Hamilelik testi sonucum? Kafam cok karıştı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk doğar doğmaz anaokuluna gidecek yaşa gelmiş hala hamile olabilir miyim diye soruyorsunuz? Çıkar ablacım çocuğu, sıkılmıştır içeride.

Karnınız 2+1 ev büyüklüğünde değilse hamile olmanız olanaksız. Bu ülkedeki cahillik beni benden alıyor gerçekten.

Cok tesekkur ederim dalgaya almadan yazdiginiz için. Bu açıdan dusunmemistim hiç simdi internette aratinca gördüm.

Bir yerlerde okumustum, bir ahtapot cinsi vardı ve 4,5 yıl boyunca yumurtasini koruyordu. Bahsettigim ahtapot türü degilseniz, 5 yılda anlardınız galiba

Evet en akilli,kulturlu sizlersiniz. Teşekkürler

Ya siz bizimle dalga geçiyorsunuz yada doktor ve testler sizinle

Ya valla en kültürlü ben değilim ama bu kadar da takıntılı değilim ya da cahilce sorular sormuyorum. Sizce mantıklı mı sorunuz?
Mantikli ve ya degil sordum iste. Diyelim cahil biriyim o zaman taşlamaniz mi gerek? 2 test yaptım 2side ayni sonuç şaşırdim

Gene geldi acaba hamilemiyimci

ben 3 sene gebe kalmak için uğraştım, negatif olan hiçbir testim yarım saat sonra böyle koyu pozitif çıkmadı. Kuruma çizgisi filan oldu en fazla. ayrıca Ektopik gebelik dış gebelik değil mi ya? Benim bildiğim dış gebelik insanı nerdeyse öldürür.

internette okuduğunuz gibi bunca yıl karnınızda taşlaşmış bir bebek olsa doktor ultrasonla mutlaka görürdü Herhalde.
bir arkadaşın dediği gibi başka hastalıklar da yalancı pozitif gösterebilir. direkt dahiliyeye gidin bence de.

Evet forumlarda sizinki gibi yorumları okuyup şaşırdim bende. Bu testler neden pozitiflesiyor anlam veremedim. Dogru diyorsunuz doktora gitmem gerek

Testler her ikisi pozitif çıktı. Birini gorsele ekledim zaten. Dalga gecmek gibi bir amacim yok
Gözünü seveyim de get allah aşkına
Gr aklımız kalmış onuda sen alma
Meryem değilsen babasız hamile kalamazsın
Hamileysen ve istemiyorsan çaresine bak

Burada açılan bütün bu tarz konuların çıtasını arşa çıkardınız artık 5 sene önce hamile olmuş olsanız diyelim bebek öldü karnınızda mumyalandı gittiğiniz doktor nasıl olurda bunu anlamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…