• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

teşekkür ederim canım Allah razı olsun.ben 3 aylık hamileyken kalbi kurdu kuzunun.küretaj oldum.Allahtan yüzünü görmedim Rabbim korusun böyle kaderlerden.benim endişem o yüzdendi canım.kötü şeyler düşünmüyorum ama yani en azından çalışıyorum.:)
canım çok üzüldüm çok kötü birşey rabbim kimseye yaşatmasın yüünü görmesende onun orda olduğunu bilmek öyle büyük mutlulukki rabbim bir daha yaşatmasın sağslaim kucağına almanı nasip etsin hayırlı evlat olsun kuzum benim
kimsecikler gelmemiş :((( yedesiniz ama yaaa? elif dr kontrolün nasıl geçti canım merak ediyorum.hayırlı haberlerle dön. melisa yorulmadınmı gezmekten kızzzz.nerelerdesin? vali emmi bugün tatil yapmadı işteyim ben:)
canım gittim geldim kusuruma bakmayın giremedim geç geldim 3 te eve dinlendim yemek faslı bulaşık birde hamsi yıkadım derken anca oturdum pcyee sıkıntı yok çok şükür şimdilik
kızlar neden kimsecikler uğramamış.bizim istanbul tatili kötü hava şartlaarından dolayı haftaya perşembe ye kaldı.
fındığım bugün evde değildim gelemedim nasılsın canım
mehabalarrrrrrrrrrrr

elifcik nasılsın

melisam sen nasılsın bebişleriniz nasıllllllllllllllll
????????
hoşgeldin moncuğum iyiyim çok şükür biraz yorgunum hepsi o :ssz:
Kıslar sayfa hıc ilerlememiş ben gezmedeydın
Bugunk plan evı temsleyıp. Yemek yapmqktı amma akadqsım bulusqlım dedı yenı gırdım eve
Cok yoruldum cooooook
Bısıde almqdm bosa yorulmus oldum
Gobegım cok cıktı sınırlerım bozuluyo iki kiloyla bukadar gobek olmamalı ya
Ondqn negıysem yqkısmyo ıgrenc oldum yaaaa
Elif nettın kıs nıy durumunu blirtmedın doktor ısın oldu
Insqllah dogurmadın
Bnde yqrın doktora gıtcm yarın ili saatlgıne dısarı cıkar gelirim
Brdayım yanı
uleynn 2 gündüğr dışardasın otur yerinde hsta edecen yeğenimi canım benim çok yorma kendini ama artık ilerleiyo hamileiğin kuzum karnında belli olucak tabi bana da herkes büyük diyo gören ikiz sanıyo bende hep tekiz diyorum:1::1:
melisaaaaaaaaa
naber kuzummmmm

göbüşlendin demekkk
ee normal canım baya olması lazım senin şimdi bende bile varsaaa

sende hamiş kıyafetleri giy havaya gir :38:

ben bi tane o baskılı tişörtlerden aldım bile ama evde giyyorum şimdik sadece daha o kadar göbüş yok tabii ama dolduruyo içini....

foto yayımladım temmuz annelerinde dur buraya da koyayım bakkk işte benim minicik göbüşüm
ama kot pantalonlarımı giyemiyorum cok acıyo sonra kasıklarım filan
habire tayt elbise filan giyyorumm

Eki Görüntüle 601383 Eki Görüntüle 601384

benim hamilelik bayagı agır gidiyo yaa
doğru düzgün yemek yiyemiyorum sürekli mide bulantısı mide yanması
gaz sancıları.... halsizlik...
şimdi bide bogazlarım agrıyo 2 gndür öksürmekten bi hal oldum kasıklarıma vuruyo agrısı.. korkuyorum bebişe bişiolcak diyeee
bi evi süpürsem hemen belim ve kuyruk sokumum agrıyooo

baya zor geçiyo yaaaa

seninde keyfin yerinde bakıyorum valla ha bire geziyosun benim hiç gözüm almıyo cok yoruluyorummm
bi an önce yaz gelsin istiyorumm kış hiç bana iyi gelmediii

hoşgeldin elisim maaşallah göbüşüne hiç birşey belli değil alt kısmı biraz çıkmış demekki ormalde çok zayıfsın sana hamileik yakışıcak rabbim nazarlardan korsuun benim gibi koca göbüşlü olmıycaksın kibarcık olucaksın yerim ben miniğimi hala bulantılarınmı oluyo snein geçsede ssedne rahtça geçirsen hamileilğini:26:

slm kızlar kusurbakmayın giremedim ben 3 te geldim eve hastaneye gittik biraz bekleidm sırada sıkıntı oldu bakıldım maaşallah bebeişim çok iyi 3kilo 188 gr 51 cmde boyu 29 güne verdi doktor erken gelicek gibi dedi 3 haftam var 4 kiloyu bulucak kesin dedi iri bebek dedi nstye girim sancılar çıktı ama az başlangıcı dedi 2 hafta sonraya gün verdi çatı muayenesi için nst için tekrar sıkıntım yok çok şükür sonra gittik alışverişe minoçoya girdik hem uyguun hemde çok çeşit vardı zamanında bilemdikde orat-yı birisi tavsiye etti gittik aldık bir sürü kıyafet ana kucağı falan beşiği beğenmedim ama onuda sanırım netten vericez geldim bir kısımını yıkadım çamalırların yalnız baya çok fazla kıyafet olmuş inş giydirebilrim küçülmeden eksiklerimiz tamam nerdeyse artık kuzumun gelmesini bekliyoruz sizler nasılsıız pek kimse gelmemeiş ama yarına inş tam kadro oluruz görüşrüz şidilik ben burdayım gelen olursa görürşüz kızlr:16:

canım çok üzüldüm çok kötü birşey rabbim kimseye yaşatmasın yüünü görmesende onun orda olduğunu bilmek öyle büyük mutlulukki rabbim bir daha yaşatmasın sağslaim kucağına almanı nasip etsin hayırlı evlat olsun kuzum benim

canım gittim geldim kusuruma bakmayın giremedim geç geldim 3 te eve dinlendim yemek faslı bulaşık birde hamsi yıkadım derken anca oturdum pcyee sıkıntı yok çok şükür şimdilik

fındığım bugün evde değildim gelemedim nasılsın canım

hoşgeldin moncuğum iyiyim çok şükür biraz yorgunum hepsi o :ssz:

uleynn 2 gündüğr dışardasın otur yerinde hsta edecen yeğenimi canım benim çok yorma kendini ama artık ilerleiyo hamileiğin kuzum karnında belli olucak tabi bana da herkes büyük diyo gören ikiz sanıyo bende hep tekiz diyorum:1::1:

hoşgeldin elisim maaşallah göbüşüne hiç birşey belli değil alt kısmı biraz çıkmış demekki ormalde çok zayıfsın sana hamileik yakışıcak rabbim nazarlardan korsuun benim gibi koca göbüşlü olmıycaksın kibarcık olucaksın yerim ben miniğimi hala bulantılarınmı oluyo snein geçsede ssedne rahtça geçirsen hamileilğini:26:

melisaya yazdım ama tabi hepiniz için yazmıştım:)))
evet ya valla zor geciyo benim
bu arada seninde sancıların oluyomuş ama bence daha erken canım ya
38. haftada artık doguma hazır olunuyormuş ben öyle duydum
sık dişini azıcık dicem ama seninki aceleciyse sen napcan:))))

49-50 kiloyum normalde
minyon oldugum için tabi o kadar zayıf durmuyorum bana göre ama herkes zayıf diyo bana... demekki insanın kendni kilolu görmesi böyle bişiii

şimdide pek kilo almadım aslında belki 1 kilo ama normalde yediğimden cok az yiyorum ... normal yemek yemeği çok özledim böyle iştahla filan... canım hiç bişi çekmiyooo
ne düşünsem midem bulanıyo yaaa

akşam rüyamda çilek gördüm ama arkadas suyunu ikram ediyodu
bugün markette çilekleri gördüm hiç canım cekmedi meselaa
hep rüyamda yiyip içiyom ben :))))
o yetiyo bana ne garip

ee daha daha ne var ne yok?

melisaya yazdım ama tabi hepiniz için yazmıştım:)))
evet ya valla zor geciyo benim
bu arada seninde sancıların oluyomuş ama bence daha erken canım ya
38. haftada artık doguma hazır olunuyormuş ben öyle duydum
sık dişini azıcık dicem ama seninki aceleciyse sen napcan:))))

49-50 kiloyum normalde
minyon oldugum için tabi o kadar zayıf durmuyorum bana göre ama herkes zayıf diyo bana... demekki insanın kendni kilolu görmesi böyle bişiii

şimdide pek kilo almadım aslında belki 1 kilo ama normalde yediğimden cok az yiyorum ... normal yemek yemeği çok özledim böyle iştahla filan... canım hiç bişi çekmiyooo
ne düşünsem midem bulanıyo yaaa

akşam rüyamda çilek gördüm ama arkadas suyunu ikram ediyodu
bugün markette çilekleri gördüm hiç canım cekmedi meselaa
hep rüyamda yiyip içiyom ben :))))
o yetiyo bana ne garip

ee daha daha ne var ne yok?

canım tecrübezilik olunca insna korkuyo acaba doğuruyomuyum diye ama herkes git dedi ben gitmedim bekledim 1 haftadır çekememe rasğmen normaldir dediim normal çıktı çok şükür ultrasona göre ^37+2 çıkıyo ama 35+3 günlüğüm hayırlıısı baklaım erkencimi değilmi görücez zayıfsın canım yaa maaşallah hani güzel zayıfın öyle cılız zayıflardan değil kuzum yaa çok kilo almak iyi değilki snein bulantıların geçtiğinde vitaminli ye alman gerkenleri al gerisi boş boşa kilo birşeye lazım değil elisim

canım tecrübezilik olunca insna korkuyo acaba doğuruyomuyum diye ama herkes git dedi ben gitmedim bekledim 1 haftadır çekememe rasğmen normaldir dediim normal çıktı çok şükür ultrasona göre ^37+2 çıkıyo ama 35+3 günlüğüm hayırlıısı baklaım erkencimi değilmi görücez zayıfsın canım yaa maaşallah hani güzel zayıfın öyle cılız zayıflardan değil kuzum yaa çok kilo almak iyi değilki snein bulantıların geçtiğinde vitaminli ye alman gerkenleri al gerisi boş boşa kilo birşeye lazım değil elisim

evet canım insan ne kadar olsa korkar kimbilir göbeğin ne kadar büyüktür patlıcak bomba gibisindir sen şimdi Allah kurtarsın canım yaaaaa

38. haftadasın demekki ozaman her an bekle :)))
normal mi doğurcaksın ki??

evet ben etli butluyum vallahii
5. aydan sonra iyi yemek yeniyomuş galiba
zaten ben gereksiz seyler ıvır zıvır pek yemem iyi güzel seyler yerim ah bi yiyebilsem...

evet canım insan ne kadar olsa korkar kimbilir göbeğin ne kadar büyüktür patlıcak bomba gibisindir sen şimdi Allah kurtarsın canım yaaaaa

38. haftadasın demekki ozaman her an bekle :)))
normal mi doğurcaksın ki??

evet ben etli butluyum vallahii
5. aydan sonra iyi yemek yeniyomuş galiba
zaten ben gereksiz seyler ıvır zıvır pek yemem iyi güzel seyler yerim ah bi yiyebilsem...

hemde nasıl canım baya büyük gerçkten gören herkes ikiz sanıyo zorlanıyorum haliyle ama az kaldı inş hayırlısıyla geçiyo zaman şimdiliknormal görünüyo doğum pozisyonunda dönmüş sıkıntı yok ama kiolosu fazla 4 olur diyo geçerse zor gibi elisim yersin kuzum bende ilk aylarda almadım vermedimde ama aynıydım ama şimdi hızla alıyorum çünkü yiyorum iştahım çok arttı tatlı yasak olmasa ne kadar alırdım Allah bilir:1::1:

kimseler yok bende çıkıyorum artık k..çmın üzeirne oturamıyorum yorgunluktan kızlar yarına gelirim 10dan sonra görürüz iyi geceler:23:

essue benim hamilelik bayagı agır gidiyo yaa doğru düzgün yemek yiyemiyorum sürekli mide bulantısı mide yanması gaz sancıları.... halsizlik... şimdi bide bogazlarım agrıyo 2 gndür öksürmekten bi hal oldum kasıklarıma vuruyo agrısı.. korkuyorum bebişe bişiolcak diyeee bi evi süpürsem hemen belim ve kuyruk sokumum agrıyooo baya zor geçiyo yaaaa seninde keyfin yerinde bakıyorum valla ha bire geziyosun benim hiç gözüm almıyo cok yoruluyorummm bi an önce yaz gelsin istiyorumm kış hiç bana iyi gelmediii[/QUOTE .!.:
göbişin çok güzel siz bide benimkini görseniz 7 ay garnti duruyo bende 3 kilo aldım ama ona bakmıyomu ne? melisa güldürdün beni yavrum ya,o haftada bende öyleydim.hareketlerini hissedince o pisikolojim geçti.essue bende tam 13 haftada ağır bir faranjit geçirdim.o lanet öksürük kasık ağrısı yaptı çok.ateşten acillere düştüm antibiyotik bile kullandım.Allahın izniyle hiç bişey olmazmış.drlar önemsemedi bile.ben çok endişelenmiştim ilaç kullanıyorum diye ama sen rahat ol.bişey olmaz.sadece ateşlenme.ateşin olursada hemen düşür gerisini boşver.rahat ol canım. ben hiç geçmez sandım ama 4.ayda şükürler olsun bitti eziyetim.

slm kızlar kusurbakmayın giremedim ben 3 te geldim eve hastaneye gittik biraz bekleidm sırada sıkıntı oldu bakıldım maaşallah bebeişim çok iyi 3kilo 188 gr 51 cmde boyu 29 güne verdi doktor erken gelicek gibi dedi 3 haftam var 4 kiloyu bulucak kesin dedi iri bebek dedi nstye girim sancılar çıktı ama az başlangıcı dedi 2 hafta sonraya gün verdi çatı muayenesi için nst için tekrar sıkıntım yok çok şükür sonra gittik alışverişe minoçoya girdik hem uyguun hemde çok çeşit vardı zamanında bilemdikde orat-yı birisi tavsiye etti gittik aldık bir sürü kıyafet ana kucağı falan beşiği beğenmedim ama onuda sanırım netten vericez geldim bir kısımını yıkadım çamalırların yalnız baya çok fazla kıyafet olmuş inş giydirebilrim küçülmeden eksiklerimiz tamam nerdeyse artık kuzumun gelmesini bekliyoruz sizler nasılsıız pek kimse gelmemeiş ama yarına inş tam kadro oluruz görüşrüz şidilik ben burdayım gelen olursa görürşüz kızlr:16:

hayırlısı olsun.biraz daha rahatlamısndırdır artık dimi? sen hangi devlet hastanesine gidiyosun canım,gittiğin dr un doğuma girmesi gibi bi durum olucakmı acaba? eğer yakınımdaysan gelirim seni görmeyede:) kendine dikkat et bu ara.işleri azıcık askıya al emi.öptüm çok.bende işteyim çalışyorum.gelen var mı diye habire arada bakıyorum.

kıslar gunaydın. temızlık yapıp doktora geccem sonucu alıp doktora gösterir gelirim gelirken pazara ugrar balık alırım. oglen saatlerinde burdayıöm
doktor üçlü test yerine bana omırılık ve zeka testı yapmıstı onun sonucunu gösterecegim umarım hersey yolunda olurda.

kıslar gunaydın. temızlık yapıp doktora geccem sonucu alıp doktora gösterir gelirim gelirken pazara ugrar balık alırım. oglen saatlerinde burdayıöm
doktor üçlü test yerine bana omırılık ve zeka testı yapmıstı onun sonucunu gösterecegim umarım hersey yolunda olurda.

günaydın melisam hoşgeldin güle güle:1:bekliyorum canım benimd eişim yok bugün bir toparlarım ortalığı geldiğinde görüşrüz inş bir sıkıntı çıkmıycak rahat ol sen canım benim görü4rşüz:48:

ben geldim tatlı gebişler ne var ne yok.elifim nasılsın çok şükür herşey yolundaymış çok sevindim inşallah melisamında tahlilleri iyi çıkacak ohhhhhh ne güzel.
ya elifim canım deli gibi mc turko istiyor ama burdaki pislkler eve sipariş göndermiyo ya hava şartlarından dolayı.offffffffffffffff canım çok istiyor eşimin 4 e kadar toplantısı var.yoksa hemen getirirdi ayyyyyyyyyy duramıyorum ya canım çok çok istiyorrr vallaaaa

ben geldim tatlı gebişler ne var ne yok.elifim nasılsın çok şükür herşey yolundaymış çok sevindim inşallah melisamında tahlilleri iyi çıkacak ohhhhhh ne güzel.
ya elifim canım deli gibi mc turko istiyor ama burdaki pislkler eve sipariş göndermiyo ya hava şartlarından dolayı.offffffffffffffff canım çok istiyor eşimin 4 e kadar toplantısı var.yoksa hemen getirirdi ayyyyyyyyyy duramıyorum ya canım çok çok istiyorrr vallaaaa

hoşgeldin fındığım sağolsın çok şükür bir sıkıntıçıkmadı vallaha tek sıkıntı kilo alımı normal yapamayabilrim gibi erkenden gelrise iyi ama 40 haftayı tamamlarsa 4 geçer bende zorunlu sezeryan olurum hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diyorum fındığım canım snein çıkma imkanın yokmu git ye gel kuzum gerçi 4 fazla birşey de yok ama çok isityorsa git ye hemde gez gel kuzum:56:

$110120133339.jpg $100120133335.jpg fındığım bak benim sıpanın resmi

sıkıldım kızlar yaaa kimseler gelemdi gelişceksiniz diye sabahtan beri burdayım ama belimde kıçımda koptu:1:ben çıkıyorum daha gelemem eşim evde olur görevli olursa girerim öpüldünüz melisam iyi haberlerle gel inş kuzu gelince yaz girdiğimde görteyim kuzu

elifim ben geldim sen çıkmışsın bağlantım koptu.aracımın zinciri yok her taraf buz pisti gibi korkuyorum.eşimi aradım elemanla gönderdi şimcik yiyorum.

Slm kıslay
Sonucu aldım normal hersey
Bu ayın sonunda dıktıra gırcem sonrada detaylı renkli ultroson
O sartmıs degılse yaptıemayım dıyodum ya
İç organlarını goruyolarmıs:nazar:
Bebem kıcının ustunde su anda heheytttt oturuyo otursen otur ılerde kımılducak yer bulamıcan
Elif ıyı canım hersey normal tam tosun geliyo he yetım ben onu kofte ayakları parmaklrı olur kıs onun

Back