• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

a a aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hala gelen giden yokmu ya 10 da geldim kımse yoktu halen yok amaaaaaaaaaaaaaaaa:47::47::47::19::19:

geldim geldim melisam lanet kargoyu beklemekten işlerimi ancak bitirdim ha geldi gelecek derken işleri oyalanarak yaptımki duyayım kapının sesini benim iler bitti ama gelen giden yok haşla nasılsın kuzum :38:

canım dr a gitcem demişsin gittin mi ne oldu sonuç.ağrıların normal bence ama,sen yinede dr a git kuzum en azından rahatlarsın.bak ben bebek hemşireliği yaptım 3 yıl.sayısız doğuma girdim bebeği aldım doğduğunda anneye hazırladım.doğum öyle ilginç bişey ki,o an ne olcağı hiç belli olmuyo.her şey Rabbimizin elinde.çok rahat gebelikler görüyorum doğum eziyetli,sıkıntılı gebelikler oluyo bi çırpda kurtarıyo rabbm.sen ağrılarınla baş et şimdi,düşünme olacakları.ama doğum çantanı hazırla bence daha geç kalma.bebek geldimi lazım şeylerin eksikliği falan anneyi çok gerer.ben çok pinpirikliyim.ben bile böyle düşünüyrum.gevşe biraz canım.herşey iyi olcak inşallah.ben bi sinirleniyorum kuzum pıtır pıtır oluyo içimde,ne çabuk etkileniyolar.kuzunu germe.öptüm çok...
canım 1 haftadır sancılarım var ama hani böyle artmıyor baskı yaparcasına adet ağrılaırm var sıkıntım oluyo ama gidesim gelmiyo doktora normaldir diye bebeişimde oynuyo içim rahat diyorum sıkıntı yoktur şu 1 haftada herkesin dilinde tüy bitti git doktora diye eşimde aynı ama gitmedim yarın kontrolum var hayırlısıylkaa bakalım durumlar nasıl ne durumdayım pinpirikli bende oluyorum ara sıra ama belirli zamandan sonra korku daha çok oluyo yarın bile gidesim yok korkudan alttan bakar muhtermelen bilmiyorum ne olucak abbime emnat kuzum yaa:38:
selam tatlım. hazır esin evdeyken bi doktora gitsene gülüm.
agrın durdumu senın.:26::26:
balım eşim işe gidemediki yollar kapalı fırtınadan dün acil bieşy olsa bile ne yaprdık inan bilmiyorum göz gözü gömüyodu melisam:18::18::18::18:
selamlarrrrrrrrrrrrrr:ssz::ssz::ssz::ssz:
açslm eminem hoşgeldin :38:
selammmm millettttt... kar tatilindeyim.hamile olmanın nimetleri yani :)

ohhh ne güzel evin tadını çıkar papatyam bugünde tatilmiş size ne güzel

geldim geldim melisam lanet kargoyu beklemekten işlerimi ancak bitirdim ha geldi gelecek derken işleri oyalanarak yaptımki duyayım kapının sesini benim iler bitti ama gelen giden yok haşla nasılsın kuzum :38:

merhaba canım nasılsın bugün. dr a gittinmi dün falan.ağrıların nasl oldu

merhaba canım nasılsın bugün. dr a gittinmi dün falan.ağrıların nasl oldu

hoşgeldin canım iyiyim işte sancılrla idare ediyorum artık duyan herkes doğum başlangıcıdır diyo ama bana göre öyle olsa artrdı diye düşünüyorum kontrolum yarın bbakalım ne olucak sen nasılsın kuzum nasıl:38:

canım 1 haftadır sancılarım var ama hani böyle artmıyor baskı yaparcasına adet ağrılaırm var sıkıntım oluyo ama gidesim gelmiyo doktora normaldir diye bebeişimde oynuyo içim rahat diyorum sıkıntı yoktur şu 1 haftada herkesin dilinde tüy bitti git doktora diye eşimde aynı ama gitmedim yarın kontrolum var hayırlısıylkaa bakalım durumlar nasıl ne durumdayım pinpirikli bende oluyorum ara sıra ama belirli zamandan sonra korku daha çok oluyo yarın bile gidesim yok korkudan alttan bakar muhtermelen bilmiyorum ne olucak abbime emnat kuzum yaa:38:

hayırlısı olsun inşallah.açıklığına bakmak için sanırım alttan muayene ederler.gerilme sen,içini ferah tut.sen istanbulda değilmiydin canım? aklımda öyle kalmış.

evet bugünde tatil yapıyorum çok şükür.çok ihtiyacım vardı çünkü.yaşasınnnnnn :)

hoşgeldin canım iyiyim işte sancılrla idare ediyorum artık duyan herkes doğum başlangıcıdır diyo ama bana göre öyle olsa artrdı diye düşünüyorum kontrolum yarın bbakalım ne olucak sen nasılsın kuzum nasıl:38:

sağol teyzesi bende iyiyim sanırım kuzum da iyi.hareketlerini hissetmeye başladım.bıcırdayıp duruyo içimde.bu duygu çok hoşuma gitmeye başladı.maşallah...10 gün sonra 2.düzey ultrasonum var onuda yaptırıp iyi haberlerini alınca rahatlıycam Allahın izniyle.inşallah senin içinde iyi olcak sonu.ben kötü bişey hissetmiyorum yalancı ağrılardır onlar bence.sen haareketlerine dikkat et.aşırı hareket eden bebekler stres altında olurlar diyo doktorlar.normalden çok daha fazla hareket ederse ihmal etme kuzum olurmu? alıştın sen artık ne kadar hareket ettiğine zaten farkı anlarsın. bizi habersiz bırakma aklım sende.

hayırlısı olsun inşallah.açıklığına bakmak için sanırım alttan muayene ederler.gerilme sen,içini ferah tut.sen istanbulda değilmiydin canım? aklımda öyle kalmış.

evet bugünde tatil yapıyorum çok şükür.çok ihtiyacım vardı çünkü.yaşasınnnnnn :)

evet canım açılma varmı yokmu diye bakar sanırım bugünde bebeişim çamaşırlarını yıkıycam yarında tüler çantasına hazırlarım artık hayırlısıyla gelsin inş çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum evet kuzum istbuldayım bende bu sabah haberlerde dinledim ttail olduğunu bu kışta evden çıkmadığınız hergün sizin için kar canım dinlen bol bol ohhh:46:

canım ben bi duş alıyım daraldım.rahatlarım belki.uğrarım yine burda olursan.öpüyorum çok.melisa bugün dışarı çıkcam demişti kendini karlara attı galiba.bende çıkmak istiyorum ama eşimden izin çıkmadı.duş alıyımda etrafta yem bulamayan pisiciklere sürpriz yapıp kedi maması götürcem bahçeye.birazda hava almış olurum:) görüşürüz canım.

sağol teyzesi bende iyiyim sanırım kuzum da iyi.hareketlerini hissetmeye başladım.bıcırdayıp duruyo içimde.bu duygu çok hoşuma gitmeye başladı.maşallah...10 gün sonra 2.düzey ultrasonum var onuda yaptırıp iyi haberlerini alınca rahatlıycam Allahın izniyle.inşallah senin içinde iyi olcak sonu.ben kötü bişey hissetmiyorum yalancı ağrılardır onlar bence.sen haareketlerine dikkat et.aşırı hareket eden bebekler stres altında olurlar diyo doktorlar.normalden çok daha fazla hareket ederse ihmal etme kuzum olurmu? alıştın sen artık ne kadar hareket ettiğine zaten farkı anlarsın. bizi habersiz bırakma aklım sende.

ohh maaşallah onaa yerim ben onun tepiklerini büyüyo annesi çok güzel duygular daha güçlenicek öyle bir vuruckaki sallıycak snei o zaman canın yanıyo ama öyle hoşuna gidiyoki insanın orda bir canlı var yavrun var nasıl birşey kime benziyo diye düşünürken ağlamak tutuyo inan rabbim isteyen herkese nasip etsin iniş sende stres yapma canım herşey normal çıkıcak inş detyalı ultrasona girince daha güzel oluyo renkli oluyo herşeyi dahada belli oluyo inş hayırlı haberlerle gelirsin evet bende öyle düşünüyorum yalancı sancılardır dinlenince geçiyo biraz ayakta kalınca oluyo daha çok demekki normal diyorum hayırlısı bakalım ediyorum cnaım etmezmiyim hareketleirni dinliyorum her seferinde rabbime emnaetler kuzum yaa artık son zamnalr daha heyecanlı oluyo geçmek bilmiyo günler:26::26::26::31:

evet canım açılma varmı yokmu diye bakar sanırım bugünde bebeişim çamaşırlarını yıkıycam yarında tüler çantasına hazırlarım artık hayırlısıyla gelsin inş çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum evet kuzum istbuldayım bende bu sabah haberlerde dinledim ttail olduğunu bu kışta evden çıkmadığınız hergün sizin için kar canım dinlen bol bol ohhh:46:

hazırla hayatım.ya çok heyecanlı dimi.lütfen gerilme keyfini çıkarmaya çalış.Rabbim seni bir nefeste kurtarsın inşallah.zaten doğum sıkıntılı bir süreç şimdiden korkma.senin için dua edicem.sağ sağlım miniğini kucağına al her derdin tasan geçsin inşallah.Sende bana dua et, bebeğimi son aya kadar sağsağlım taşıyabileyim.ilkini kaybettim ya 5 ay oldu ama sanki erken doğcak falan gibi saçma ahislere kapılıyorum daha şimdeden.

canım ben bi duş alıyım daraldım.rahatlarım belki.uğrarım yine burda olursan.öpüyorum çok.melisa bugün dışarı çıkcam demişti kendini karlara attı galiba.bende çıkmak istiyorum ama eşimden izin çıkmadı.duş alıyımda etrafta yem bulamayan pisiciklere sürpriz yapıp kedi maması götürcem bahçeye.birazda hava almış olurum:) görüşürüz canım.

aman canım duş alıcaksan dışarı çıkma önce ver mamalrını kedicikleirn ama sonra çıkmabu havada hasta olmaa sakın dikkat et kuzum melkisam ben geldim tam o çıktı kaç gündür evde bunalmıştır gezsin hava alsın biraz tmm kuzum yemeimi koyucam bende pc açık gelen olursa görürşrüz öpüyorum snei Allaha emnaet ol kuzum:38:

Back