Hamilelik testi

Kızlar günaydın
Pembe kapaklı 07.10.2020
Kaset bu sabah 10.10.2020
Sanki çok koyulaşmadı yeteri kadar
Bugün adetimin üstünden 4 gün geçti
Adetten bi gün sonra beta 32 çıktı

Eklentiler

• 89DD665D-BFA7-4D71-A08D-C66425BC4A1A.webp
    80,2 KB · Görüntüleme: 94
Bende öyleydim halen mutlu olmaya çekiniyorum hatta sanki boşuna seviniyormuşum gibi geliyor herkes böyle oluyordur belki başlarda
Nette bi test gördüm onu yaptım kocakarı işi biraz amaidrarımı bi kaba yapıp üzerine bi çay kaşığı karbonat attım.köpürürse hamilesiniz yazıyordu hani çaya soğuk su bide şeker atınca üstü bembeyaz olur ya öyle oldu köpürmüş mü oldu olmadımı anlamadım

Kızlar 1.20 beta hcg sonuç ne sat 11 eylül bat 9 ekim ovulasyon günüm yani iliski olan 29eylül

Arkadaşlar sonucum böyle çıktı

çok büyük bir yangının içinde kaldık zor günler geçirdik hala geçiriyoruz

ama bugun işe geldim ve senın durumunu merak ettim , maşallah herşey yolunda ilerliyor ,
sağlıkla dogsun bebeğin

Kan tahlili yaptınız mı inşallah hamilesinizdiiiir :))

Kan tahlili yaptınız mı inşallah hamilesinizdiiiir :))
Kan tahlili yaptırdım evet 1.20 çıktı ama geç döllenme olmuş olabilirmiş 1 hafta sonra tekrar test yaptırcam kafam aşırı karışık hamile miyim değil miym bilmiyorum

Kan tahlili yaptırdım evet 1.20 çıktı ama geç döllenme olmuş olabilirmiş 1 hafta sonra tekrar test yaptırcam kafam aşırı karışık hamile miyim değil miym bilmiyorum
Canınızı sıkmayın inşallah hayırlısıyla hamile kalırsınız değerler bazen birden atıyor kişiden kişiye değişiyor dua etmekten başka bir şey yapamıyoruz maalesef dinlenin çok düşünmemeye çalışın

Sağolasın teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah

çok büyük bir yangının içinde kaldık zor günler geçirdik hala geçiriyoruz

ama bugun işe geldim ve senın durumunu merak ettim , maşallah herşey yolunda ilerliyor ,
sağlıkla dogsun bebeğin
Çok teşekkür ederim amin inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hepimizin duaları gerçek olur inşallah

Bugün ki tahlilim böyle arkadaşlar bugün adet günümdü olmadım inşallah sağlıkla ilerler doktor değerin düşerse sıkıntı artmaya devam ederse olumlu dedi kadın doğuma şimdi gitmenin bir faydası olur mu ultrasonda görünmeden

Gitsende bakamazlar canım beta değerin 1000 ve üzeri olmadi gerekir kese goruncek sonra bebek ve en son kalp atışları hiç stres yapma ben kese goruncek mi bebek var mı kalbi atacak mı diye düşünmekten bitirmiştim kendimi sabırlı ol çok dikkat et ağır kaldırma yükseğe uzanma herşey güzel olur haftaya kadar bekle 1000 üzerine çıkar inşallah. Rabbim en güzelini nasip etsin inşallah ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…