- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
Bir de düşünün ben anksiyete yüzünden pireyi deve yapan biriyim çoğu zaman bilincinde olmuyorum sonradan düşünunce abartdim diyebiliyorum. 2 sefer boyle gorunce afalladim resmen. Oysa testi alinca aklimda acaba sorusuyla cokta ihtimal etmeden almışdım pozitif sonuc gorecegimeİki hamilelik yasadim ikisinde de boyle bir baskin kirmizi gormedimkuruma çizgiside boyle olmaz zaten. Hamile olamayacagin kesin zaten de insan bir boyle olur yani haklisin. İki testinde boyle olmasi garip bir arkadas yazmis baska hastaliklar sebep olabilir diye dahiliye doktoruna gorunmende fayda var neden olur acaba
Testin birini sabah idrari, digerini gun icinde yaptim, sabah yaptigim boyle baskin, gun icinde silik, ama yine pozitif cizgi çıktı.İki hamilelik yasadim ikisinde de boyle bir baskin kirmizi gormedimkuruma çizgiside boyle olmaz zaten. Hamile olamayacagin kesin zaten de insan bir boyle olur yani haklisin. İki testinde boyle olmasi garip bir arkadas yazmis baska hastaliklar sebep olabilir diye dahiliye doktoruna gorunmende fayda var neden olur acaba
Garip ama bilen arkadaslar demisler baska hastaliklardan cikabiliyor diye insallah bir hastaligin yokturda sadece test markasi yuzunden olmustur.Testin birini sabah idrari, digerini gun icinde yaptim, sabah yaptigim boyle baskin, gun icinde silik, ama yine pozitif cizgi çıktı.
Teşekkür ederim. İnşallah. Ama karin ağrısı yuzunden icimde kotu hiss var neredeyse 1 ayi aşkın suredir sürekli ağrıyorGarip ama bilen arkadaslar demisler baska hastaliklardan cikabiliyor diye insallah bir hastaligin yokturda sadece test markasi yuzunden olmustur.
Jinekologlar neler goruyor, napsin o da hakli. Doktora yalan soyleyen cok fazla kadin var. Bu yuzden cok sorup ustelememis, bari test yap demis, cunku inanmamistir iliski yasamadigina, bence.Okadar saçma soru soran varki.. doktor da değişikmiş illede evde test yap diyeceğine 1kan testi daha isteseymiş. Cinsel hayat yok diyen hastaya ısrarla evde test yap demek nedir?
Simdi bu pozitif sonucla gitsem ilişki yasadigimi dusunecek ama yasamadim. Yalani sanki keyfimizden mi soyluyoruz.Jinekologlar neler goruyor, napsin o da hakli. Doktora yalan soyleyen cok fazla kadin var. Bu yuzden cok sorup ustelememis, bari test yap demis, cunku inanmamistir iliski yasamadigina, bence.
Doktora yalan soylerseniz size nasil yardimci olabilir ki? Doktor size test yap dediginde gidip test yapmaniz cok garip. Siz kendinizi biliyorsunuz, iliski yasamadim diyorsunuz. Doktor inanmamis, test yap demis, siz de tipis tipis gidip test yapmissiniz. Test yapmaktaki amaciniz tam olarak neydi, ne bulmakti? Sanirim iliski yasadiniz ve bunu soylemeye cekiniyorsunuz.Simdi bu pozitif sonucla gitsem ilişki yasadigimi dusunecek ama yasamadim. Yalani sanki keyfimizden mi soyluyoruz.
Buradaki kişiler beni tanimiyor neden taninmadigim forumda onca insana yalan soyleyeyim? Hayır kesinlikle ilişki yaşamadım, en son 4-5 sene önce erkek arkadasim vardi zaten. Ama anskiyete bozuklugundan tedavi gordugum için ve nette bazi haberler okuyunca icime kurt düştü, test yapayim dedim. Pozitif sonuç gelmesini yine de beklemiyorum. Ama tam 2 kez geldi. Ailem çok baskıcı ve dustugum durum beni çok kaygilandiriyor. Zaten bu testler ortaya çıkarsa nasil izah ederim onu düşünüyorumDoktora yalan soylerseniz size nasil yardimci olabilir ki? Doktor size test yap dediginde gidip test yapmaniz cok garip. Siz kendinizi biliyorsunuz, iliski yasamadim diyorsunuz. Doktor inanmamis, test yap demis, siz de tipis tipis gidip test yapmissiniz. Test yapmaktaki amaciniz tam olarak neydi, ne bulmakti? Sanirim iliski yasadiniz ve bunu soylemeye cekiniyorsunuz.
Ayricay tipis tipis falan test yapmadım, randevudan 20 gunden fazla zaman geçti ve yapmaya karar verdim.Doktora yalan soylerseniz size nasil yardimci olabilir ki? Doktor size test yap dediginde gidip test yapmaniz cok garip. Siz kendinizi biliyorsunuz, iliski yasamadim diyorsunuz. Doktor inanmamis, test yap demis, siz de tipis tipis gidip test yapmissiniz. Test yapmaktaki amaciniz tam olarak neydi, ne bulmakti? Sanirim iliski yasadiniz ve bunu soylemeye cekiniyorsunuz.
Yani gayet kısa kullanım kılavuzunda yazan şu bilgiyi bile okumuyor mu bu insanlar, gerçekten aklım almıyor.Beş senedir karnınızda bebek taşıdığınıza inanıyorsunuz yani
Hamilelik testleri ilk beş dakikada sonuç verir, sonrasında çıkan sonuçlar önemsizdir. Bütün hamilelik testleri yarım saat bekletirseniz pozitif olur zaten.
Testleri cope atin. Kendinize yuksek sesle hamile olmanizin imkansiz oldugunu soyleyin. Bakin bu kadar insan dalga gecti sizinle, cunku dusundugunuz asiri mantiksiz, gercek olamayacak kadar sacma bir sey. Kizmayin insanlara. Belki bu sayede dusuncenizin yersiz oldugunu farkedersiniz. Anksiyete tedavinizi aksatmayin.Buradaki kişiler beni tanimiyor neden taninmadigim forumda onca insana yalan soyleyeyim? Hayır kesinlikle ilişki yaşamadım, en son 4-5 sene önce erkek arkadasim vardi zaten. Ama anskiyete bozuklugundan tedavi gordugum için ve nette bazi haberler okuyunca icime kurt düştü, test yapayim dedim. Pozitif sonuç gelmesini yine de beklemiyorum. Ama tam 2 kez geldi. Ailem çok baskıcı ve dustugum durum beni çok kaygilandiriyor. Zaten bu testler ortaya çıkarsa nasil izah ederim onu düşünüyorum
Türk milleri kullanma kılavuzu okumamakla övünür, bilmiyor muydun?Yabi gayet kısa kullanım kılavuzunda yazan şu bilgiyi bile okumuyor mu bu insanlar, gerçekten aklım almıyor.
Kullanim kuAyricay tipis tipis falan test yapmadım, randevudan 20 gunden fazla zaman geçti ve yapmaya karar verdim.
Kullanim kilavuzunda yazan illa doğruysa neden birsuruu kadin test 2-3 saat sonra pozitif çıktıktan sonra yaptigi kan testinde hamile olduğunu ogrenmis? Kullanim kilavuzuna kalsa 5 dakikadan sonraki sonuclar gecersiz yaziyor, ama pratikte oyle değilYabi gayet kısa kullanım kılavuzunda yazan şu bilgiyi bile okumuyor mu bu insanlar, gerçekten aklım almıyor.
iyi de o testler ilk anda pozitif verir bekledikten sonra kurur bozulur. o elinizdeki pozitif testler hatalı.kaldı ki 5 senedir hamile (!) olsanız hamilelik testinde 5 senedir pozitif çıkmazsınız ki. tıpta mucizeler yaratacak şekilde içinde 5 yıldır cenin olsa da o artık kistik yapı olmuş alırlar gider doğurmayı ummuyosun herhaldeBuradaki kişiler beni tanimiyor neden taninmadigim forumda onca insana yalan soyleyeyim? Hayır kesinlikle ilişki yaşamadım, en son 4-5 sene önce erkek arkadasim vardi zaten. Ama anskiyete bozuklugundan tedavi gordugum için ve nette bazi haberler okuyunca icime kurt düştü, test yapayim dedim. Pozitif sonuç gelmesini yine de beklemiyorum. Ama tam 2 kez geldi. Ailem çok baskıcı ve dustugum durum beni çok kaygilandiriyor. Zaten bu testler ortaya çıkarsa nasil izah ederim onu düşünüyorum
Kullanim ku
Kullanim kilavuzunda yazan illa doğruysa neden birsuruu kadin test 2-3 saat sonra pozitif çıktıktan sonra yaptigi kan testinde hamile olduğunu ogrenmis? Kullanim kilavuzuna kalsa 5 dakikadan sonraki sonuclar gecersiz yaziyor, ama pratikte oyle değil