Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elifımmmmmm kıs benım kac gındur sag kasık agrıyo sagdamı olustu acep erkekmıkı bu sımcık
vallaha melisamm benimde solda ağrıyodu sonra sağa geçti bende pek anlamıyorım ki hangiinde oluyo ama solda kız diyolarr sağda erkek ama benimkide erkek olduu
benim çine göre erkek canım uyuyo yanii kız sneinki içime doğuyo kız vallaha görücez inşş balımSumdı sagda ya cıne gore baktınmı kıs hıc senınkı uyuyomu benım kıs cıkıyo ya bılmiyom artık ama kızı gorunce sevındım ne yalan soluyum fark etmesde ne bılım ya once saglık tabı
Oldumu koften kızarttınmı hasladınmı ay sımdı içli kofte olcek cevızli kıymalı hımmmmm bugun bıraz bulantım oldu dıs fırcasını agzıma aldıgım an kotu oluyom dur sana mesaj atcam bıde bıldın degıdık tavuk tatıfı varmı
benim çine göre erkek canım uyuyo yanii kız sneinki içime doğuyo kız vallaha görücez inşş balım
gülüm köfteleri haşladım yoğurtlu üzeirne soslu yaptım eşimi bekliyorum 10dk gelir güzele benziyo ama bakcez eşim ne diyecekk canınmı çekti kıyamam sana benimde bazen çiğ köfte çeker ayy deme bulantıların bşladımı şimdi erken değilmi anam inş çok fazla olmaz sadece sigaradan tiksinirsin içiyyonmu halaa
desene en çok o akşam yemeğinden sonrası sanaa en büyük zevki yaşatıyo kusacağın zamnalrda gelir gülüm bak görrçok zorr vallaaha:26:Hım guzele benzıyo kıs o içli kofte gıbı sankii.
Canım ole kusacak kafar degılse sabah kahvaltıdan sonra iki sefer bogurdum ama zor tuttum dogru folik ın hatrına)
Evet cok canım cekince 2 3 fırt cekip sonduruyoum ole bı tane içmiyorum sadece aksam yenegınden sonra bı tane butun içiyorum;((
Kıs msj attınmı bana gelmedıde.esın kacta gwlito benımki gec gelecej acıktım ya oglen gecıstırdım ya
Canım gıt sen hafı tutmayın eşinde gelmiş sonra yazarsın cevap hadı ıyı aksamlar optum kocaman)
yok yazdım gülüm çıkarım şimdi çıksında eşim yemeğe geçicez sonraa sende yee ama bekleme eşini olurmu balısıistersen bana gel ne istersen yaparım kuzum
canım sen o saate kadar iştemisin çok geç omuyomu hamieisndee:26:
safada 25 hayrunisada 35 iki hastanede bana yakın ordada iyi doktor varmıs ama ordakiler bayan bend eerkege alıstım ya. medicana haznedar meydanındaki hastanemi canım. orda hangi doktora gidiyosun. o da olabilir iyiyse.
ya ben gece eylül hamileleri topigine girdim gülcin diye bi kıs vardı hatırlıyomusun tiroıd rahatsızlıgı varrmıs ve kana ması. uf ya düşürmüş cok uzuldum kıza ya.
yok gülüm yok o gğn oldu bitti geçti daha yok çok şükürrr tmm balım olsun yazmayalım birdahaa anlaştık
uleyn kızım ne uyumuası yatması amuda kalktım resmen deprem oldu deli gibi oldum hazırda bekliyorum korkudann öyle bir ses çıktıki sıçradı havyaa tam sen yazdığın sırada ben tir tir titriyosum saatine baktımda şimdi:18::18::18:
geçmiş olsun arkadaşım.deperm falan duymadık,sen nerde oturuyosun ki.deprem çok kötü bişey ama telaş etmemeye çalış Allah korusun ani bişey falan yaparsın farketmeden.
Ay bılmiyorumkı en son hafıf sulu ole yaptoydım ya sımdıdemı ole yapsam zatı detıletınıde cıkarmam gerek
Ya ete cıplak elle deyıyomudınuz kıslar kevser hosgeldın nadılsın kusu
evet haznedar meydanda.düzgün korkmaz adı,rahat bi adam soduğun soruları cevaplıyo,popüler biraz talebi çok.şuan güveneceğim başkası yok.beni rahatsız eden bişeyde görmedim,aklında bulunsun.ya evet bende okudum canım yazdım hatta onada.herşeyin hayırlısı kötü bir durum ama elden ne gelir ki.çabuk atlatır inşallah.
helal olsun kız,hiç aklıma gelmeyen bir noktaya değinmişsin.özellikle ilk 3 ay tavuğa asla çıplak elle dokunmamalıyız.ama hiç aklıma gelmedi bu şimdiye kadar.toksoplazma denen meret düşüğe sebep oluyor.eldiven giyebilürük.