Gitsende bakamazlar canım beta değerin 1000 ve üzeri olmadi gerekir kese goruncek sonra bebek ve en son kalp atışları hiç stres yapma ben kese goruncek mi bebek var mı kalbi atacak mı diye düşünmekten bitirmiştim kendimisabırlı ol çok dikkat et ağır kaldırma
Şuan malesef on onbeş kiloya kadar yükte kaldırıyorum yukarı uzanıp rafta yerleştiriyorum işkur üzeri 15 gündür çalışıyorum yeni başladığım için çok da sen dinlen diyen olmuyor açıkcası çok ağır kaldırma diyorlar sadece en hafifide bahsettim rakamlar. En iyi ihtimal sürekli kasada durmak için bile en az 9 saat ayakta kalıyoruz şuan kese oluşmamıştır düşürme tehlikem olmaz diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama ne kadar doğru bu durum bilemiyorumGitsende bakamazlar canım beta değerin 1000 ve üzeri olmadi gerekir kese goruncek sonra bebek ve en son kalp atışları hiç stres yapma ben kese goruncek mi bebek var mı kalbi atacak mı diye düşünmekten bitirmiştim kendimisabırlı ol çok dikkat et ağır kaldırma yükseğe uzanma herşey güzel olur haftaya kadar bekle 1000 üzerine çıkar inşallah. Rabbim en güzelini nasip etsin inşallah ❤❤