• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi silik

Amin inşallah rabbim herkese nasip etsin ama bi negatif çıktı diye baya arada kaldım ümitlenmek istemiyorum negatif olursa üzülürüm diye :)
Meme ucunda bişey yok gibi
Tekrar test yaptınız mı acaba

Eklentiler

• IMG_6422.jpeg
    IMG_6422.jpeg
    54,7 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba testle alakalı yorum yapabilirmisiniz.

Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi kırmızı dahi çıkmadı baktıgımda sadece gölgemsi bi çizgi gibi karartı görüyorum yada yanlış görüyorum.

Eklentiler

• IMG_3105.jpeg
    IMG_3105.jpeg
    34,7 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_3105.jpeg
    IMG_3105.jpeg
    38 KB · Görüntüleme: 57

Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi kırmızı dahi çıkmadı baktıgımda sadece gölgemsi bi çizgi gibi karartı görüyorum yada yanlış görüyorum.
Kaç sk sonra baktınız ? Çok geçmişse belirtilen süre. Buharlaşma oluşuyor

Erken ise daha ondanda öyle olabilir bi kaç gün sonra tekrar deneyin :)

Kızlar keseden cinsiyet anlayanınız var mı 5hafta 5gün vajinal ultrason

Eklentiler

• IMG_2921.png
    IMG_2921.png
    739,7 KB · Görüntüleme: 57
Öncelikle hayırlı olsun sağ sağlım sağlıklı şekilde rabbim kucağına almayı nasip etsin benimde pazartesi randevum var fakat tam 5 haftalık bişey gözükür mü bilmiyorum senin ilk ultrasonun mu ? 😅
Ama tahmini böyle olunca kız diyorlar ama Allah bilir 😊

Öncelikle hayırlı olsun sağ sağlım sağlıklı şekilde rabbim kucağına almayı nasip etsin benimde pazartesi randevum var fakat tam 5 haftalık bişey gözükür mü bilmiyorum senin ilk ultrasonun mu ? 😅
Ama tahmini böyle olunca kız diyorlar ama Allah bilir

Normal gözükmedi karından vajinalde gözüktü 5 hafta 5 günlük ama kalp atışı için 11 ine tekrar randevu verdi inşallah seninde vardır bebişim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin rabbim hepimize kimseye de aratmasın inşallah ❤️

Öncelikle hayırlı olsun sağ sağlım sağlıklı şekilde rabbim kucağına almayı nasip etsin benimde pazartesi randevum var fakat tam 5 haftalık bişey gözükür mü bilmiyorum senin ilk ultrasonun mu ? P
Ama tahmini böyle olunca kız diyorlar ama Allah bilir 😊
Normal gözükmedi karından vajinalde gözüktü 5 hafta 5 günlük ama kalp atışı için 11 ine tekrar randevu verdi inşallah seninde vardır bebişim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin rabbim hepimize kimseye de aratmasın inşallah ❤️
Amin amin inşallah 😘

Back