• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Yatagı falan nettın kuzu tamammı herseyın yıgenımın
yok kuzum daha sipariş vermedik bu haftadan sonra inş babamlar alıcak yaa bekliyorum babamda halamı bekliyo gidicekler alıcaklar işte beşiği ben beğenicemde netten bu haftadan sonra ekoltuğu memesi biberonu işte zati doktor sezeryan derse gülüm 1 ayım kalıyo geriye
Ohhhhhhhh turk kahvesııııııı 

ohhh aifeyet olsun:7:

Ya benım jarnım cok kasınıyo catlıcakmı nedır
Bebe yagı ve badem kullanıyorum ya yetmıyomu acep
Kıs senın hamilelıgın ne cabuk gectı ya sın aya gırdın saka maka
Gobegını bı cekte koy bakıyım ne dırumda

Ya benım jarnım cok kasınıyo catlıcakmı nedır
Bebe yagı ve badem kullanıyorum ya yetmıyomu acep
Kıs senın hamilelıgın ne cabuk gectı ya sın aya gırdın saka maka
Gobegını bı cekte koy bakıyım ne dırumda

çatlıycaktır melisam sür diyicemde çatlıyacağı cvarsa çatlıyo herşeye rağmen benim sağ tarafmda vardı onmnar büyüdü sol tarafdata çıktı alt kısımda başka yerimde hiç olmadı ama alt ksmım gitti malesef geti vallaha melisam yaa hayırlısıyla alsam kucağıma çok sabırsızlanıyorum vallaha kuzum göbek koyma yasağım var malesef eşim izin vermiyo çok didimde asla diyo kusuruma bakma emi lütfen ama şöyle söliyim kocaman karnım var eşim diyoki diğer taralar aynı gibi sadece karın kısmın çok büyük birde biraz yanlar çıktı diye ama bana göre kilo aldım baya 10 kilo azmı :26::26::27:

Tamam kuzu sırun yok olsun koyma
10 kıloyla bıtırırsen cok oyı demekki son aylar fazla almadın ıyı ya ben 15 kılo almıssındır dıyodum cok ıyı kuzum ya
Ta ne zaman dıyodun 8 kılo aldım dıye az almıssın kuzu
Offfff yıne kıramp basladı ta yıne helada sabahlanasam barı
Muz gelcek yıyım barı hemen;))
Kaybanan bısı slmıcakmı kıshec bısı demiyomu
Gardropu napcan bı besıkle olmuyokı kıtafetler sıgmaz benım gardroba

meyabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:54::54::54::54:

Tamam kuzu sırun yok olsun koyma
10 kıloyla bıtırırsen cok oyı demekki son aylar fazla almadın ıyı ya ben 15 kılo almıssındır dıyodum cok ıyı kuzum ya
Ta ne zaman dıyodun 8 kılo aldım dıye az almıssın kuzu
Offfff yıne kıramp basladı ta yıne helada sabahlanasam barı
Muz gelcek yıyım barı hemen;))
Kaybanan bısı slmıcakmı kıshec bısı demiyomu
Gardropu napcan bı besıkle olmuyokı kıtafetler sıgmaz benım gardroba

sağol melisam anlayışın için :38: kuzum normalde rahat alırdım ama inanki ne tatlı yiyyorum ne abur cubur sadece sabah kahvaltı akşam yemek öğlenibile yemiyorum birşey kalmadı yediğim en fazla myveydi onuda kesti doktor şeker var diye az ye dedi e çay içesim geliyo aç karnına yanında birşey olmadan samıyo o yüzden almadım kuzum yoksa benim 15de geçerdi kesin bakalım ne kadarla bitireicem bundan sonra hızla alıomşuz kiloyu ama alsam alsam en falza ne kadar alırım görücem balısı yee muzu o toparlar kahvede içtin zati de ne krampı gülüm yok anacım kaynanam almza öyle düşünceleri yok diyorum yüzleirneki babam bunu şunu yapıcak diye hi diyoki beik takımı kız tarafına aittir düşün:53::53::53::53:

yok nerde uyanık şuan fatihcik uzaktan bakışıyozzzzzzzz

Gıgsunde catlak gorsum ya moralım bosuldu belim zAten catlak dokuydu offffff
Vucut ne garıplesıyo demı gıııı
sıkma canını kuzum benim de karnım kırmızılar içinde 4 çizik sağda 4 de solda düşün görmek istemiyorum ama malsef :47::27:
meyabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:54::54::54::54:

hoşgeldin moncuğummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:48:

hoşbuldum az bekleyin resim yüklüyorum:54:m

Ayisigimmmm sen normal dogum yaptiydin demi
Kacunci hafta digurdun kuzu bide belden uyusmali falanmi oldu direk aciylami

38 haftada yaptım normal cnm direk doğurdum:))) melisam. belden uyuşma tavsiye etmiyorulm felç kalma ihtimali olabilyormuş cnm

ee peki bu sezeryandada geçerlimi monum yani ben bebeğimi görmek isitoyurm çıktığında sence ne yapmama lazım:26:

cnm dikiş sayısını sormadım :)))) umrumda değildi kuzum. tamamen iyileşme bir ayı buluyor ama sadece otururken ağrıların oluyor onun harici hemen ayağa kalkıyorsun tatlım normal doğuma odaklanın sezeryan ikinci planda zaten dr deryada öyle der:)))))):16::16::16:

Back