Çok teşekkür ederim beni o kadar motive ettiniz ki anlatamam. İnşallah dualarım kabul olur sizin ettiğiniz dualar için de çok teşekkür ederim. Market sektörü malesef böyle en iyi ihtimalle kasaya verirler sürekli o da saatlerce ayakta kalarak inşallah hamileliğim olumlu giderse iş güç umrumda olmaz çıkarım açıkcası:)Canım benim baştan sona herşeyi okudum
Büyük ihtimalle hamilesin
Dış gebeligi aklından çıkar bir daha olmaz
Çok ama çokkkk dua et bak göreceksin sağlıkla kucağına alacaksın minik kuzunu
Ben 3. Evladıma hamileyim bütün gün evdeyim ama hiç oturmuyorum malum 2 evladım var
İlk gebeligim de markette çalışıyordum bende
Ağır kaldırmakta kelime mi kolalari indir kaldır kolileri indir kaldır
Allah'ın izniyle birşey olmadı
Tabiki dikkat etmekte fayda var canım
Sen tedbirini al.gelecek Allah'tan
Senin degerlerin adetin geçmediği için öyle
Normalde çıkmayabilirdi bile
Kan vermeye devam et artar inşlalh bizleride haberdar et
Dualarımız seninle canım
Çok teşekkür ederim belirti olarak birşey hissedemiyorum açıksası korku dışında ya değilsem ya kaybedersem gibi korkular. Ama sırtımda sürekli bir ağrı oluyor muhtemelen çalıştığım içindir diye düşünüyorum birde her an adet olacakmışım gibi karnımda his oluyorAllah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah belirtiler varsa neler olduğunu yazar mısın
Çok teşekkür ederim belirti olarak birşey hissedemiyorum açıksası korku dışında ya değilsem ya kaybedersem gibi korkular. Ama sırtımda sürekli bir ağrı oluyor muhtemelen çalıştığım içindir diye düşünüyorum birde her an adet olacakmışım gibi karnımda his oluyor
Ne kadar moral bozucu bir durum yaşamışsınız düŞük yapıyosun demek için hiç mi ööncesinde muayene edilmez anlamıyorum Allah bizi iyi hekimlerle karşılaştırın gerçekten ben bu doktora aciliyetten gitmiştim bir daha da gitmicemzaten adet olma hissi olur benim ilk kızımda da öyleydi değer de normal bence benim arkadaşım adeti 1 gün geçince bile değeri 36ydı şimdi oğlu 6 yaşında nasıl dr o anlamadım hangi ildesin bilmiyorum ama iyi bir kadın doğum uzmanı araştır bazı dr.lar öyle oluyo benim kızıma 6 haftalık hamileyken kahve rengi lekem var diye düşük yapıyosun dedi moralim nasıl bozuldu ama hemen toparlandım ve başka dr gittim çok şükr şu an kızım 1.snfta okuyor
Ne kadar moral bozucu bir durum yaşamışsınız düŞük yapıyosun demek için hiç mi ööncesinde muayene edilmez anlamıyorum Allah bizi iyi hekimlerle karşılaştırın gerçekten ben bu doktora aciliyetten gitmiştim bir daha da gitmicem
Tabi ki yazarım beb teşekkür ederim Allaha emanet olun iyi akşamlarAllaha emanet eğer varsa inşallah diyorum artık gerçekten iyi dr.dan önce iyi insan olmak gerekir. Belirtiler oldukça yazarsanız okuruz iyi akşamlar
Eğer çok endişeliyseniz kan testi yaptırın bence çünkü idrar testinde net çıkmıyor adet öncesinde ki testlerKızlar benim bir sonraki adetime 8 gün var ama en son adet olduğum zaman çok az kanamam oldu ve çok kısa sürdü. Üç günden sonra bir damla bile görmedim ve rengi kahveydi. Normalde dört günde biter biraz yoğundur sonrasında damla şeklinde altıncı günde biter. Neyse Şimdi de çok tuhaf şeyler hissediyorum vücudumda. Kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor başım ağrıyor çok yorgun ve halsizim. Uzanınca kasık ağrım geçiyor. Sizce erken gebelik testi yapayım mı ? Yoksa bekleyeyim mi?
Bence adetinize 2 gün kalaya kadar bekleyin şuan 8 gun çok erken bir vakit. Ama adet erken bittiğinde bence rahim hamileliğe daha iyi hazırlanıyor. Ben geçen ay ilk defa erken bitti adetim. 9. Güne kadar kahverengi gelirdi. 6. Gün kesildi. Ve bu ay hamile kalabildim çok şükür. Ama siz erken gebelik testi için bile olsa adete 2 gun klayaa bekleyibKızlar benim bir sonraki adetime 8 gün var ama en son adet olduğum zaman çok az kanamam oldu ve çok kısa sürdü. Üç günden sonra bir damla bile görmedim ve rengi kahveydi. Normalde dört günde biter biraz yoğundur sonrasında damla şeklinde altıncı günde biter. Neyse Şimdi de çok tuhaf şeyler hissediyorum vücudumda. Kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor başım ağrıyor çok yorgun ve halsizim. Uzanınca kasık ağrım geçiyor. Sizce erken gebelik testi yapayım mı ? Yoksa bekleyeyim mi?
Ahh o ağrı ben ped takıp yatiyordum. akıntım vardı ama şeffafdi. Ha oldu ha olacam diye bekliyordum. Çok normal o ağrı hatta hamileliğin ilk 3 ayi da olan bir ağrıymış o kadar şiddetli olmasa da ara ara batmalar oluyormusÇok teşekkür ederim belirti olarak birşey hissedemiyorum açıksası korku dışında ya değilsem ya kaybedersem gibi korkular. Ama sırtımda sürekli bir ağrı oluyor muhtemelen çalıştığım içindir diye düşünüyorum birde her an adet olacakmışım gibi karnımda his oluyor
Bu hisleri tek yaşayan ben değilmişim demek kiAhh o ağrı ben ped takıp yatiyordum. akıntım vardı ama şeffafdi. Ha oldu ha olacam diye bekliyordum. Çok normal o ağrı hatta hamileliğin ilk 3 ayi da olan bir ağrıymış o kadar şiddetli olmasa da ara ara batmalar oluyormus
Inşallah hep iyi düşün allaha emanet et. Sağ salim kucağına alacaksın da inşallahBu hisleri tek yaşayan ben değilmişim demek ki
Hamileliğimin netleştiği anı bi görsem tüm ağrılarım geçecek gibi geliyo
Aminn inşallah sağolunInşallah hep iyi düşün allaha emanet et. Sağ salim kucağına alacaksın da inşallah
Merhaba sonuç ne oldu acaba benimde 2 gün kala çıkmamıştı ama kanda cikmiati adet günümdeNe kadar ilgilisiniz iyi ki buraya üye olup sizlere danışmışım sağolun
İyi akşamlar arkadaşlar iş çıkışı acile gelip kan tahlili verdim 1 saat sonra sonuç çıkar dediler heyecanla bekliyorum umarım beta değerim ikiye katlamış olur
Amin inşallahİyi akşamlar hadi inşallah ikiye katlanmıştr
Merhaba tahlil yaptırdım sonucunu bekliyorumMerhaba sonuç ne oldu acaba benimde 2 gün kala çıkmamıştı ama kanda cikmiati adet günümde
Merakla bekliyoruzMerhaba tahlil yaptırdım sonucunu bekliyorum
Amin inşallah iyi düşünmeye çalışıyorumMer
Merakla bekliyoruzinşallah yükselmiştir iyi düşün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?