-
- Konu Sahibi lapislazuli
.Merhaba benimde 3 gün gecikti her ay düzenli olur regl belirtilerim olmadan 4 5 gün öncesinde belli olur göğüs hassasiyeti şişlik bel agrisi kasıklarda guruldama korunmasiz iliskiye girmedim ama tedirginim yinede prezervatif delik vs. Olma ihtimalinden dolayi sizce normal midir gecikmesi test yapsm bir sonuç cikar mi yada yumurtlama ovulasyon donemi nasıl hesaplaniyor bilmiyorum yardımcı olur musunuzz
Bir erken gebelik testi yapın isterseniz ama adetiniz düzenliyse geciktiyse çıkar…Merhaba benimde 3 gün gecikti her ay düzenli olur regl belirtilerim olmadan 4 5 gün öncesinde belli olur göğüs hassasiyeti şişlik bel agrisi kasıklarda guruldama korunmasiz iliskiye girmedim ama tedirginim yinede prezervatif delik vs. Olma ihtimalinden dolayi sizce normal midir gecikmesi test yapsm bir sonuç cikar mi yada yumurtlama ovulasyon donemi nasıl hesaplaniyor bilmiyorum yardımcı olur musunuzz
Ben de görüyor gibiyim adet günü tekrarlayın benceKızlar adete 6 gün var bel ağrım çok. freely erken gebelik yaptım ama 1 saat kadar sonra baktım nasılsa negatif diye ama bi gölge görüyor gibiyim
Neden dış gebelik dediniz ki normal gebelik de olabilir?Kızlar 6 gün once yerleşme kanaması oldugunu düiündügüm bi kaç damla kan geldi wc de dün de aşırı çok açık renk bi kahveremgi akıntı geldi. Sizce dış gebelik olabilir mi ????? Onun dısında bas donmesi ara sıra kasık agrısı sık idrara cıkma yaşıyorum. Bir de dıs genelik belirtisinde aşırı sislik ve sersemlik de yazıyordu ve bunları hissediyorum sanki. Sizce???
Genelde bebek isteyenlere ve bebek şüphesi olanlara veriliyor diye biliyorumBu gün randevum vardı Altan kontrol etti ve üstten yumurtlama döneminde oluyormuş kist küçük dedi enistelencek biaey yok kan aldı yarın çıkacak hamilemiyim değil miyim diye ya onca baktı olsa söylerdi ve regenesis max yazdı vitamin yazıyor anlayamadım gitti hemen kullanmaya başla dedi
Kan sonucumu <2.30 çıktı yükselme olabilir dedi ama negatif dedi adet olmasan yine gelirsin dedi verdiği vitamini kullanıyorumGenelde bebek isteyenlere ve bebek şüphesi olanlara veriliyor diye biliyorum
Evet yükselme olabilir çünkü KÜSÜRATLI çıkmış bu bir umut demek az önce ben de çok güzel bir haber aldım yine bu sayfadan birinin hamile olduğunu duydum Umut’un hiçbir şekilde kesme bu ay folik asite başla ben de yedi aydır falan uğraşıyorum şimdi yeni başladım ve yumurtlama günlerinde havuç ye genelde yararlıymış çünkü öyle diyorlar ben de öyle yaptım inşallah güzel haberlerle gelirsin daha var gününe galiba kaç gün kaldıKan sonucumu <2.30 çıktı yükselme olabilir dedi ama negatif dedi adet olmasan yine gelirsin dedi verdiği vitamini kullanıyorum
Benim 9 günüm gecikti takvime göreEvet yükselme olabilir çünkü KÜSÜRATLI çıkmış bu bir umut demek az önce ben de çok güzel bir haber aldım yine bu sayfadan birinin hamile olduğunu duydum Umut’un hiçbir şekilde kesme bu ay folik asite başla ben de yedi aydır falan uğraşıyorum şimdi yeni başladım ve yumurtlama günlerinde havuç ye genelde yararlıymış çünkü öyle diyorlar ben de öyle yaptım inşallah güzel haberlerle gelirsin daha var gününe galiba kaç gün kaldı
Dokuz gün gecikti acaba yeni mi belki geç döllenmeden olabilir mi diye düşünüyorum ya da Adede yakın mı yumurtladığınız belki de ikinci kez yumurtlama da olabilir ay inşallah vardır ya çok var böyle bu sayfalarda geç döllenme yaşayan ben hiç yaşamadım bilmiyorum ama hani okuduklarım kadarıyla evet olanlar çok benim kardeşim de aynı şekilde on gün beklemişti hatta doktor kimyasal demiş oysaki geç döllenme bir hafta sonra değerleri yükseldi şu an çok şükür üç yaşında oğlu var bu hayatta her şey olabiliyor o yüzden sen üzülme canını sıkma stres yapma istersen bir de bu benim dediğim gibi dene belki etkisi olur soğan kürü yap onu içemezsen folik Asite başla bence bilmiyordum bu kadar etkili olduğunu o yüzden ben de bir aydır içiyorum adetim bittiğinden beri bakalım bu ay etki verecek mi bir de havucu duymuştum avakado da var ama ben onu sevemedim yumurtlama gününü çatlatmasını takip et eğerasyon testi kullanıyorsan kullanmıyorsan da başlamalısın hemen eğer enfeksiyon veya kist yoksa Korkmayın endişelenme bazen çok taktığımız üzüldüğümüz zamanlarda da çok çok etki olabiliyor maalesef biz kadınlar sorumluluk almayı çok bayıldığımız için canını sıkma hiçbir şekilde seni de dualarına ekledimBenim 9 günüm gecikti takvime göre
Test falan yaptın mı adet mi oldunMerhabalar,
Benim 10 gundur meme hassasiyetim , kasikta agrilar ve gonek alti agrilar var ama 2 gun once yaptigim test negatif gosterdi( son adet gunum 4 Eylul. Ayrica Duphaston da kullaniyorum
Allah razı olsun yorumlarinla içimi feralattin adettim geciktinden beri ilişki yaşıyoruz korunmasız arada bir hayırlısı inşallah dualarimiz kabul olurDokuz gün gecikti acaba yeni mi belki geç döllenmeden olabilir mi diye düşünüyorum ya da Adede yakın mı yumurtladığınız belki de ikinci kez yumurtlama da olabilir ay inşallah vardır ya çok var böyle bu sayfalarda geç döllenme yaşayan ben hiç yaşamadım bilmiyorum ama hani okuduklarım kadarıyla evet olanlar çok benim kardeşim de aynı şekilde on gün beklemişti hatta doktor kimyasal demiş oysaki geç döllenme bir hafta sonra değerleri yükseldi şu an çok şükür üç yaşında oğlu var bu hayatta her şey olabiliyor o yüzden sen üzülme canını sıkma stres yapma istersen bir de bu benim dediğim gibi dene belki etkisi olur soğan kürü yap onu içemezsen folik Asite başla bence bilmiyordum bu kadar etkili olduğunu o yüzden ben de bir aydır içiyorum adetim bittiğinden beri bakalım bu ay etki verecek mi bir de havucu duymuştum avakado da var ama ben onu sevemedim yumurtlama gününü çatlatmasını takip et eğerasyon testi kullanıyorsan kullanmıyorsan da başlamalısın hemen eğer enfeksiyon veya kist yoksa Korkmayın endişelenme bazen çok taktığımız üzüldüğümüz zamanlarda da çok çok etki olabiliyor maalesef biz kadınlar sorumluluk almayı çok bayıldığımız için canını sıkma hiçbir şekilde seni de dualarına ekledim
Bu arada kuzum test yapıyor musun ovulosyın ıcın bak bu da çok önemli bir de çok sık ilişkiye girme sperm kalitesini düşürürsün mesela bu ay adet olursan eğer âdetin bitsin adet bittiğinde mesela bir kere yaşa iki gün arayla yaşa boyle yumurtlama günü gelince çatlayacak zamanda da havuç ye umudunu hiçbir şekilde yitirmek yok bu ay olmazsa önümüzdeki ay ben de sizdenım ve folik asite başlıyoruz bunu da unutmayalımAllah razı olsun yorumlarinla içimi feralattin adettim geciktinden beri ilişki yaşıyoruz korunmasız arada bir hayırlısı inşallah dualarimiz kabul olur
Adet oldum, 5 gun once.Test falan yaptın mı adet mi oldun
Evet onları da duymuştum muhakkak uygulucamBu arada kuzum test yapıyor musun ovulosyın ıcın bak bu da çok önemli bir de çok sık ilişkiye girme sperm kalitesini düşürürsün mesela bu ay adet olursan eğer âdetin bitsin adet bittiğinde mesela bir kere yaşa iki gün arayla yaşa boyle yumurtlama günü gelince çatlayacak zamanda da havuç ye umudunu hiçbir şekilde yitirmek yok bu ay olmazsa önümüzdeki ay ben de sizdenım ve folik asite başlıyoruz bunu da unutmayalım
Benimde seninle birlikteydi hala olmadım bende. Test yaptın mı hiçBenim de gecikmede şu an Pazartesiyi bekliyorum ama adetim düzensiz bir sürü belirti var kendimi dinlemiyorum ama rahatsızlık veriyor. Regl olacaksam olayım da kurtulayım diyorum artık
Üç dört gün önce yaptım negatifti o yüzden saldım ben de, haftaya olmazsam bir test daha yapıcam geç döllenme olabilir diye. Yine negatifse doktora gideceğim kistten şüphelenmeye başladım kendi kendimeBenimde seninle birlikteydi hala olmadım bende. Test yaptın mı hiç
Doktor yolu bize gözüküyor haklısın gitmekte fayda varÜç dört gün önce yaptım negatifti o yüzden saldım ben de, haftaya olmazsam bir test daha yapıcam geç döllenme olabilir diye. Yine negatifse doktora gideceğim kistten şüphelenmeye başladım kendi kendime
Burada okuyup ne saçma bir belirti dediğim göbek çevresi ağrısı bile oldu yani ne diyeyim. Akıntılarım son gaz devam ediyor. 17 sine kadar zaman verdim bu süreçte de negatifse gideceğim. Saçma sapan yerlerimde acıyan sivilce çıktıDoktor yolu bize gözüküyor haklısın gitmekte fayda var