Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi canım sen nasılsın ne var ne yok.sigarayı neden bırakmadın kızıyorum ama.miden bulanmıyormu ki???
kesin erkek diyorum ben
hımmmmmmmmmmmmm
fındık sence ne erkekmı
canım kanı verdim bi hafta sonra alacam sonucu cinisiyeti ogrendim degişmezse tabnı
hadi tahmınleri alayım elif erkek diyo sen ne diyon
ben allah var tamam once eli ayagı duzgun olsun cok istedim ve aynı zamanda kısımın olmasını cok ama cokkkkkkkkkkk ıstedim.
neyse en azından saglıklı diyorum
kızım olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bebişim bana elinide kaldırdı el salladı yerim ben onu yerrrrrrrrrrr[/QUOTE
maşallahhhhhhh melisam kızına.hislerim kuvvetlidir.Rabbim saplıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.darısı benim başımaaaaaaaaaaaaaaa.eeee melisam nasıl anladın hamile olduğunu eşine nasıl söyledin kaç yaşındasın kaç yıldır istiyorsun kaç kilosun ne kadar sigara içiyordun günde.ayyyyyyyyyyyy ne çok soru sordum be yuuhhh bana...
bebişim bana elinide kaldırdı el salladı yerim ben onu yerrrrrrrrrrr
vallahamı yemin et hadi gözün aydın olsun melisam gönlündekide kızdı zaten kuzum sağlıkla al kucağına inş pembiş pembiş kıyafetleri alırsın artık snei kimsecikler tutamaz ohh yeirm ben onu kız elis koydu resimerini sende koy görelim ne kadar olmuş hiç koymuşyrsun ama:26:
hopsss sana ne oluyo len ben yerim senin işin onu taşımak doğurmak yemesi bize düğşer tamammı
vallhaı doktor yuzde 99 kıs dedi
canımcım telden resim yollanmıyo teldende cekince kabloyu nereye koyduysam bulamıyorum bakıyım bulursam atarım emi kuzu .
zaten cok belli olmuyokı güzel poz vermiyo bebemmmmmmmmmmm
insallah degişmez ya
kaynanamlarda kopek var onu dedim doktora kesinlikle diyo sende cıkma bebegide cıkartma kılı acayıp zararlı diyo.
iyi oldu onla gittiydim doktora duymusta oldu oh halada kopegi veremem diyo.
,o zaman sen gidersin bebege bakmaya diyo doktor bebegi cıkartmasınlar dedi. allah korusun beyninde ura kadar olusabiliyomus ya.
tamam teyzesi ye
ya dün biz sey ettirirken içime bosaldı cıkartamamadıkta tuvalete gittim hemen ya bişi olmamıstır dedmi doktorada diyemedim kaynanam yanımda neyse ya 4 ayda ilk defa oldu
iki artısın iyi dedi iki kılo almısım dikkat etmem lazım catlak için sebamedin losyonunu yazdı .
ole işte . omırılık ve beyin için bi test istemisti 3lü test yerine olnu yaptırdım
sonuc haftaya cıkarmıs. insallah oda güzel cıkarda.
bebişim bana elinide kaldırdı el salladı yerim ben onu yerrrrrrrrrrr[/QUOTE
maşallahhhhhhh melisam kızına.hislerim kuvvetlidir.Rabbim saplıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.darısı benim başımaaaaaaaaaaaaaaa.eeee melisam nasıl anladın hamile olduğunu eşine nasıl söyledin kaç yaşındasın kaç yıldır istiyorsun kaç kilosun ne kadar sigara içiyordun günde.ayyyyyyyyyyyy ne çok soru sordum be yuuhhh bana...
canım benim güzel dileklerin icin saol arkadasım ya darısı senin basınainsallah benim yaptıklarımı uygula emi gülüm yapmaktan zarar gelmez sirkeli suya otur buharına bıde ballı corekotu tarcın ye.
canım 32 yasındayım. bi paketten fazla içiyodum son aylarr
son ay cok bunalmıstım artık lanet olsun olmazsa olmasın dedim kk den uzaklastım puzzle yapmaya basladım daraldıkca dısarı attım kendimi düşünmemeye calıstım bebek olayını
ama son ay ilk defa gün asırı ilşkiye girdik ondada tuttu işte.
17 aydır ugrasıyoduk canım. 3.5 yıldır evliyim ve 2 yıldan sonra korunmayı falan bıraktım ama dırek girismedik bebek olayına keyfi yapoıyoduk yanı. 9 ay klomen tedavısı olmaddı. bıraktım artık yavastan asılama yada tup dusunmeye baslamıstım. bunları yaptım oldu. ben daha onceki aylardada bi kere ballı corek otu yapmıstım olmamıstı bu sefer sirkeli suyla tuttu ben sirkeli su mucizesine ock inanıyorum bi anda ole bi akıntı geldiki benden rahmım tamamen temıslendii demekki e bide duzenli ilşki olunca ldu.