Hayır, o süreden sonraki sonuçlar gerçekten geçersiz. Yalancı pozitif de bu şekilde çıkıyor zaten. Tüm testlerde belli bir süre sonra pozitife dönme durumu olabiliyor. Ben onlarca kez yaşadım. Hiçbirinde hamilelik olmadı. Tek hamilelik yaşadığım zamanda da birkaç saniye içinde pozitif çıktı. Beta hcg hormonu belli bir seviyenin üzerindeyse (yani hamilelik varsa) inanılmaz kısa sürede görünüyor ikinci çizgi). Öyle saatler beklemeye asla gerek yok. Varsa saniyeler sürüyor. Hatta damlattığınız idrarın kasette yayıldığını gördüğünüz anda oluşmaya başlıyor çizgiler.Kullanim ku
Kullanim kilavuzunda yazan illa doğruysa neden birsuruu kadin test 2-3 saat sonra pozitif çıktıktan sonra yaptigi kan testinde hamile olduğunu ogrenmis? Kullanim kilavuzuna kalsa 5 dakikadan sonraki sonuclar gecersiz yaziyor, ama pratikte oyle değil
Evet bunu bende okudum. Bazilarinda bebek çok küçük oldugu icin ultrasonda dahi çıkmıyor. Zaten bunlar sacmalik olsa insanların başına gelmez, ama onu burdakı arkadaslara anlatmak zorBir belgeselde izlemiştim
Karnında ki bebegi yillarca taşıyan kadinlar vardı
Bebek tabiki ölü ve vucut ölü bebegi sert bi cisimle kaplamış
Sizin konunuz için demiyorum bunu ama böyle bişeyde var linkini bulursam paylaşirım
Ben de her kullandığımda “Tam olarak kaç damla idrar gerekiyordu?” “Kaç dakika bekleyecektim?” diye tekrar tekrar okuyayımTürk milleri kullanma kılavuzu okumamakla övünür, bilmiyor muydun?
Ki zaten doktor bana pelvik ultrason yapti pelvik ultrason gebelik olunca bile 8-10 haftadan erken göstermez.Evet bunu bende okudum. Bazilarinda bebek çok küçük oldugu icin ultrasonda dahi çıkmıyor. Zaten bunlar sacmalik olsa insanların başına gelmez, ama onu burdakı arkadaslara anlatmak zor
Peki sizin sonradan olusan cizgi benim gorselde attigim gibi bariz kirmizi pembemsi bir cizgimiydi? İnternette gri olmasi gerektigi yaziyor.Hayır, o süreden sonraki sonuçlar gerçekten geçersiz. Yalancı pozitif de bu şekilde çıkıyor zaten. Tüm testlerde belli bir süre sonra pozitife dönme durumu olabiliyor. Ben onlarca kez yaşadım. Hiçbirinde hamilelik olmadı. Tek hamilelik yaşadığım zamanda da birkaç saniye içinde pozitif çıktı. Beta hcg hormonu belli bir seviyenin üzerindeyse (yani hamilelik varsa) inanılmaz kısa sürede görünüyor ikinci çizgi). Öyle saatler beklemeye asla gerek yok. Varsa saniyeler sürüyor. Hatta damlattığınız idrarın kasette yayıldığını gördüğünüz anda oluşmaya başlıyor çizgiler.
Sonrasında hamile olduğunu öğrenen kişiler de genelde üzerinden birkaç gün geçince kan testi yaptırmışlardır. Hormon seviyesi artmıştır. Evde test yaptıklarında da çok daha kısa sürede pozitif verir o durumda zaten. Tesadüf tamamen. Yani tüm testlerde böyle bir olasılık yüksek olduğu için kimisi gerçekten hamiledir kimisi değildir. Ancak “1 saat sonra pozitif çıktı ama hamile değilmişim” diye internete yazanlar daha az olacağı için siz hamile olduğunu öğrenenler daha fazla diye düşünüyorsunuz.
En doğru sonuç her zaman kan tahlili ve ultrasondur.
Bunu biliyorsunuz, ama 5 yil onceki iliskiden hamile kalinmayacagini bilmiyorsunuz?Ki zaten doktor bana pelvik ultrason yapti pelvik ultrason gebelik olunca bile 8-10 haftadan erken göstermez.
Bunu internette okudum ve gebelik takintisi da internette bilgiler okuduktan sonra olustu. Cidden her yazdigim yoruma açıklama eklemek zorunda miyim?Bunu biliyorsunuz, ama 5 yil onceki iliskiden hamile kalinmayacagini bilmiyorsunuz?
Vaybe sonunda çarpıcı gerçek ifsa edildi. Evet erkegim işim gücüm yok kadinlar formunda hamilelikle ilgili post açtım. Forum yetkilileri yazsin, ses kaydi atabilirim, sırf senin gibileri susturmak için:))Canım sen bi prostatına baktır, erkeklerde pozitif veriyormuş gebelik testinde. Tedbirli olmak sonradan üzülmekten iyidir
Evet bariz çizgilerdi. Fazla idrar damlatıldığında da bu şekilde çıkabiliyor.Peki sizin sonradan olusan cizgi benim gorselde attigim gibi bariz kirmizi pembemsi bir cizgimiydi? İnternette gri olmasi gerektigi yaziyor.
seneler önceki ilişkinizden şuan hamilesiniz yani... vay beeHerkese merhaba. Gonderi biraz uzun olabilir kusura bakmayin. Bundan seneler önce aptallık yaparak sevgilimle yakinlaşma yaşadım, aramizda tam cinsel ilişki olmadi ama birseyler yaşadik. Geçenlerde süreklilik gösteren karın agrisi yüzünden doktora gittim ve kadın bana "Hamile olabilir misin?" Dedi. Hayir dedim tabiikide. Doktor ektopik gebeliken falan bahsetti ve kafamı kurcaladı bu durum iyice. Bilimsel olarak mümkün olmasa da bir de ustune gecenlerde bir kadının hamile kaldığını ve karninda ölmüş bebegi farkinda olmadan tasimasiyla falan ilgili haber görünce gittim test aldim. İlk yarim saat sonuc negatifti sonra aynen bu gorseldeki gibi pozitif oldu. İkinci test yaptim yine ayni. Pozitif cikmasina anlam dahi veremiyorum dedigim gibi yillardir kimseyle ilişkim yok. Teşekkür ederim simdiden cevaplar için
Tesekkur ederimEvet bariz çizgilerdi. Fazla idrar damlatıldığında da bu şekilde çıkabiliyor.
Hatta eylül ayında test yaptım, birkaç dakikada pozitif çıktı. Test hatalıymış. 5 aylık hamile olmam gerekirdi şu an yoksa.
Bebek çok küçük olursa karından ultrasonla görülmez diye de bir şey yok. Benim gebeliğim 1 haftalıktı, 6 yıl önce. Doktorum, rahmimin kalınlaşma şeklinden vücudumun hamileliğe hazırlandığını ve yaklaşık 1 haftalık hamile olduğumu söylemişti. Benim istemediğim bir durumdu, kimyasal gebelik yaşadım şükür. Kendiliğinden düştü. Sizde de herhangi bir şey olsaydı ultrasonla görünürdü.
Benim 3 mm’lik kistlerim görünüyor karından ultrasonda. Sizin karnınızda seneler önceden kalmış, kistleşmiş bir zigotu mu göremeyecekler?
Beni susturmaya harcayacağın enerjiyi korunma yöntemlerini ve üzerinden beş yıl geçmiş yüzeysel ilişkiden idrarda beta hCG pozitif çıkmayacağını araştırmaya yönlendirirsen senin için daha hayırlı olacağı kanaatindeyim.Vaybe sonunda çarpıcı gerçek ifsa edildi. Evet erkegim işim gücüm yok kadinlar formunda hamilelikle ilgili post açtım. Forum yetkilileri yazsin, ses kaydi atabilirim, sırf senin gibileri susturmak için:))
Evet sayenizde bazi konularda cahil olmanin da suç olduğunu anlamış olduk. Buradi kadin formu ve kadinlara dair soruyu çoğu kişiye saçma gelse bile kinanmayacagimi umud ederek sordum. Ki soran, doğru dille ilgilenen arkadaşlara anksiyete hastasi olduğumu dahi belirttim. Tabiiki biz yorgunuz diye dünya bize yol verecek degil, ama en azindan kirmadan yorum yapmak çok zor olmasa gerek. İnsanlar bayiliyor duyar kasmaya, birinin bir sorunu olunca kendilerini onu anliyormus gibi gosterip ego tatmin etmeye ama boyle birisi karsilarina cikinca yaptiklari tek sey yilan dilleriyle sokmak oluyor nedense. Ben hayatinin baharında bu hastaliga düşen ve en guzel seneleri endişelerin pencesinde geçen bir insanim. Şimdi burada beni hiç tanimayan insanlara isbat edecek degilim birseyleri, zaten yasamayan bilemez. Umarim gulenler kendileri gulunecek duruma dusmez. İyi günlerBeni susturmaya harcayacağın enerjiyi korunma yöntemlerini ve üzerinden beş yıl geçmiş yüzeysel ilişkiden idrarda beta hCG pozitif çıkmayacağını araştırmaya yönlendirirsen senin için daha hayırlı olacağı kanaatindeyim.
sizinki yaklaşık 260 haftalık falanKi zaten doktor bana pelvik ultrason yapti pelvik ultrason gebelik olunca bile 8-10 haftadan erken göstermez.