Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimHadi gözün aydın
Adetime 2 gün var gidip kan testi yaptırıyım mı sence çok sabırsızlanıyorumÇok teşekkür ederim![]()
Ben adetime 5 gün kala yaptırdım bence yaptır değerin 10 üstü çıkarsa belirti var demekmişAdetime 2 gün var gidip kan testi yaptırıyım mı sence çok sabırsızlanıyorum
Dayanamıycsm zaten bugün öğlen gidip test yaptırcamBen adetime 5 gün kala yaptırdım bence yaptır değerin 10 üstü çıkarsa belirti var demekmiş![]()
İnşallah pozitif çıkar moralini yüksek tut:)Dayanamıycsm zaten bugün öğlen gidip test yaptırcam
İnşallah morlimde aksi gibi çok bozukİnşallah pozitif çıkar moralini yüksek tut:)
Bende öyleydim halen mutlu olmaya çekiniyorum hatta sanki boşuna seviniyormuşum gibi geliyor herkes böyle oluyordur belki başlardaİnşallah morlimde aksi gibi çok bozuk
Nette bi test gördüm onu yaptım kocakarı işi biraz amaBende öyleydim halen mutlu olmaya çekiniyorum hatta sanki boşuna seviniyormuşum gibi geliyor herkes böyle oluyordur belki başlarda
Arkadaşlar sonucum böyle çıktı![]()
Canım çok sevindim allah bize bebişlerimizi bağışlasın isteyen herkese nasip etsin . Bende bugün sonuçlarım aldım
Kan tahlili yaptınız mı inşallah hamilesinizdiiiir :))Nette bi test gördüm onu yaptım kocakarı işi biraz amaidrarımı bi kaba yapıp üzerine bi çay kaşığı karbonat attım.köpürürse hamilesiniz yazıyordu hani çaya soğuk su bide şeker atınca üstü bembeyaz olur ya öyle oldu köpürmüş mü oldu olmadımı anlamadım
Kan tahlili yaptırdım evet 1.20 çıktı ama geç döllenme olmuş olabilirmiş 1 hafta sonra tekrar test yaptırcam kafam aşırı karışık hamile miyim değil miym bilmiyorumKan tahlili yaptınız mı inşallah hamilesinizdiiiir :))
Canınızı sıkmayın inşallah hayırlısıyla hamile kalırsınız değerler bazen birden atıyor kişiden kişiye değişiyor dua etmekten başka bir şey yapamıyoruz maalesef dinlenin çok düşünmemeye çalışınKan tahlili yaptırdım evet 1.20 çıktı ama geç döllenme olmuş olabilirmiş 1 hafta sonra tekrar test yaptırcam kafam aşırı karışık hamile miyim değil miym bilmiyorum
Sağolasın teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallahCanınızı sıkmayın inşallah hayırlısıyla hamile kalırsınız değerler bazen birden atıyor kişiden kişiye değişiyor dua etmekten başka bir şey yapamıyoruz maalesef dinlenin çok düşünmemeye çalışın![]()
Çok teşekkür ederim amin inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hepimizin duaları gerçek olur inşallahçok büyük bir yangının içinde kaldık zor günler geçirdik hala geçiriyoruz
ama bugun işe geldim ve senın durumunu merak ettim , maşallah herşey yolunda ilerliyor ,
sağlıkla dogsun bebeğin
Gitsende bakamazlar canım beta değerin 1000 ve üzeri olmadi gerekir kese goruncek sonra bebek ve en son kalp atışları hiç stres yapma ben kese goruncek mi bebek var mı kalbi atacak mı diye düşünmekten bitirmiştim kendimiBugün ki tahlilim böyle arkadaşlar bugün adet günümdü olmadım inşallah sağlıkla ilerler doktor değerin düşerse sıkıntı artmaya devam ederse olumlu dedi kadın doğuma şimdi gitmenin bir faydası olur mu ultrasonda görünmeden
Eki Görüntüle 2703909