- 17 Ağustos 2020
- 673
- 424
- 23
- 28
Amin inşallah tabi yazarım bekliyorum şuanYükselmiştir inşallah bize de yaz sonucu canım
Unutmadım da kendime gelmeyi bekledimSonuç ne oldu merak ettim , inşallah iyi bir haber almışsındır yine mutluluktan unutmuşsundur buraya yazmayı
Çokkk sevindimm gözün aydın allah sağ salim kucağına almanı nasip etsin
Unutmadım da kendime gelmeyi bekledimdeğerim artmış
Amin inşallah bende çok sevindim sevinmek için erken mi davranıyorum acaba diyorum bi taraftan da daha öncesinde değerlerim artıp sonradan düşmüş ve dışgebelik çıkmıştım bu korkuyu atamıyorum ne kadar olumlu düşünücem desemde rabbim hepimizin mutluluklarını tamamlasın inşallahAyy çok sevindim gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın ..Artık endişe etme
Amin inşallah bende çok sevindim sevinmek için erken mi davranıyorum acaba diyorum bi taraftan da daha öncesinde değerlerim artıp sonradan düşmüş ve dışgebelik çıkmıştım bu korkuyu atamıyorum ne kadar olumlu düşünücem desemde rabbim hepimizin mutluluklarını tamamlasın inşallah
Çok teşekkür ederim belirtilierim oldukça yazarım tabiki şuan ne hissedeciğimi bile bilmiyorum ☺☺hayırlı olsun inşalllah sağlıklı gelişecek korkma artık hadi anlatacaktın belirtileri bekliyoruz
Amin inşallah bende çok sevindim sevinmek için erken mi davranıyorum acaba diyorum bi taraftan da daha öncesinde değerlerim artıp sonradan düşmüş ve dışgebelik çıkmıştım bu korkuyu atamıyorum ne kadar olumlu düşünücem desemde rabbim hepimizin mutluluklarını tamamlasın inşallah
Canım çoook sevindim. Değerin de çok güzel artmış maşallah. iyi bir doktor bul kendine imkanın varsa özel hastaneye git. Bebek rahme yerleşmiştir artık kanama olmamalı olursa da doktora gitmen gerekir en erken şekilde ama bunlari düşünüp durma şimdi sen sadece dikkat et dinlenmeye çalış. Iş yerinde kendini yorma. Ve en önemlisi hemen folikasite başla. Folidoce var o çok iyi uyku da yapmıyor ondan alabilirsin ve güzel gıdalar sağlıklı şeyler tüket canım. Yine 2 4 gün sonra kan ver takipte kal.Arkadaşlar internette bebek rahime yerleşirken kanama olabilir falan yazıyor benim adet günüme 2 gün kaldı ola ki bi kanamam olursa korkmalı mıyım yoksa olumlu bir şey gibi mi düşünmeliyim bu durumu yaşayan var mı
Tamam olumlu düşünücem olumlu olacak inşallah çok teşekkür ederimHayır düşünme araştırma birşeyde , ne güzel ilerliyor ve öyle de devam edicek inşallah içini ferah tut lütfen
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ayrıca teşekkür ederim şuan hiç bir bilgim yok ancak bebek rahime öyle hemen yerleşiyor mu bir ay falan geçince oluyormuş diye demişti doktor iş yeri konusuna gelince malesef çalıştığım süre boyunca dinlenmem mümkün olmayacak rrisk olup olmayacağını rahime bebek yerleşip ultrasonsa göreceğim zaman anlayabiliriz heraldeCanım çoook sevindim. Değerin de çok güzel artmış maşallah. iyi bir doktor bul kendine imkanın varsa özel hastaneye git. Bebek rahme yerleşmiştir artık kanama olmamalı olursa da doktora gitmen gerekir en erken şekilde ama bunlari düşünüp durma şimdi sen sadece dikkat et dinlenmeye çalış. Iş yerinde kendini yorma. Ve en önemlisi hemen folikasite başla. Folidoce var o çok iyi uyku da yapmıyor ondan alabilirsin ve güzel gıdalar sağlıklı şeyler tüket canım. Yine 2 4 gün sonra kan ver takipte kal.
Tabi ama hiçbirşey olmayacak inşallah sen gönlünü ferah tut. Bu süreçte ayrıca sıcak suyla duş alma ılık tut, eşinle ilişkiye girme, ağır kaldırma ve yüksek yerlere uzanmamaya çalış canım benimÇok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ayrıca teşekkür ederim şuan hiç bir bilgim yok ancak bebek rahime öyle hemen yerleşiyor mu bir ay falan geçince oluyormuş diye demişti doktor iş yeri konusuna gelince malesef çalıştığım süre boyunca dinlenmem mümkün olmayacak rrisk olup olmayacağını rahime bebek yerleşip ultrasonsa göreceğim zaman anlayabiliriz heralde
Ne kadar içten yorumlar yapıyorsunuz gerçekten mutlu oluyorum okudukça dediklerinizi yapıcam çok sağolunTabi ama hiçbirşey olmayacak inşallah sen gönlünü ferah tut. Bu süreçte ayrıca sıcak suyla duş alma ılık tut, eşinle ilişkiye girme, ağır kaldırma ve yüksek yerlere uzanmamaya çalış canım benim
Insan bu dönemde çok destek bekliyor. Allah göz aydınlığı evlatlar versin hepimize hayırlı geceler canımNe kadar içten yorumlar yapıyorsunuz gerçekten mutlu oluyorum okudukça dediklerinizi yapıcam çok sağolun
Amin inşallah rabbim hepimizin dileklerini kabul etsin hayırlı gecelerInsan bu dönemde çok destek bekliyor. Allah göz aydınlığı evlatlar versin hepimize hayırlı geceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?