Hamilelik testi sonucum? Kafam cok karıştı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki hamilelik yasadim ikisinde de boyle bir baskin kirmizi gormedim 😧 kuruma çizgiside boyle olmaz zaten. Hamile olamayacagin kesin zaten de insan bir 😧😧 boyle olur yani haklisin. İki testinde boyle olmasi garip bir arkadas yazmis baska hastaliklar sebep olabilir diye dahiliye doktoruna gorunmende fayda var neden olur acaba 😐

İki hamilelik yasadim ikisinde de boyle bir baskin kirmizi gormedim 😧 kuruma çizgiside boyle olmaz zaten. Hamile olamayacagin kesin zaten de insan bir 😧😧 boyle olur yani haklisin. İki testinde boyle olmasi garip bir arkadas yazmis baska hastaliklar sebep olabilir diye dahiliye doktoruna gorunmende fayda var neden olur acaba 😐
Bir de düşünün ben anksiyete yüzünden pireyi deve yapan biriyim çoğu zaman bilincinde olmuyorum sonradan düşünunce abartdim diyebiliyorum. 2 sefer boyle gorunce afalladim resmen. Oysa testi alinca aklimda acaba sorusuyla cokta ihtimal etmeden almışdım pozitif sonuc gorecegime

Testin birini sabah idrari, digerini gun icinde yaptim, sabah yaptigim boyle baskin, gun icinde silik, ama yine pozitif cizgi çıktı.

Konuyu okuyunca seneler onceki iliskiyle baglanti kuramadim. Bu kadar mantiksizligi kafam almadi valla. Saka olamayacak kadar sacma bir sey degil mi dusundugunuz? Kac yasindasiniz? Soylediginizi akliniz aliyor mu Allah askina? Zaten iliski bile yasamadan ust uste test yapmaniz basli basina bir garip. Meryem ana oldugunuzu falan mi dusunuyorsunuz? Allah yardimciniz olsun.

Okadar saçma soru soran varki.. doktor da değişikmiş illede evde test yap diyeceğine 1kan testi daha isteseymiş. Cinsel hayat yok diyen hastaya ısrarla evde test yap demek nedir?
Jinekologlar neler goruyor, napsin o da hakli. Doktora yalan soyleyen cok fazla kadin var. Bu yuzden cok sorup ustelememis, bari test yap demis, cunku inanmamistir iliski yasamadigina, bence.

Jinekologlar neler goruyor, napsin o da hakli. Doktora yalan soyleyen cok fazla kadin var. Bu yuzden cok sorup ustelememis, bari test yap demis, cunku inanmamistir iliski yasamadigina, bence.
Simdi bu pozitif sonucla gitsem ilişki yasadigimi dusunecek ama yasamadim. Yalani sanki keyfimizden mi soyluyoruz. :KK43:

Simdi bu pozitif sonucla gitsem ilişki yasadigimi dusunecek ama yasamadim. Yalani sanki keyfimizden mi soyluyoruz. :KK43:
Doktora yalan soylerseniz size nasil yardimci olabilir ki? Doktor size test yap dediginde gidip test yapmaniz cok garip. Siz kendinizi biliyorsunuz, iliski yasamadim diyorsunuz. Doktor inanmamis, test yap demis, siz de tipis tipis gidip test yapmissiniz. Test yapmaktaki amaciniz tam olarak neydi, ne bulmakti? Sanirim iliski yasadiniz ve bunu soylemeye cekiniyorsunuz.

Doktora yalan soylerseniz size nasil yardimci olabilir ki? Doktor size test yap dediginde gidip test yapmaniz cok garip. Siz kendinizi biliyorsunuz, iliski yasamadim diyorsunuz. Doktor inanmamis, test yap demis, siz de tipis tipis gidip test yapmissiniz. Test yapmaktaki amaciniz tam olarak neydi, ne bulmakti? Sanirim iliski yasadiniz ve bunu soylemeye cekiniyorsunuz.
Buradaki kişiler beni tanimiyor neden taninmadigim forumda onca insana yalan soyleyeyim? Hayır kesinlikle ilişki yaşamadım, en son 4-5 sene önce erkek arkadasim vardi zaten. Ama anskiyete bozuklugundan tedavi gordugum için ve nette bazi haberler okuyunca icime kurt düştü, test yapayim dedim. Pozitif sonuç gelmesini yine de beklemiyorum. Ama tam 2 kez geldi. Ailem çok baskıcı ve dustugum durum beni çok kaygilandiriyor. Zaten bu testler ortaya çıkarsa nasil izah ederim onu düşünüyorum

Ayricay tipis tipis falan test yapmadım, randevudan 20 gunden fazla zaman geçti ve yapmaya karar verdim.

Beş senedir karnınızda bebek taşıdığınıza inanıyorsunuz yani 😂

Hamilelik testleri ilk beş dakikada sonuç verir, sonrasında çıkan sonuçlar önemsizdir. Bütün hamilelik testleri yarım saat bekletirseniz pozitif olur zaten.
Yani gayet kısa kullanım kılavuzunda yazan şu bilgiyi bile okumuyor mu bu insanlar, gerçekten aklım almıyor.

Buradaki kişiler beni tanimiyor neden taninmadigim forumda onca insana yalan soyleyeyim? Hayır kesinlikle ilişki yaşamadım, en son 4-5 sene önce erkek arkadasim vardi zaten. Ama anskiyete bozuklugundan tedavi gordugum için ve nette bazi haberler okuyunca icime kurt düştü, test yapayim dedim. Pozitif sonuç gelmesini yine de beklemiyorum. Ama tam 2 kez geldi. Ailem çok baskıcı ve dustugum durum beni çok kaygilandiriyor. Zaten bu testler ortaya çıkarsa nasil izah ederim onu düşünüyorum
Testleri cope atin. Kendinize yuksek sesle hamile olmanizin imkansiz oldugunu soyleyin. Bakin bu kadar insan dalga gecti sizinle, cunku dusundugunuz asiri mantiksiz, gercek olamayacak kadar sacma bir sey. Kizmayin insanlara. Belki bu sayede dusuncenizin yersiz oldugunu farkedersiniz. Anksiyete tedavinizi aksatmayin.

Ayricay tipis tipis falan test yapmadım, randevudan 20 gunden fazla zaman geçti ve yapmaya karar verdim.
Kullanim ku
Yabi gayet kısa kullanım kılavuzunda yazan şu bilgiyi bile okumuyor mu bu insanlar, gerçekten aklım almıyor.
Kullanim kilavuzunda yazan illa doğruysa neden birsuruu kadin test 2-3 saat sonra pozitif çıktıktan sonra yaptigi kan testinde hamile olduğunu ogrenmis? Kullanim kilavuzuna kalsa 5 dakikadan sonraki sonuclar gecersiz yaziyor, ama pratikte oyle değil

Siz teste bakmanız gereken dakika içinde kontrol etmeyip geç bakmışsınızdır. Saçmalayın lütfen yıllar öncesindeki ilişkiden nasıl hamile kalacağınızı düşünüyorsunuz 😅😅😅

iyi de o testler ilk anda pozitif verir bekledikten sonra kurur bozulur. o elinizdeki pozitif testler hatalı.kaldı ki 5 senedir hamile (!) olsanız hamilelik testinde 5 senedir pozitif çıkmazsınız ki. tıpta mucizeler yaratacak şekilde içinde 5 yıldır cenin olsa da o artık kistik yapı olmuş alırlar gider doğurmayı ummuyosun herhalde

Kullanim ku
Kullanim kilavuzunda yazan illa doğruysa neden birsuruu kadin test 2-3 saat sonra pozitif çıktıktan sonra yaptigi kan testinde hamile olduğunu ogrenmis? Kullanim kilavuzuna kalsa 5 dakikadan sonraki sonuclar gecersiz yaziyor, ama pratikte oyle değil

Cunku onlar hamile kalmanin birinci kosulu olan cinsel iliski yasadigi icin olabilir mi? 🤦🏼‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X