• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi

Çok sevindim hayırlısı olsun inşallah 🥰 darısı başımıza bizlere de dua et sende sağ salim kucağına al inşallah

Sabah yaptim ise gitim hic birsey yok diye birdaha bakmadim lavobada birakdim cikdim simdi isden geldim bi bakiyim dedim kurumş yani yanılma payi cok fazla var
Yeni test yaptın sandım sabah yapıp akşam gördüysen çift çizgiyi testin 5-10 dk sonrası geçersiz canım. Sabah ilk idrarınla yap ve ilk on dakikayı baz al. Veya testin içinde geçerlilik dakikası yazar

Günaydın arkadaşlar. Dün acil de ki doktorda yaptırdığım kan testi pozitif çıkmıştı. Bu sabah da kadın doğum doktoruna gittim danışmak için dün ki test sonucuma bakarak bu çok düşük bir değer hamile de olabilirsin olmayadabilirsin belki kimyasal gebelik belki boş gebelik daha adet günün bile geçmemiş beklemen lazım dedi ağır kaldırıyorum iş yerinde bi yazı veremez misiniz risk varsa dedim şuan risk var da diyemem yok da diyemem dedi sevincim yarıda kaldı anlayacağınız. Yarın tekrar kan testi vereceğim aile hekimime inşallah değer ikiye katlar ve hamileliğim olumlu olur :(

Günaydın arkadaşlar. Dün acil de ki doktorda yaptırdığım kan testi pozitif çıkmıştı. Bu sabah da kadın doğum doktoruna gittim danışmak için dün ki test sonucuma bakarak bu çok düşük bir değer hamile de olabilirsin olmayadabilirsin belki kimyasal gebelik belki boş gebelik daha adet günün bile geçmemiş beklemen lazım dedi ağır kaldırıyorum iş yerinde bi yazı veremez misiniz risk varsa dedim şuan risk var da diyemem yok da diyemem dedi sevincim yarıda kaldı anlayacağınız. Yarın tekrar kan testi vereceğim aile hekimime inşallah değer ikiye katlar ve hamileliğim olumlu olur :KK43:
Öncelikle bir daha o doktora gitme bu nasıl bir yorumdur ya. Ben adetim 2 gun geciktiğinde değerim 131 di yani bu deger de 2 günde bir 2 ye katlandigini varsayarsak belki senin zamaninla benimki de o kadar minnacıkti. Asla moralini bozma ve baska doktor araştır. O doktora gitme.

Öncelikle bir daha o doktora gitme bu nasıl bir yorumdur ya. Ben adetim 2 gun geciktiğinde değerim 131 di yani bu deger de 2 günde bir 2 ye katlandigini varsayarsak belki senin zamaninla benimki de o kadar minnacıkti. Asla moralini bozma ve baska doktor araştır. O doktora gitme.
Mesajınız moral oldu bana sağolun daha önce de böyle heveslenmiştim dış gebelikdemişlerdi sonra sanki aynısını yaşayacakmışım gibi oldum öyle konuşunca gitmicem tekrar ona evet

Mesajınız moral oldu bana sağolun daha önce de böyle heveslenmiştim dış gebelikdemişlerdi sonra sanki aynısını yaşayacakmışım gibi oldum öyle konuşunca gitmicem tekrar ona evet
Inşallah kötü bir şey değildir canım içini ferah tut ve dua et

Günaydın arkadaşlar. Dün acil de ki doktorda yaptırdığım kan testi pozitif çıkmıştı. Bu sabah da kadın doğum doktoruna gittim danışmak için dün ki test sonucuma bakarak bu çok düşük bir değer hamile de olabilirsin olmayadabilirsin belki kimyasal gebelik belki boş gebelik daha adet günün bile geçmemiş beklemen lazım dedi ağır kaldırıyorum iş yerinde bi yazı veremez misiniz risk varsa dedim şuan risk var da diyemem yok da diyemem dedi sevincim yarıda kaldı anlayacağınız. Yarın tekrar kan testi vereceğim aile hekimime inşallah değer ikiye katlar ve hamileliğim olumlu olur :KK43:

Günaydın.. Töbe estağfurullah nasıl Dr o ya tmm belki net bir sonuç yok adete de daha var ama insan öyle mi söyler sonuçta karşısında gebe kalmak isteyen bir kadın bir hemcinsi var yazık valla Dr olmuş ama insan olamamış insan psikolojisinde anlamıyor..
Bir daha gitme daha iyisini bulursun elbet, sağlık ocağına gidip yarın sabah kan ver bence değer 2ye katlanırsa başka bir kadın doğuma gidersin inşallah vardır, moralini bozma canını sıkma hayırlısı olsun

Günaydın.. Töbe estağfurullah nasıl Dr o ya tmm belki net bir sonuç yok adete de daha var ama insan öyle mi söyler sonuçta karşısında gebe kalmak isteyen bir kadın bir hemcinsi var yazık valla Dr olmuş ama insan olamamış insan psikolojisinde anlamıyor..
Bir daha gitme daha iyisini bulursun elbet, sağlık ocağına gidip yarın sabah kan ver bence değer 2ye katlanırsa başka bir kadın doğuma gidersin inşallah vardır, moralini bozma canını sıkma hayırlısı olsun
Çok sağolun dediğiniz gibi yarın sabah sağlık ocağına gidip kan tahlili vericem dün ki değerim 15 di eğer ikiye katlarsa inşallah ki katlar o zamab moralim düzelicek Allahın izniyle ama 16_17 olması yeterli gelmezmiş. Değerim sonradan artar diye beklerken her an adet olacakmışım gibi hissediyorum umarım olmam

Çok sağolun dediğiniz gibi yarın sabah sağlık ocağına gidip kan tahlili vericem dün ki değerim 15 di eğer ikiye katlarsa inşallah ki katlar o zamab moralim düzelicek Allahın izniyle ama 16_17 olması yeterli gelmezmiş. Değerim sonradan artar diye beklerken her an adet olacakmışım gibi hissediyorum umarım olmam

Hiç belli olmaz o işler dua et stres yapma ondan ağrı sancı girmiştir karnına, umarım adet olmazsın kan değerinde artar :KK200:

adet günü sonucum 52 çıkmıştı ,

4 öncesi sonucum 13 olması lazım *2 = 26 , 26*2= 52

ve şuan kızım 13 yaşında ( çok şükür ) telefonda bana atar yapıyor ,

lütfen başka dr git , herşey çok güzel olacak

adet günü sonucum 52 çıkmıştı ,

4 öncesi sonucum 13 olması lazım *2 = 26 , 26*2= 52

ve şuan kızım 13 yaşında ( çok şükür ) telefonda bana atar yapıyor ,

lütfen başka dr git , herşey çok güzel olacak
Şu doktorların bazıları da sizin kadar motive edici olabilseler keşke şimdi daha mümkün geliyor bana sağolun:)

Ağır kaldırmak zarar verir mi şu aşamada bir hafta önce markette işe girdim çünkü:KK43: eğer hamileliğim varsa tutunamadan düşer mi ağır kaldırmam gereken anlar oluyor çünkü:KK43:
Dikkat et yalnız hiç korkup psikolojini bozma. Çünkü nasipte yaşamak varsa halter bile kaldırsan birşey olmaz diyor doktor. Önemli olan sağlıklı olman psikolojin iyi olsun ama ağır da kaldırma hamilesin işyerine söyle sana göre iş vermek zorundalar aksi halde şikayet ederim de

Şu doktorların bazıları da sizin kadar motive edici olabilseler keşke şimdi daha mümkün geliyor bana sağolun:)
Canım benim baştan sona herşeyi okudum
Büyük ihtimalle hamilesin
Dış gebeligi aklından çıkar bir daha olmaz
Çok ama çokkkk dua et bak göreceksin sağlıkla kucağına alacaksın minik kuzunu
Ben 3. Evladıma hamileyim bütün gün evdeyim ama hiç oturmuyorum malum 2 evladım var
İlk gebeligim de markette çalışıyordum bende 🤭
Ağır kaldırmakta kelime mi kolalari indir kaldır kolileri indir kaldır 🤪
Allah'ın izniyle birşey olmadı
Tabiki dikkat etmekte fayda var canım
Sen tedbirini al.gelecek Allah'tan
Senin degerlerin adetin geçmediği için öyle
Normalde çıkmayabilirdi bile
Kan vermeye devam et artar inşlalh bizleride haberdar et 😘😘
Dualarımız seninle canım

Dikkat et yalnız hiç korkup psikolojini bozma. Çünkü nasipte yaşamak varsa halter bile kaldırsan birşey olmaz diyor doktor. Önemli olan sağlıklı olman psikolojin iyi olsun ama ağır da kaldırma hamilesin işyerine söyle sana göre iş vermek zorundalar aksi halde şikayet ederim de
Haklısınız rabbim nasip ederse birşey olmaz ınşallah.yarın kan tahlili vericem tekrar daha da netleşirse konuşucam iş yeriyle pskolojim sayenizde olumlu ilerliyor sağolun:)

Test sonucum bu şekilde arkadaşlar rabbim inşallah sağlıklı bir hamilelik nasip eder her an kanamam olursa ve düşük yaparsam korkuları sardı beni ve halen ya hamileliğim kesinleşmezse tedirginliği yaşıyorum. Çok yersiz belki ama elimde değil şuan rabbim hayırlı sonuç versin inşallah bana ve tüm bebek bekleyen arkadaşlarıma Eki Görüntüle 2701458

Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah belirtiler varsa neler olduğunu yazar mısın

Back