Benim adetime daha 6 gün var çok azcik azcik kasık ağrım oluyo bundan 2 gün önce 1 Mart'ta çok şiddetli bir ağrım oldu onun haricinde minik minik ağrım oluyor arada göğüs hassasiyeti var ve çok afedersiniz büyük abdesti yaparken kasıklarima sancı giriyor basla bı sorunum uok ama oğluma hamileyken misal çok fazla adet sancısı gibi geçmeyen sancılarım vardı benim adette düzensiz fakat doktor kontrolünde adet sokturucu kullandığım için 30 gundr bı adet oluyorum belki geç. Dollenmeyse ondan negatif çıkmış olabilir burda çok okudum geç döllenme olup sonradan kanda pozitif gorenki zaten adetiniz duzensizmis adet düzensizliği olan kişilerde geç döllenme çok oluyor benim yumurtlamanın 8 ci günü olduğu için salı tekrar bı idrar testini tekrarliycam eğer tsm bı çizgi gorebilirsem.carsamva veya persemve kan vermeye giderim.diye düşünüyorum oğlum sağlık ocağında durmuyor ağlıyor onu birine bırakıp gitmem gerek o yuzden şimdiden tam.emin değilim hangi gün kan verebilirim ama sonuç olumlu çıkarsa buraya sizi etiketleyip yazarım sizde beni.haberdar edin aslında sizin erken gebelik gözle görülür bı siliklik çıkmış kaç dakikada çıktı cizgi