- 30 Kasım 2017
- 8.728
- 1
- 4.377
- 173
AminHayırlısı rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminHayırlısı rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin :)
Bat 1 veya 2 MartÇok karışık ya neye inanıcağımı şaşırdım adetine kaç gün kaldı ?
Tekrar test yaptınız mı acabaAmin inşallah rabbim herkese nasip etsin ama bi negatif çıktı diye baya arada kaldım ümitlenmek istemiyorum negatif olursa üzülürüm diye :)
Meme ucunda bişey yok gibi
Yaptım sabah kalkar kalkmaz bu şekilde çıktı kontrol çizginden önce çıktı akarken sonradan gelmedi ama hala silikTekrar test yaptınız mı acaba
Yaptım sabah kalkar kalkmaz bu şekilde çıktı kontrol çizginden önce çıktı akarken sonradan gelmedi ama hala silik
Benimde 2 veya 3 martBat 1 veya 2 Mart
Peki kaç günde bir regl oluyorsun canımBenimde 2 veya 3 mart
28 günde birPeki kaç günde bir regl oluyorsun canım
Hm, Allah gönlüne göre versin inşallah, herhalde hamilesin, güzel haberlerini bekliyoruz canım28 günde bir
Amin amin cümlemizin inşallah sende inşallah güzel haberler alırsın :)Hm, Allah gönlüne göre versin inşallah, herhalde hamilesin, güzel haberlerini bekliyoruz canım
Kaç sk sonra baktınız ? Çok geçmişse belirtilen süre. Buharlaşma oluşuyorMerhaba testle alakalı yorum yapabilirmisiniz.
Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi kırmızı dahi çıkmadı baktıgımda sadece gölgemsi bi çizgi gibi karartı görüyorum yada yanlış görüyorum.
Erken ise daha ondanda öyle olabilir bi kaç gün sonra tekrar deneyin :)Merhaba testle alakalı yorum yapabilirmisiniz.
Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi kırmızı dahi çıkmadı baktıgımda sadece gölgemsi bi çizgi gibi karartı görüyorum yada yanlış görüyorum.
Öncelikle hayırlı olsun sağ sağlım sağlıklı şekilde rabbim kucağına almayı nasip etsin benimde pazartesi randevum var fakat tam 5 haftalık bişey gözükür mü bilmiyorum senin ilk ultrasonun mu ?Kızlar keseden cinsiyet anlayanınız var mı 5hafta 5gün vajinal ultrason
Öncelikle hayırlı olsun sağ sağlım sağlıklı şekilde rabbim kucağına almayı nasip etsin benimde pazartesi randevum var fakat tam 5 haftalık bişey gözükür mü bilmiyorum senin ilk ultrasonun mu ?
Ama tahmini böyle olunca kız diyorlar ama Allah bilir
Öncelikle hayırlı olsun sağ sağlım sağlıklı şekilde rabbim kucağına almayı nasip etsin benimde pazartesi randevum var fakat tam 5 haftalık bişey gözükür mü bilmiyorum senin ilk ultrasonun mu ? PKızlar keseden cinsiyet anlayanınız var mı 5hafta 5gün vajinal ultrason
Amin amin inşallahNormal gözükmedi karından vajinalde gözüktü 5 hafta 5 günlük ama kalp atışı için 11 ine tekrar randevu verdi inşallah seninde vardır bebişim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin rabbim hepimize kimseye de aratmasın inşallah
merhaba buda bu sabahki kaset test çok hafif silik çizgi gördüm ama sizde görüyormusunızErken ise daha ondanda öyle olabilir bi kaç gün sonra tekrar deneyin :)
Aynı marka test aynı sonucumuz bende bu sabah günün 3 cu idrariyla yaptimmerhaba buda bu sabahki kaset test çok hafif silik çizgi gördüm ama sizde görüyormusunız