Canim ben 2014 te 5.5 aylık hamileyken sınava girdim ve bir sorun yaşamadım. 87 puan aldım.Arkadaslar bu sene kpss son umudum, bu nedenle subat ayından beri elimden geldiğince çalışmaya calıştım . Ancak şimdi hamile olduğumu öğrendim. istediğim birşeydi ama erken oldu, hayırlısı olsun tabi ki ama sınav işi de çok önemli , özelde iş bulmam çok zor yaş olacak 28, mezun olalı 6 sene oldu kamudan baska yol yok gordum ıyıce,
Sınav zamanı 3 aylık olucam o zamanlarda zor zamanlar sanırım nasıl olur sizce , benim gibi çalışan kimse var mı?
Maşallah canım çok da güzel puan almışsın, umarım bu sene şeytanın bacağını kirarizCanim ben 2014 te 5.5 aylık hamileyken sınava girdim ve bir sorun yaşamadım. 87 puan aldım.
Ama K adrosuzluktan atanamadim. Bu sene 3 yaşındaki kızıma tekrar hazirlaniyorum
O zaman daha zor olsa gerek, Allah kolaylık versin hepimize , çocuktan sonra özelde çalışmak da problem, inşallah bir şekilde hallederizValla bebıslerınız olmafan çalışın bnm oglum 16 aylık cok zor calısamıyrm
Tamamdır canım takiptym ama benim yaş 28 , yedisene olacak mezun olalı , son sanslarimKolay gelsin. Ben de 4 aylık hamileyim. Bu da benim konum:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2020-kpss-b-hedef-90.1075091/
Sınava bu sene değil 2 sene sonra gireceğim. Bebekle konu çalışmak zor olur diye doğumdan önce konuları bitirmeye karar verdim.
Amin. Ben de seni takipteyim. Dün başladım coğrafya ile. Bugün de coğrafya çalışıyorum şimdi. Bitince matematik. Bugün böyleTamamdır canım takiptym ama benim yaş 28 , yedisene olacak mezun olalı , son sanslarimAllah hepimize kolaylık versin
İyi etmişsin canım bende bu aralar bir kendimi toparlayıp baalycam inşallah , iki aydir evde, misafir ağırlamam gerekti, hamilelik falan karışık geçti, inşallah tam gaz devam edelim:)Amin. Ben de seni takipteyim. Dün başladım coğrafya ile. Bugün de coğrafya çalışıyorum şimdi. Bitince matematik. Bugün böyle
Malesef canım ya temizlikle uğraştım hep
matematik çalıştım bugün temel kavramları bitirdim asal sayılardayım.Malesef canım ya temizlikle uğraştım hepsenin nasıl gidiyor