Ahhahah cok güldümAblacim filin hamileligi bile 1,5 yıl sürüyor. Filden daha uzun bir hamilelik gecirdigine mi inaniyorsun?
Dalga geçildi ama o da sorunun komik oluşundan dolayı. Gerçekten mantıklı değil söylediğiniz, eğer bu kadar takıntılıysanız psikoloğa gidin, bugün buna takar yarın başka birşeye takarsınız. Tehlikeli bir durum.Evet ama yorumlara baksaniza taş alip taşlamadiklari kaldi bir tek. Baska zaman da kadın dayanismasi falan derler, evet bu konuda cahilim ama ruh hastasindan tut yazdilar yorumlarda. Bu kadar nefret kusacak ne yazdım diye tekrar tekrar okudum gonderiyi.
Senin ne olduğunda az insan ol demenden belliydi, yine ben adam yerine koyup cevap verdim dua et. Daha fazla konuşmaya gerek yok, iyi akşamlar.Senin ne oldugun sen kimsin demenden belli hayirdir
Sence böyle bir şey olsa 5 senedir karnında duran bebek ultrasonda gözükmez miydi?Bakti ama birsey goremedi
Tövbe Ya RabbiHerkese merhaba. Gonderi biraz uzun olabilir kusura bakmayin. Bundan seneler önce aptallık yaparak sevgilimle yakinlaşma yaşadım, aramizda tam cinsel ilişki olmadi ama birseyler yaşadık. Ve sonradan tovbe ettim, birdaha kimseyle aynı tarzda birşey yaşamadım. Geçenlerde süreklilik gösteren karın agrisi yüzünden doktora gittim ve kadın bana "Hamile olabilir misin?" Dedi. Hayir dedim tabiikide. Doktor ektopik gebeliken falan bahsetti ve kafamı kurcaladı bu durum iyice. Bilimsel olarak mümkün olmasa da bir de ustune gecenlerde bir kadının hamile kaldığını ve karninda ölmüş bebegi farkinda olmadan 20 sene tasimasiyla falan ilgili haber görünce gittim test aldim. İlk yarim saat sonuc negatifti sonra aynen bu gorseldeki gibi pozitif oldu. İkinci test yaptim yine ayni. Biliyorum saçma gelebilir ama bu durumun seneler onceki iliskiyle alakasi olabilir mi? Pozitif cikmasina anlam dahi veremiyorum dedigim gibi yillardir kimseyle ilişkim yok. Teşekkür ederim simdiden cevaplar için
Aynen öyle tuttum bu soruyu.Tövbe Ya RabbiHayır anlamadığım şu, doktor o kadar açıklama yaptı ama kan testi vs istemedi mi?
Al işte konu sahibi gene bozulduGüzel kardeşim şu konunun neresiyle dayanışmamız gerekiyor tam olarak?
Azıcık eğlendik sadece nefret kusmadık. Kusura bakma ama çok komik bir konu açmışsın eğlenmesek ayıp olurdu.
Sana ruh hastası demedim, bunu dalga geçmek için değil ciddi ciddi sorduysan tedaviye ihtiyacın vardır diye düşünüp hastane tavsiye ettim.
Hayir bana dedi ki, hamile olmadigindan eminsin degil mi, zaten bir sürü test yaziyorum onu eklemeyeyim. Ben Türkiyede yasamiyorum ve burada sağlık sigortam yok. Yani testler icin cebimden para odedim doktor kontrolu icin de. Defalarca iliskim yok desem de yine de evde bir hamilelik testi yaparsin falan dedi.Tövbe Ya RabbiHayır anlamadığım şu, doktor o kadar açıklama yaptı ama kan testi vs istemedi mi?
Belli bir süre sonra çıkan sonuçlar dikkate alınmıyor.Kullanma talimatlarında yazması lazım.Hayir bana dedi ki, hamile olmadigindan eminsin degil mi, zaten bir sürü test yaziyorum onu eklemeyeyim. Ben Türkiyede yasamiyorum ve burada sağlık sigortam yok. Yani testler icin cebimden para odedim doktor kontrolu icin de. Defalarca iliskim yok desem de yine de evde bir hamilelik testi yaparsin falan dedi.
Yaptim sonuclari pozitif görünce de sasirdim. Hayatimda ilk defadir hamilelik testi yapiyorum ve forumlarda sonradan pozitiflesip hamile olanlari görünce endiselendim. Bu kadar dalga edilecegini bilsem asla yazmazdim
He kardesim gonderi açıp bir sürü insanin benimle alay etmesi hosuma gidiyor. O yüzden kendimden uydurup yaziyorumAynen öyle tuttum bu soruyu.
Doktor madem çok bilgiliydi neden seni bu sorularla baş başa bırakıp kan testi vs istemedi? Neden ileri tetkik istemedi?
Yazmayın işte bunları konu sahibi ciddiye alıyor, beş senedir hamile olabileceğine daha çok inanıyor.
Benim testler hep pozitife dönüyor üzerinden zaman geçince. Ona bakarsak şu zamana kadar elli kez falan hamile kalmış olmalıydım
Tamam işte testler için dünya kadar para ödemişsin keşke gebelik testini de isteseydin.Hayir bana dedi ki, hamile olmadigindan eminsin degil mi, zaten bir sürü test yaziyorum onu eklemeyeyim. Ben Türkiyede yasamiyorum ve burada sağlık sigortam yok. Yani testler icin cebimden para odedim doktor kontrolu icin de. Defalarca iliskim yok desem de yine de evde bir hamilelik testi yaparsin falan dedi.
Yaptim sonuclari pozitif görünce de sasirdim. Hayatimda ilk defadir hamilelik testi yapiyorum ve forumlarda sonradan pozitiflesip hamile olanlari görünce endiselendim. Bu kadar dalga edilecegini bilsem asla yazmazdim
Yaziyor da forumda okudugum yorumlarda test 1 gun sonra pozitiflesip hamile olanlar vardi. Kafami karistirdiBelli bir süre sonra çıkan sonuçlar dikkate alınmıyor.Kullanma talimatlarında yazması lazım.
Bu kadar kafana takıyosan gidip hastanede adam akıllı bir test yaptır.
İstəmedi işte? Yalan soyleyecek halim yok ya?Tamam işte testler için dünya kadar para ödemişsin keşke gebelik testini de isteseydin.
Ben şunu anlamadım doktor aklına sokmuş bunu. Mutlaka isterdi yani o testi. Bak böyle böyle birşeyler oluyor, yine de bir isteyelim diyebilirdi. Değişik.
tamam ama normal bir konu değil kabul edin, okur okumaz aklıma okb tedavisi ya da herhangi bir psikiyatrik hastalık tedavisi görüp görmediğinizi sormak geldi mesela benim.Evet ama yorumlara baksaniza taş alip taşlamadiklari kaldi bir tek. Baska zaman da kadın dayanismasi falan derler, evet bu konuda cahilim ama ruh hastasindan tut yazdilar yorumlarda. Bu kadar nefret kusacak ne yazdım diye tekrar tekrar okudum gonderiyi.
Tamam da sen onlarla aynı durumda değilsin ama koskoooca 5 yıl yani.Yaziyor da forumda okudugum yorumlarda test 1 gun sonra pozitiflesip hamile olanlar vardi. Kafami karistirdi
Dalga geçmek değil öyle düşünmeyin gerçekten çok çok garip bir durum. İkinci yaptığınız gebelik testi de yarım saat içinde mi pozitif hale geldi yoksa ilk 10 dk içinde mi?Hayir bana dedi ki, hamile olmadigindan eminsin degil mi, zaten bir sürü test yaziyorum onu eklemeyeyim. Ben Türkiyede yasamiyorum ve burada sağlık sigortam yok. Yani testler icin cebimden para odedim doktor kontrolu icin de. Defalarca iliskim yok desem de yine de evde bir hamilelik testi yaparsin falan dedi.
Evet, genel anksiyete bozuklugu icin antidepresan tedavisi goruyorum uzun yillardirtamam ama normal bir konu değil kabul edin, okur okumaz aklıma okb tedavisi ya da herhangi bir psikiyatrik hastalık tedavisi görüp görmediğinizi sormak geldi mesela benim.
Hamile değilsiniz merak etmeyin.Herkese merhaba. Gonderi biraz uzun olabilir kusura bakmayin. Bundan seneler önce aptallık yaparak sevgilimle yakinlaşma yaşadım, aramizda tam cinsel ilişki olmadi ama birseyler yaşadık. Ve sonradan tovbe ettim, birdaha kimseyle aynı tarzda birşey yaşamadım. Geçenlerde süreklilik gösteren karın agrisi yüzünden doktora gittim ve kadın bana "Hamile olabilir misin?" Dedi. Hayir dedim tabiikide. Doktor ektopik gebeliken falan bahsetti ve kafamı kurcaladı bu durum iyice. Bilimsel olarak mümkün olmasa da bir de ustune gecenlerde bir kadının hamile kaldığını ve karninda ölmüş bebegi farkinda olmadan 20 sene tasimasiyla falan ilgili haber görünce gittim test aldim. İlk yarim saat sonuc negatifti sonra aynen bu gorseldeki gibi pozitif oldu. İkinci test yaptim yine ayni. Biliyorum saçma gelebilir ama bu durumun seneler onceki iliskiyle alakasi olabilir mi? Pozitif cikmasina anlam dahi veremiyorum dedigim gibi yillardir kimseyle ilişkim yok. Teşekkür ederim simdiden cevaplar için