- 11 Aralık 2018
- 40.078
- 248.655
Doktor aktif cinsel hayatı olduğunu düşünerek açıklama yapmış yahu. En son beş yıl önce sürtündüm dese gebelik testini falan karıştırmazdıAynen öyle tuttum bu soruyu.
Doktor madem çok bilgiliydi neden seni bu sorularla baş başa bırakıp kan testi vs istemedi? Neden ileri tetkik istemedi?
Evet aynen boyle oldu. Her iki test sonradan pozitiflesti. Ben doktora karın ağrısı şikayetiyle gittim. Ektopik gebelik durumu olabilir dedi ama kesinlikle iliskim yok dedim. Doktor testi yazmadi ama evde hamilelik testi yap dedi. Onceden dikkat etmesemde sonradan bu konu kafami karistirdi bir alayim dedim. Sonucu da 2 kez pozitif görünce iyice kafam karıştı.Dalga geçmek değil öyle düşünmeyin gerçekten çok çok garip bir durum. İkinci yaptığınız gebelik testi de yarım saat içinde mi pozitif hale geldi yoksa ilk 10 dk içinde mi?
Ayrıca bence hamilelikten emin olması gereken doktorunuz. Bunu da test ile sağlayabilirdiniz. Yani Allah korusun ama kitleden bile şüphelenilebilir ama gebelik nasıl aklına geldi doktorun? Çünkü bazı kitleler de kande veya idrarda hcg artırabiliyormuş. Tabi ben uzman değilim yanlış bir şey de söylemek istemem.
5 yıl oncesinde, yuzeysel olarak yasadigi iliskiden su an hamile olabilecegine inanan birine ne diyelim, ne cevap verelim? Su konunun da duyarini yapmayin artik ama cidden.Zaten tedavi olduğunu söylüyor neden dalga geçiyor sunuz . Az bi insan olun. Siz ve digerleri gibiler zorbasiniz.
Kitle vs gibi durumlarin bu hormonu arttirdigi ile ilgili hicbir bilgim yoktu. Karin agrim hala devam ediyor.Dalga geçmek değil öyle düşünmeyin gerçekten çok çok garip bir durum. İkinci yaptığınız gebelik testi de yarım saat içinde mi pozitif hale geldi yoksa ilk 10 dk içinde mi?
Ayrıca bence hamilelikten emin olması gereken doktorunuz. Bunu da test ile sağlayabilirdiniz. Yani Allah korusun ama kitleden bile şüphelenilebilir ama gebelik nasıl aklına geldi doktorun? Çünkü bazı kitleler de kande veya idrarda hcg artırabiliyormuş. Tabi ben uzman değilim yanlış bir şey de söylemek istemem.
Penye don duyarından sonra bu sitede duyduğum en anlamsız duyarlardan biri oldu bu5 yıl oncesinde, yuzeysel olarak yasadigi iliskiden su an hamile olabilecegine inanan birine ne diyelim, ne cevap verelim? Su konunun da duyarini yapmayin artik ama cidden.
Allah allah.Evet aynen boyle oldu. Her iki test sonradan pozitiflesti. Ben doktora karın ağrısı şikayetiyle gittim. Ektopik gebelik durumu olabilir dedi ama kesinlikle iliskim yok dedim. Doktor testi yazmadi ama evde hamilelik testi yap dedi. Onceden dikkat etmesemde sonradan bu konu kafami karistirdi bir alayim dedim. Sonucu da 2 kez pozitif görünce iyice kafam karıştı.
Evet benim bir arkadaşım da yaşadı bunu.Nette forumlarda okudum cogu kadinda boyle sonuc cikinca hamilelik çıkmış kan testinde.
Bu forumda ilk gönderim.Bir kızcağız vardı. Bir ara dadanmıştı buraya, sevgilimle sürtündük, üç ay geçti her ay adet gördüm ama üstüne görmüş olabilir miyim diye dönüp dönüp konu açardı.
O olayın üzerinden beş sene geçti mi hatırlayan var mı
Yahu neden dalga geceyim yorumlara baksana dalgayi benimle gectiler esas. Evet zaten surekli karnim agriyor gideceğim yineBazı hastalıklarda da hcg yükselebiliyor bir doktora görün şayet dalga geçmiyorsan başka hastalık olabilir.
Çok enteresan vallahi,bu gözler daha neler görecek neler okuyacakHerkese merhaba. Gonderi biraz uzun olabilir kusura bakmayin. Bundan seneler önce aptallık yaparak sevgilimle yakinlaşma yaşadım, aramizda tam cinsel ilişki olmadi ama birseyler yaşadık. Ve sonradan tovbe ettim, birdaha kimseyle aynı tarzda birşey yaşamadım. Geçenlerde süreklilik gösteren karın agrisi yüzünden doktora gittim ve kadın bana "Hamile olabilir misin?" Dedi. Hayir dedim tabiikide. Doktor ektopik gebeliken falan bahsetti ve kafamı kurcaladı bu durum iyice. Bilimsel olarak mümkün olmasa da bir de ustune gecenlerde bir kadının hamile kaldığını ve karninda ölmüş bebegi farkinda olmadan 20 sene tasimasiyla falan ilgili haber görünce gittim test aldim. İlk yarim saat sonuc negatifti sonra aynen bu gorseldeki gibi pozitif oldu. İkinci test yaptim yine ayni. Biliyorum saçma gelebilir ama bu durumun seneler onceki iliskiyle alakasi olabilir mi? Pozitif cikmasina anlam dahi veremiyorum dedigim gibi yillardir kimseyle ilişkim yok. Teşekkür ederim simdiden cevaplar için
Acaba hangi testleri istedi? Sonuçları almadınız mı henüz? Hamilelik dışında başka bir şeyden şüphelenmedi mi? Bir de karın ağrısı için neden jinekoloğa gittiniz? Dahiliye daha uygun gibi geldi ama.Kitle vs gibi durumlarin bu hormonu arttirdigi ile ilgili hicbir bilgim yoktu. Karin agrim hala devam ediyor.
Okadar saçma soru soran varki.. doktor da değişikmiş illede evde test yap diyeceğine 1kan testi daha isteseymiş. Cinsel hayat yok diyen hastaya ısrarla evde test yap demek nedir?Yahu neden dalga geceyim yorumlara baksana dalgayi benimle gectiler esas. Evet zaten surekli karnim agriyor gideceğim yine
Karin agrim cok spesifik bir bolgedeydi pelvik bolgede. O yuzden jinekologa gitmek daha uygundur diye dusundum. Benim yaşadığım ülkede genel olarak dahiliye bölümü yok. Kan testi, ultrason, idrar testi aldilar. Apandisiti dıslamak icin bir kaç test. Ektopik gebelikten falan da bu zaman bahsetti, test fiyati ucuz degil ve ultrason, doktor kontrolu hepsine ayrica para oduyorum. Bu yuzden hamilelik testi yazmadi iliskim olmadigini soyleyince ama yine de evde yap dediAcaba hangi testleri istedi? Sonuçları almadınız mı henüz? Hamilelik dışında başka bir şeyden şüphelenmedi mi? Bir de karın ağrısı için neden jinekoloğa gittiniz? Dahiliye daha uygun gibi geldi ama.
Anladım. İnşallah sonuçlarınız temiz çıkar. İnşallah tedavisi basit bir şeydir. Ama hamilelik olduğunu hiç hiç sanmıyorum.Karin agrim cok spesifik bir bolgedeydi pelvik bolgede. O yuzden jinekologa gitmek daha uygundur diye dusundum. Benim yaşadığım ülkede genel olarak dahiliye bölümü yok. Kan testi, ultrason, idrar testi aldilar. Apandisiti dıslamak icin bir kaç test. Ektopik gebelikten falan da bu zaman bahsetti, test fiyati ucuz degil ve ultrason, doktor kontrolu hepsine ayrica para oduyorum. Bu yuzden hamilelik testi yazmadi iliskim olmadigini soyleyince ama yine de evde yap dedi
Okadar saçma soru soran varki.. doktor da değişikmiş illede evde test yap diyeceğine 1kan testi daha isteseymiş. Cinsel hayat yok diyen hastaya ısrarla evde test yap demek nedir?
Testlerin hepsi parali ve hepsini odeyecek param yoktu. Bu yüzden benimle teyit etmek isteOkadar saçma soru soran varki.. doktor da değişikmiş illede evde test yap diyeceğine 1kan testi daha isteseymiş. Cinsel hayat yok diyen hastaya ısrarla evde test yap demek nedir?
Teşekkür ederim.Anladım. İnşallah sonuçlarınız temiz çıkar. İnşallah tedavisi basit bir şeydir. Ama hamilelik olduğunu hiç hiç sanmıyorum.
5 yaşındaki oglumunda karnı agriyor o da mi hamile..Karni ağrıyan herkes gebe olsaydı.Yahu neden dalga geceyim yorumlara baksana dalgayi benimle gectiler esas. Evet zaten surekli karnim agriyor gideceğim yine