Hamilelik testi sonucum? Kafam cok karıştı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ama yorumlara baksaniza taş alip taşlamadiklari kaldi bir tek. Baska zaman da kadın dayanismasi falan derler, evet bu konuda cahilim ama ruh hastasindan tut yazdilar yorumlarda. Bu kadar nefret kusacak ne yazdım diye tekrar tekrar okudum gonderiyi.
Dalga geçildi ama o da sorunun komik oluşundan dolayı. Gerçekten mantıklı değil söylediğiniz, eğer bu kadar takıntılıysanız psikoloğa gidin, bugün buna takar yarın başka birşeye takarsınız. Tehlikeli bir durum.

Bakti ama birsey goremedi
Sence böyle bir şey olsa 5 senedir karnında duran bebek ultrasonda gözükmez miydi?
Ne bileyim seni zehirlemez miydi?
Her hangi bir sağlık sorunana yol açmaz mıydı?
5 senedir hiç mi doktora gitmedin,tahlil yaptırmadın illaki çıkardı.
Üstelik tam olarak ilişki yaşamamıssın bile.
5 senedir hiç mi adet olmadın?
Hani bir kaç aylık bir mevzu olsa neyse dicem de 5 yıl ya hu 5 yııl
Ya o kadar saçmalık var ki yani hangi birini yazayım şaşırdım :KK70:

Herkese merhaba. Gonderi biraz uzun olabilir kusura bakmayin. Bundan seneler önce aptallık yaparak sevgilimle yakinlaşma yaşadım, aramizda tam cinsel ilişki olmadi ama birseyler yaşadık. Ve sonradan tovbe ettim, birdaha kimseyle aynı tarzda birşey yaşamadım. Geçenlerde süreklilik gösteren karın agrisi yüzünden doktora gittim ve kadın bana "Hamile olabilir misin?" Dedi. Hayir dedim tabiikide. Doktor ektopik gebeliken falan bahsetti ve kafamı kurcaladı bu durum iyice. Bilimsel olarak mümkün olmasa da bir de ustune gecenlerde bir kadının hamile kaldığını ve karninda ölmüş bebegi farkinda olmadan 20 sene tasimasiyla falan ilgili haber görünce gittim test aldim. İlk yarim saat sonuc negatifti sonra aynen bu gorseldeki gibi pozitif oldu. İkinci test yaptim yine ayni. Biliyorum saçma gelebilir ama bu durumun seneler onceki iliskiyle alakasi olabilir mi? Pozitif cikmasina anlam dahi veremiyorum dedigim gibi yillardir kimseyle ilişkim yok. Teşekkür ederim simdiden cevaplar için
Tövbe Ya Rabbi 😳 Hayır anlamadığım şu, doktor o kadar açıklama yaptı ama kan testi vs istemedi mi?

Tövbe Ya Rabbi 😳 Hayır anlamadığım şu, doktor o kadar açıklama yaptı ama kan testi vs istemedi mi?
Aynen öyle tuttum bu soruyu.
Doktor madem çok bilgiliydi neden seni bu sorularla baş başa bırakıp kan testi vs istemedi? Neden ileri tetkik istemedi?

Güzel kardeşim şu konunun neresiyle dayanışmamız gerekiyor tam olarak?

Azıcık eğlendik sadece nefret kusmadık. Kusura bakma ama çok komik bir konu açmışsın eğlenmesek ayıp olurdu.

Sana ruh hastası demedim, bunu dalga geçmek için değil ciddi ciddi sorduysan tedaviye ihtiyacın vardır diye düşünüp hastane tavsiye ettim.
Al işte konu sahibi gene bozuldu 🥴

Hayir bana dedi ki, hamile olmadigindan eminsin degil mi, zaten bir sürü test yaziyorum onu eklemeyeyim. Ben Türkiyede yasamiyorum ve burada sağlık sigortam yok. Yani testler icin cebimden para odedim doktor kontrolu icin de. Defalarca iliskim yok desem de yine de evde bir hamilelik testi yaparsin falan dedi.
Yaptim sonuclari pozitif görünce de sasirdim. Hayatimda ilk defadir hamilelik testi yapiyorum ve forumlarda sonradan pozitiflesip hamile olanlari görünce endiselendim. Bu kadar dalga edilecegini bilsem asla yazmazdim

Hayir bana dedi ki, hamile olmadigindan eminsin degil mi, zaten bir sürü test yaziyorum onu eklemeyeyim. Ben Türkiyede yasamiyorum ve burada sağlık sigortam yok. Yani testler icin cebimden para odedim doktor kontrolu icin de. Defalarca iliskim yok desem de yine de evde bir hamilelik testi yaparsin falan dedi.
Yaptim sonuclari pozitif görünce de sasirdim. Hayatimda ilk defadir hamilelik testi yapiyorum ve forumlarda sonradan pozitiflesip hamile olanlari görünce endiselendim. Bu kadar dalga edilecegini bilsem asla yazmazdim
Belli bir süre sonra çıkan sonuçlar dikkate alınmıyor.Kullanma talimatlarında yazması lazım.
Bu kadar kafana takıyosan gidip hastanede adam akıllı bir test yaptır.

Yazmayın işte bunları konu sahibi ciddiye alıyor, beş senedir hamile olabileceğine daha çok inanıyor.

Benim testler hep pozitife dönüyor üzerinden zaman geçince. Ona bakarsak şu zamana kadar elli kez falan hamile kalmış olmalıydım 😂

Bilemiyorum benim negatifti sonra çok hafif pembelik oldu birkaç saate. Hatta koşa koşa kan verdim kanda da çok düşük çıktı değer, birdaha verince emin olabildim. Belki geç döllenme ile alakalıdr.

Bence konu sahibi dalga geçiyor yani beş yıl sonrasi için test alıp yapmak bile başlı başına komedi :)

Tamam işte testler için dünya kadar para ödemişsin keşke gebelik testini de isteseydin.
Ben şunu anlamadım doktor aklına sokmuş bunu. Mutlaka isterdi yani o testi. Bak böyle böyle birşeyler oluyor, yine de bir isteyelim diyebilirdi. Değişik.

Belli bir süre sonra çıkan sonuçlar dikkate alınmıyor.Kullanma talimatlarında yazması lazım.
Bu kadar kafana takıyosan gidip hastanede adam akıllı bir test yaptır.
Yaziyor da forumda okudugum yorumlarda test 1 gun sonra pozitiflesip hamile olanlar vardi. Kafami karistirdi

Tamam işte testler için dünya kadar para ödemişsin keşke gebelik testini de isteseydin.
Ben şunu anlamadım doktor aklına sokmuş bunu. Mutlaka isterdi yani o testi. Bak böyle böyle birşeyler oluyor, yine de bir isteyelim diyebilirdi. Değişik.
İstəmedi işte? Yalan soyleyecek halim yok ya?

Evet ama yorumlara baksaniza taş alip taşlamadiklari kaldi bir tek. Baska zaman da kadın dayanismasi falan derler, evet bu konuda cahilim ama ruh hastasindan tut yazdilar yorumlarda. Bu kadar nefret kusacak ne yazdım diye tekrar tekrar okudum gonderiyi.
tamam ama normal bir konu değil kabul edin, okur okumaz aklıma okb tedavisi ya da herhangi bir psikiyatrik hastalık tedavisi görüp görmediğinizi sormak geldi mesela benim.

Dalga geçmek değil öyle düşünmeyin gerçekten çok çok garip bir durum. İkinci yaptığınız gebelik testi de yarım saat içinde mi pozitif hale geldi yoksa ilk 10 dk içinde mi?

Ayrıca bence hamilelikten emin olması gereken doktorunuz. Bunu da test ile sağlayabilirdiniz. Yani Allah korusun ama kitleden bile şüphelenilebilir ama gebelik nasıl aklına geldi doktorun? Çünkü bazı kitleler de kande veya idrarda hcg artırabiliyormuş. Tabi ben uzman değilim yanlış bir şey de söylemek istemem.

Herkese merhaba. Gonderi biraz uzun olabilir kusura bakmayin. Bundan seneler önce aptallık yaparak sevgilimle yakinlaşma yaşadım, aramizda tam cinsel ilişki olmadi ama birseyler yaşadık. Ve sonradan tovbe ettim, birdaha kimseyle aynı tarzda birşey yaşamadım. Geçenlerde süreklilik gösteren karın agrisi yüzünden doktora gittim ve kadın bana "Hamile olabilir misin?" Dedi. Hayir dedim tabiikide. Doktor ektopik gebeliken falan bahsetti ve kafamı kurcaladı bu durum iyice. Bilimsel olarak mümkün olmasa da bir de ustune gecenlerde bir kadının hamile kaldığını ve karninda ölmüş bebegi farkinda olmadan 20 sene tasimasiyla falan ilgili haber görünce gittim test aldim. İlk yarim saat sonuc negatifti sonra aynen bu gorseldeki gibi pozitif oldu. İkinci test yaptim yine ayni. Biliyorum saçma gelebilir ama bu durumun seneler onceki iliskiyle alakasi olabilir mi? Pozitif cikmasina anlam dahi veremiyorum dedigim gibi yillardir kimseyle ilişkim yok. Teşekkür ederim simdiden cevaplar için
Hamile değilsiniz merak etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X