Hamilelik testi sonucum? Kafam cok karıştı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle tuttum bu soruyu.
Doktor madem çok bilgiliydi neden seni bu sorularla baş başa bırakıp kan testi vs istemedi? Neden ileri tetkik istemedi?
Doktor aktif cinsel hayatı olduğunu düşünerek açıklama yapmış yahu. En son beş yıl önce sürtündüm dese gebelik testini falan karıştırmazdı

Evet aynen boyle oldu. Her iki test sonradan pozitiflesti. Ben doktora karın ağrısı şikayetiyle gittim. Ektopik gebelik durumu olabilir dedi ama kesinlikle iliskim yok dedim. Doktor testi yazmadi ama evde hamilelik testi yap dedi. Onceden dikkat etmesemde sonradan bu konu kafami karistirdi bir alayim dedim. Sonucu da 2 kez pozitif görünce iyice kafam karıştı.

sen aklimiza mukayyet ol ya rabbu-l alemin.

Zaten tedavi olduğunu söylüyor neden dalga geçiyor sunuz . Az bi insan olun. Siz ve digerleri gibiler zorbasiniz.
5 yıl oncesinde, yuzeysel olarak yasadigi iliskiden su an hamile olabilecegine inanan birine ne diyelim, ne cevap verelim? Su konunun da duyarini yapmayin artik ama cidden.

Kitle vs gibi durumlarin bu hormonu arttirdigi ile ilgili hicbir bilgim yoktu. Karin agrim hala devam ediyor.

Allah allah. Benim yaptığım testlerde ilk 20 dk’dan sonraki pozitifliği dikkate almayınız yazıyordu. Eğer o okuduğunu haberlerdekinin olma ihtimali var diye düşünüyorsanız biran önce test yaptırıp rahatlamalısınız.
Bildiğim kadarıyla ektopik dediğiniz dış gebelik. Bu da belli bir süre sonra çeşitli belirtilerle kendini gösteriyor diye okumuştum. Ama bu süre 5 yıl değildir diye tahmin ediyorum.

Bizler ne desek boş, siz kan testi yaptırın, ağrınız devam ederse ultrason ile baktırın. Bunu biran önce araştırın ki anlsiyeteniz tetiklenmesin. Çok geçmiş olsun.

Nette forumlarda okudum cogu kadinda boyle sonuc cikinca hamilelik çıkmış kan testinde.
Evet benim bir arkadaşım da yaşadı bunu.
Tam 6 yıl önce yaşadığı ilişkiden hamile kalmış meğerse.
Çocuğu bir doğurdu, direkt ilkokul 1 e başladı.
Valla iyi de oldu, kolayca büyüyüverdi.
Hadi hayırlısı.

Bu forumda ilk gönderim.

Bazı hastalıklarda da hcg yükselebiliyor bir doktora görün şayet dalga geçmiyorsan başka hastalık olabilir.

Çok enteresan vallahi,bu gözler daha neler görecek neler okuyacak doktora gidin muhtemelen başka bir rahatsızlıktan dolayı hormonal bir değişim var

Kitle vs gibi durumlarin bu hormonu arttirdigi ile ilgili hicbir bilgim yoktu. Karin agrim hala devam ediyor.
Acaba hangi testleri istedi? Sonuçları almadınız mı henüz? Hamilelik dışında başka bir şeyden şüphelenmedi mi? Bir de karın ağrısı için neden jinekoloğa gittiniz? Dahiliye daha uygun gibi geldi ama.

Yahu neden dalga geceyim yorumlara baksana dalgayi benimle gectiler esas. Evet zaten surekli karnim agriyor gideceğim yine
Okadar saçma soru soran varki.. doktor da değişikmiş illede evde test yap diyeceğine 1kan testi daha isteseymiş. Cinsel hayat yok diyen hastaya ısrarla evde test yap demek nedir?

Karin agrim cok spesifik bir bolgedeydi pelvik bolgede. O yuzden jinekologa gitmek daha uygundur diye dusundum. Benim yaşadığım ülkede genel olarak dahiliye bölümü yok. Kan testi, ultrason, idrar testi aldilar. Apandisiti dıslamak icin bir kaç test. Ektopik gebelikten falan da bu zaman bahsetti, test fiyati ucuz degil ve ultrason, doktor kontrolu hepsine ayrica para oduyorum. Bu yuzden hamilelik testi yazmadi iliskim olmadigini soyleyince ama yine de evde yap dedi

Anladım. İnşallah sonuçlarınız temiz çıkar. İnşallah tedavisi basit bir şeydir. Ama hamilelik olduğunu hiç hiç sanmıyorum.

Okadar saçma soru soran varki.. doktor da değişikmiş illede evde test yap diyeceğine 1kan testi daha isteseymiş. Cinsel hayat yok diyen hastaya ısrarla evde test yap demek nedir?
Testlerin hepsi parali ve hepsini odeyecek param yoktu. Bu yüzden benimle teyit etmek iste
Anladım. İnşallah sonuçlarınız temiz çıkar. İnşallah tedavisi basit bir şeydir. Ama hamilelik olduğunu hiç hiç sanmıyorum.
Teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…