melisam uldukhoşgeldin canım nasıl sonuçlar
Hosbulduk canım
Nasılsın ne var ne yok ısrarın duzeldımı aenın adet ne zamandı:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
melisam uldukhoşgeldin canım nasıl sonuçlar
Hosbulduk canım
Nasılsın ne var ne yok ısrarın duzeldımı aenın adet ne zamandı:26:
daha iyi canım.adet tarihim geçen ay 21 di.bakalım bu ay ne olacak.karnımda bi şişlik var patlamak üzereyim leyyyynnn kurtarın beni :):):):):)
kızlar bugün muhteşem bir kar yağışı var her taraf bembeyaz bugün eşimle bütün gün beraberiz giremeyebilirim öpüyorum hepinizi
Kıslar slmlar
Cok kotuyum ben ya hasta ıldum grıp oksıruk halsızlık hepısı
Tabı o soguklarda iki gun gezdım olacagı buydu ıste
Kafayı tutamıyırum cıgerlerım cıkacak gıbı odfff;((
geçmiş olsun melisam soğuklarda gezersen olacağı o delü garu otur evinde yasaklıyorum sana artık dışarı çıkmayıKıslar slmlar
Cok kotuyum ben ya hasta ıldum grıp oksıruk halsızlık hepısı
Tabı o soguklarda iki gun gezdım olacagı buydu ıste
Kafayı tutamıyırum cıgerlerım cıkacak gıbı odfff;((
kuzum ben eşim hafta sonları evde olunca giremiyorum bırakıpda birlikte birşeyler yapıyoruz film izle maç yap derken zaman geçiyo oturamıyorum bile pcye hoş artık yasak koyuyo totomun üzeirne oturamıyoum diye yatıcaksın diyo ama olmayınca oturyorum işteanlaştınızz mı bakıyım siz ,kimsecikler gelmeemişş?
anamm yedim paparayı melisam vallaha eşim 2 gündür evdeydi gece geç yatıyoruz öğlen 1 doğru kalkıyoruz kalk kahvaltı derken ancak kahve yapıp maç yapıyoruz film izle kısır yapıyoruz birlikte hiç fırsat olmuyo bugünde kalktım işleri yaptım yemeğimi yedim geldim tabi birde tel görüşmleirm vardı bugün aile mevzuları derin sıkıntılarmız var kuzum ancak gelebildimgunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a aaaaaaaaaaaaaaaaaa kımsecikler yok yıne.
kıs elif gelsene topiginin basında dur azcık doverim kıs senı.
agrınmı var yine kuzu ya hiç ugruyamıyon koca radarınamı yakalanıyon yoksam
yok fındığım doğurmadım ama elim kulağımda gibi çok sancılarım var kuzum hafta sonuda giremiyorum eşim evdeydi şimdik gelebildim :26:kızlkar topic neden sessiz 2 gündür girip bakıyorum kimsecikler yok.elif doğurdumu acep sesi soluğu çıkmıyor...:):):)
Slm kıslay
Sonucu aldım normal hersey
Bu ayın sonunda dıktıra gırcem sonrada detaylı renkli ultroson
O sartmıs degılse yaptıemayım dıyodum ya
İç organlarını goruyolarmıs
Bebem kıcının ustunde su anda heheytttt oturuyo otursen otur ılerde kımılducak yer bulamıcan
Elif ıyı canım hersey normal tam tosun geliyo he yetım ben onu kofte ayakları parmaklrı olur kıs onun
selamlarrr
slm kızlar ben geldmm neydiyonuzzz
ooo kevserim hoşgeldin naıslsın durumlar naısl 9 gün kalmış kuzum iyimisin:26: