ailenın ne sorunu var ya halledemedilermı hala. babanla esin arasındamı hala konusmak istersen dinlerim dssenı kuzu.
demek sıkı yonetim basladı he vay yavrum he o gidince giriyon sende nanık nanık noluyo kıne azcık pcde oturunca.
4 u bulursa bebecigin normal dogum olurmu diyo doktor kuzu hadi bakalım 24 u bısıler sekillernir artıkın.
cantanı hazırladınmı hersey hazırmı
sen park yatak aldıydın demı kuzu gardrop aldınmı bebişin kıyafetlerini nereye koyuyon. araba falan aldınmı kuzu

platese basladım bi kere yaptım ya bugunde yapıyım diyorum gerci bugun temızlıkmıs camasırmıs iyi yoruldum y aaksamada yemek yapcam belki araya sıkıstırırım.
bugun hava super sırf hastayım diye kaldım evde ya yarın kesin cıkarım. mother carwe ayın 15 ı ındırım ginü bebeme bısıler alayım.:nazar::nazar:

doğumuna az kaldı elifim sancıların olması normal bir kucağına al bak hepsini unutacaksın:16::16::16::16:
evet eminem az kaldı şükürler olsun ben razıyım ağrılarıma ama doğumu da atlatabilsem hayırlısıylaa ister istemez alıyo insanı düşünceler sen nasılsın kuzum moralin naısl :38:
hosbulduk kuzum nasılsın. gecmişi okudum hızlıca geldim. kuzucuk senın ailenın ne sorunu var ya halledemedilermı hala. babanla esin arasındamı hala konusmak istersen dinlerim dssenı kuzu.
demek sıkı yonetim basladı he vay yavrum he o gidince giriyon sende nanık nanık noluyo kıne azcık pcde oturunca.
4 u bulursa bebecigin normal dogum olurmu diyo doktor kuzu hadi bakalım 24 u bısıler sekillernir artıkın.
cantanı hazırladınmı hersey hazırmı
sen park yatak aldıydın demı kuzu gardrop aldınmı bebişin kıyafetlerini nereye koyuyon. araba falan aldınmı kuzu

kuzum anlatırım da açıktan anlatmıyım olur yaa okur eşi falan girer oda böyle yerlere belli olmaz ama sorun şu kayınvalide gelin sıkıntıları imdilik baya derin öyleee aman babama üzülüyorum ben garibim Allahtan eşi yine destekçide biraz tutuyo elinden ama anası olucak o kadın yokmu ezan okunuyop Allah akıl fikir versdin birşey demiyim ben doluyum zati melisam hee yaa eşim uzan dinlen diyo ayakta kalma baskı yapmasın öyle oturma bilem nee ben ayakta durunca dha iyi hisseiyorum vallaha bak kendinmi kuzum park yatak sipariş edicezde 3 model arasından çıkamıyorum eşim düşün taşın bugün verelim çarşambaya gelsin diyoda biemiyorumki vallaha ne yapsam araba almadım almayıda düünöüyorum ben çıkmıyotum bile dışarı kuzum çıksamda bulunduğum yerden 40 aşağı dolmuşlar full dolu biz yer bulşamıyoruz arabyaı yük edememkırk yılda dışarı gitmek içinde çekemem o sıkıntıyı ama ilerde ihtiyaç duyarsamda alırım diyorum bakalım çantam hazır teyzesi yıkaıdsm ütüledim hepsini hazırladım bekliyoruz şimdilik gelmesini bakalımne zaman teşrif eder paşam sen nasıl oldun melisam geçtimi hastalığın

evet eminem az kaldı şükürler olsun ben razıyım ağrılarıma ama doğumu da atlatabilsem hayırlısıylaa ister istemez alıyo insanı düşünceler sen nasılsın kuzum moralin naısl :38:

kuzum anlatırım da açıktan anlatmıyım olur yaa okur eşi falan girer oda böyle yerlere belli olmaz ama sorun şu kayınvalide gelin sıkıntıları imdilik baya derin öyleee aman babama üzülüyorum ben garibim Allahtan eşi yine destekçide biraz tutuyo elinden ama anası olucak o kadın yokmu ezan okunuyop Allah akıl fikir versdin birşey demiyim ben doluyum zati melisam hee yaa eşim uzan dinlen diyo ayakta kalma baskı yapmasın öyle oturma bilem nee ben ayakta durunca dha iyi hisseiyorum vallaha bak kendinmi kuzum park yatak sipariş edicezde 3 model arasından çıkamıyorum eşim düşün taşın bugün verelim çarşambaya gelsin diyoda biemiyorumki vallaha ne yapsam araba almadım almayıda düünöüyorum ben çıkmıyotum bile dışarı kuzum çıksamda bulunduğum yerden 40 aşağı dolmuşlar full dolu biz yer bulşamıyoruz arabyaı yük edememkırk yılda dışarı gitmek içinde çekemem o sıkıntıyı ama ilerde ihtiyaç duyarsamda alırım diyorum bakalım çantam hazır teyzesi yıkaıdsm ütüledim hepsini hazırladım bekliyoruz şimdilik gelmesini bakalımne zaman teşrif eder paşam sen nasıl oldun melisam geçtimi hastalığın
bugun daha iyiyim canım oksuruk var gece artıyo oksururken karnımı zorluıyorum insallah bişi olmaz bebemı iyi rahatsız ettim en son oturuyodu simdi amuda klakıyodur herhalde.
babannen sorun yaratıyo he tobeeeeeeeeee
e eşiyle arası ıyıyse babanın ne takıyolarkı bırlıktemı yasıyolar yoksam.oleyse zor cıdden.

Back