Hamilelik testi silik

Elf2020

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2024
127
-76
13
26
Erken gebelik testi yaptım böyle çıktı adetime 8 gün kaldı böyle bişey yaşayan varmı aramızda?

iki tane bunlardan yaptım bi şekilde silik çıktı
dijital yaptım oda negatif çıktı?

Bu hangi test evet gözüküyor bir gölge. Belki bunun hassaslığı daha fazladır. Daha küçük olduğu için diğeri algilamamis olabilir
Clean Blue onun dijitalden sonra yine aynı bundan yaptım onda negatif çıktı çok cişe çıktım ondan olabilir mı acaba çözmedim ki kafam karıştı dijitalin değeri yüksek olduğundan algılamamış

Bence yarın sabah ilk idrarla yapmakta fayda var. Şuan çok yeniyse eğer hızlı hızlı su içip beklemeden çise çıktıysaniz ondan olmuş olabilir. Sabah ilk idrar en sagliklisi

Erken gebelik testi yaptım böyle çıktı adetime 8 gün kaldı böyle bişey yaşayan varmı aramızda?Eki Görüntüle 3392512
Evet ben bu clearblue kadar kötü bir marka olamaz .. gerçi ben kuruma çizgisi sanmıştım meğersem kimyasalmış doktorum demişti kimyasal diye kahverengi akıntım bel ağrım ve sonrasında ağır bir adet geçirmiştim.. yani benim başımdan böyle bişey geçtiği için şu teste karşıyım önermem daha net düzgün çizgileri çıkan testleri öneririm en iyisi kaset test yada kağıt olan çubuk testlerden onlar daha hassas oluyor çizgileri de net oluyor en azından inşallah gebeliktir

Sen
clearblue 6 gün kala gösteriyor
Ama çizgi var görünüyor
normalde evet iki kere denedim ikisinde böyle çıktı ard arda 3 tane yaptım tabi her seferinde yeniden tuvalette giderek su içtim hemen çıkayom diye üçüncü negatif çıktı oda ondan kaynaklı olabilirmiş yarın sabah yapıcam bakalım inşallah pozitiftir :)

Hayırlısı rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin :)

Bence iki gün sonra bir daha yap emin olursun. Bence Clearblue iyi bir marka.
Hatta 6 gün kalmasını bekleyip dijitalini al bulabilirsen :)
Çizgi gayet belli ama
Belirtilerin neydi?

Bence iki gün sonra bir daha yap emin olursun. Bence Clearblue iyi bir marka.
Hatta 6 gün kalmasını bekleyip dijitalini al bulabilirsen :)
Çizgi gayet belli ama
Belirtilerin neydi?
Onu aldım ama onda negativ çıktım ama o silik olduğu için algılamıyormuş tekrar yapıcam bir kaç gün sonra belirti olarak baya uykum geliyor habire uyuyasım geliyor arada bi kaşıkta batma şişkinlik ve affedersin gaz zaten ilk denememiz dayanamadım yaptım çünkü regl olmadan 1-2 gün önce genelde kasıklarımda hafif ağrı olurdu şüphelendim yaptım iki tanesi silik çıktı sonra su içtim hemen çıktım o negativ çıktı ama çok su içip çıkmanın testi etkilediğini bilmiyordum yarın sabah denicem bidaha

Yani herkeste farklı oluyor
Uyku halide varsa olabilir:)
Meme uçlarında bir bak degisim görebilecek misin?
Zaten çıkmış testinde, bence ilerleyen günlerde dahada emin olursun inşallah Allahın izniyle

Yani herkeste farklı oluyor
Uyku halide varsa olabilir:)
Meme uçlarında bir bak degisim görebilecek misin?
Zaten çıkmış testinde, bence ilerleyen günlerde dahada emin olursun inşallah Allahın izniyle
Amin inşallah rabbim herkese nasip etsin ama bi negatif çıktı diye baya arada kaldım ümitlenmek istemiyorum negatif olursa üzülürüm diye :)
Meme ucunda bişey yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…