Gitsende bakamazlar canım beta değerin 1000 ve üzeri olmadi gerekir kese goruncek sonra bebek ve en son kalp atışları hiç stres yapma ben kese goruncek mi bebek var mı kalbi atacak mı diye düşünmekten bitirmiştim kendimisabırlı ol çok dikkat et ağır kaldırma
Şuan malesef on onbeş kiloya kadar yükte kaldırıyorum yukarı uzanıp rafta yerleştiriyorum işkur üzeri 15 gündür çalışıyorum yeni başladığım için çok da sen dinlen diyen olmuyor açıkcası çok ağır kaldırma diyorlar sadece en hafifide bahsettim rakamlar. En iyi ihtimal sürekli kasada durmak için bile en az 9 saat ayakta kalıyoruz şuan kese oluşmamıştır düşürme tehlikem olmaz diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama ne kadar doğru bu durum bilemiyorumGitsende bakamazlar canım beta değerin 1000 ve üzeri olmadi gerekir kese goruncek sonra bebek ve en son kalp atışları hiç stres yapma ben kese goruncek mi bebek var mı kalbi atacak mı diye düşünmekten bitirmiştim kendimisabırlı ol çok dikkat et ağır kaldırma yükseğe uzanma herşey güzel olur haftaya kadar bekle 1000 üzerine çıkar inşallah. Rabbim en güzelini nasip etsin inşallah ❤❤
Şöyle yap demek doğru olmaz , evde durma imkanın var mo bilmiyorum ama benim tavsiyem şöyle tahminen dün 300 civarıydı betan doğru mu? Perşembe 600 cumartesi 1200 pazartesi 2500. Yani pazartesi doktora git ve rapor iste anlat. Rapor vermiyorsa hamile olduğuna dair rapor versin ve bunu iş yernde göster . Sana uygun şartlar düzenlemek zorundalar. İnsan kaynaklarındayım. 7.5 saatten fazla çalışman yasak . Gece vardıyası yasak ayakta yasak. Günlük dinlenmem için Bir oda olması gerek. Ayrıca seni işten atmaları da yasak dava açabilirsin. Son olarak ayda 1 gün doktor muayenesi için ücretli izin vermek zorundalarŞuan malesef on onbeş kiloya kadar yükte kaldırıyorum yukarı uzanıp rafta yerleştiriyorum işkur üzeri 15 gündür çalışıyorum yeni başladığım için çok da sen dinlen diyen olmuyor açıkcası çok ağır kaldırma diyorlar sadece en hafifide bahsettim rakamlar. En iyi ihtimal sürekli kasada durmak için bile en az 9 saat ayakta kalıyoruz şuan kese oluşmamıştır düşürme tehlikem olmaz diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama ne kadar doğru bu durum bilemiyorum
Bu söylediğiniz kurallara gerçekten uyarlar mı hiç sanmıyorum ama dediğiniz gibi doktora danışıp rapor isticem ben doktor bu şartlarda çalışman risk olur derse direkt işi bırakırım diyordum ama kanuni haklarım var madem bunu değerlendirmek de gerek beta değerim dün 260 küsürdü özele gidip rapor alayım diye düşündüm ama dediğiniz gibi ultrasonda hemen görünmez diyerek biraz beklemek mantıklı geldi son regl tarihim 18 eylüldü internetten hesaplayınca 3 haftalık gebelik diyor ben hesaplayınca 4 hafta buluyorum bi de siz hesaplar misinizŞöyle yap demek doğru olmaz , evde durma imkanın var mo bilmiyorum ama benim tavsiyem şöyle tahminen dün 300 civarıydı betan doğru mu? Perşembe 600 cumartesi 1200 pazartesi 2500. Yani pazartesi doktora git ve rapor iste anlat. Rapor vermiyorsa hamile olduğuna dair rapor versin ve bunu iş yernde göster . Sana uygun şartlar düzenlemek zorundalar. İnsan kaynaklarındayım. 7.5 saatten fazla çalışman yasak . Gece vardıyası yasak ayakta yasak. Günlük dinlenmem için Bir oda olması gerek. Ayrıca seni işten atmaları da yasak dava açabilirsin. Son olarak ayda 1 gün doktor muayenesi için ücretli izin vermek zorundalar ☺
Adetin kaç gün sürüyor ona göre yumurtlama tarihin belli olurBu söylediğiniz kurallara gerçekten uyarlar mı hiç sanmıyorum ama dediğiniz gibi doktora danışıp rapor isticem ben doktor bu şartlarda çalışman risk olur derse direkt işi bırakırım diyordum ama kanuni haklarım var madem bunu değerlendirmek de gerek beta değerim dün 260 küsürdü özele gidip rapor alayım diye düşündüm ama dediğiniz gibi ultrasonda hemen görünmez diyerek biraz beklemek mantıklı geldi son regl tarihim 18 eylüldü internetten hesaplayınca 3 haftalık gebelik diyor ben hesaplayınca 4 hafta buluyorum bi de siz hesaplar misiniz
6 günde bitmiş oluyor 7. Gün bekliyorumm belki bitmemiştir diyeAdetin kaç gün sürüyor ona göre yumurtlama tarihin belli olur
Takvim uygulaması indirmiştim o hesaba göre adetim 2 gün geçtiPeki kaç günde bir adet oluyorsun 28 gün ise daha adetine 2 gün var
Geçen ay ki adet başlangıcım 18 eylüldü bu ay 12 ekimde olmam gerekiyordu 2 gün geciktiKaçında adet olman gerekiyordu ?
Son adetin 18.09
Bir sonraki adet 16.10 mu?
mesela benim son adetim 08/09
06/10 da birdaha adet olmam gerekiyordu şuan 5+1 yani 5 hafta bitti 6. Haftaya girdim
4 haftalık hamilesinGeçen ay ki adet başlangıcım 18 eylüldü bu ay 12 ekimde olmam gerekiyordu 2 gün gecikti
Evet anladım çok teşekkürler.4 haftalık hamilesin
Yani şöyle 3+5 . Üç haftan bitti 4. Haftanı tamamlıyorsun anladınmı ?
Mutlaka çok dikkat et tedbir kuldan takdir allahtan tedbirini elden bırakma gerisini allaha bırak 3 haftalıkken öğrendim ben doktorum bunları söylemişti ağır kaldırma raflara uzanma bolca dinlen diye. Umarım herşey çok güzel ilerler senin için ❤Şuan malesef on onbeş kiloya kadar yükte kaldırıyorum yukarı uzanıp rafta yerleştiriyorum işkur üzeri 15 gündür çalışıyorum yeni başladığım için çok da sen dinlen diyen olmuyor açıkcası çok ağır kaldırma diyorlar sadece en hafifide bahsettim rakamlar. En iyi ihtimal sürekli kasada durmak için bile en az 9 saat ayakta kalıyoruz şuan kese oluşmamıştır düşürme tehlikem olmaz diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama ne kadar doğru bu durum bilemiyorum
Amin inşallah zaten asla riske atmam artık gerekirse işten çıkıcam rapor bittiğinde beni bu tsh oranının yüksekliği çok üzdü açıkcası bebeğin zekasını etkiler deyince yarın sabah dahiliyeye gidip durumu anlatıcam zaten düzelebilir bir durumdur umarım henüz erken dönemde olmam avantaj olur belkiMutlaka çok dikkat et tedbir kuldan takdir allahtan tedbirini elden bırakma gerisini allaha bırak 3 haftalıkken öğrendim ben doktorum bunları söylemişti ağır kaldırma raflara uzanma bolca dinlen diye. Umarım herşey çok güzel ilerler senin için ❤
Canım arkadaşımın tsh oranı berbattı 19 du doğumdan sonra sen düşün. evet dikkat edilmesi gereken bi durum . Ama ilaçlarını kullanırsan bir sorun olacağını düşünmüyorum. Kızıda maşallah bizi cebinden çıkarır öyle söyleyeyim sana. D vitamini gibi düşün , bu vitamin düşük olduğu için kadınlarda ilaç veriyorlr düeltiyorlar. Öyle olcak sen de kafana takma sağ salim kavuşursun yavruşuna inşallahİyi akşamlar arkadaşlar bugün kadın doğuma gittim iş yeri için 10 gün rapor verdi sağlık ocağında ayrıntılı kan ve idrar testi yaptırdım sonuçları kadın doğum doktorunada gösterdim tsh oranı diye birşey varmış 2 buçuk altında olması gerekirken benim ki 7 üstünde çıktı bu bebeğin zeka gelişimini etkileyecek bir durummuş ve hemen dahiliyeye gidip ayrıntılı tsh oran testi iste guatr tiroid sorunu olabilir dedi. Hamilelik öncesi levetron kullanıyordum aslında ama 1 aydan fazladır içmiyordum hiç buna sebep olacağını düşünmemiştim açıkcası. Gebelikte 4. Haftadayım şuan teşhis konuşup ilaç başlandığı takdirde bu değerim düzelir inşallah benzeri durum yaşayan varmı. Bugün ki beta değerlerim 15 ile başlayıp iki günde bir önce 62 sonra 216 sonrasında yani bugün 677 ye yükseldi
Biraz olsun rahatladım çok teşekkür ederim troit sorunu olan biriydim kendimi suçladım hamilelik öncesi dikkat etmedim ilacımı içmedim diye dediğiniz gibi düzelebilir bir durum olmasına çok sevindimCanım arkadaşımın tsh oranı berbattı 19 du doğumdan sonra sen düşün. evet dikkat edilmesi gereken bi durum . Ama ilaçlarını kullanırsan bir sorun olacağını düşünmüyorum. Kızıda maşallah bizi cebinden çıkarır öyle söyleyeyim sana. D vitamini gibi düşün , bu vitamin düşük olduğu için kadınlarda ilaç veriyorlr düeltiyorlar. Öyle olcak sen de kafana takma sağ salim kavuşursun yavruşuna inşallah
Umarım herşey iyi olur iyi düşünolumlu düşün olumlu olsun inşallahAmin inşallah zaten asla riske atmam artık gerekirse işten çıkıcam rapor bittiğinde beni bu tsh oranının yüksekliği çok üzdü açıkcası bebeğin zekasını etkiler deyince yarın sabah dahiliyeye gidip durumu anlatıcam zaten düzelebilir bir durumdur umarım henüz erken dönemde olmam avantaj olur belki
2.ci çizgiyi göremedim canım. Tekrar mı yaptırsan erken yaptırmışsın o zaman yaptırdıysan bu testiAcaba bendede var mı adetten 7 gün önce yapmstm bugün adet olmam lazımdı ama olmadım
Canım ekran ışığını aç bak çok hafif tambelli değil zaten2.ci çizgiyi göremedim canım. Tekrar mı yaptırsan erken yaptırmışsın o zaman yaptırdıysan bu testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?