- 1 Eylül 2023
- 2.074
- 541
- 26
- Konu Sahibi lapislazuli
Rica ederim güzel haberleri bekliyorumÇok teşekkürler cevabınız için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim güzel haberleri bekliyorumÇok teşekkürler cevabınız için
Var bence de koyulaşma hadi bakalımm adet günü iyice koyulaşır umarımKoyulaşma varmı sizce
Adet günüm uygulamaya göre geçti son adet tarihim 4 Eylül . Ama benim adetim normaldede gecikiyordu o yüzden kestiremiyorum ne zaman olabileceğini bugün kan verdim kanda da pozitifVar bence de koyulaşma hadi bakalımm adet günü iyice koyulaşır umarım
Hayırlı olsunnn Kaç değer?Adet günüm uygulamaya göre geçti son adet tarihim 4 Eylül . Ama benim adetim normaldede gecikiyordu o yüzden kestiremiyorum ne zaman olabileceğini bugün kan verdim kanda da pozitif
Reglim başlıyor maalesef lekeler geldiGecikmesini bekleyin iyice belki geç döllenmedirr
Bende gelen giden yok sanırım ay sonunu bekleyeceğim regl içinReglim başlıyor maalesef lekeler geldi
Çok teşekkür ederim yurtdışında olduğum için burda klinik gibi bi yerde verdim değer hakkında bişe söylemedi sadece kanda pozitif olduğunu söyledi hastaneye gidecem değerlerin öğrenmek içinHayırlı olsunnn Kaç değer?
Değerinizi öğrenince haber veriinÇok teşekkür ederim yurtdışında olduğum için burda klinik gibi bi yerde verdim değer hakkında bişe söylemedi sadece kanda pozitif olduğunu söyledi hastaneye gidecem değerlerin öğrenmek için
Canım sonucum 5270 çıktı iyi miDeğerinizi öğrenince haber veriin
Ay çok iyi kese falan görünür bununla ya ne zaman ultrasona gireceksinCanım sonucum 5270 çıktı iyi mi
Bat a 00.00 itibariyle 3 gün kaldı kızlar. İnnovita markası erken gebelik testi. Yalancı pozitif çıkardığın söyleyen yorumlar okudum ama 4-5 gündür test yapıyorum kuruma çizgisi bile çıkmamıştı daha önce. Bu testte de hemen böyle belli belirsiz bir çizgi çıktı.Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz acaba
Teşekkür ederim yanıtınız için. Test yapmaya devam edicemEvet belli belirsiz bir şey var? Adete kadar tekrarlamaya devam edin bence
Ay çok iyi kese falan görünür bununla ya ne zaman ultrasona gireceksin
Değeriniz baya iyi maşallah bence gözükür ikiz falan olabilir mi ya bat kaç güm geçti ya da kaç gün varGörünür mü ki acaba
Önümüzdeki hafta giderim
O kadar silik ki zor gördüm ben de regle kaç gün varKızlar siz de testime bakar mısınız? Her yerde sorup duruyorum. Gören var göremeyen de var. Sizce nedir durum? Uyku da tutmadı forumda dolanıp duruyorum.
Yani hafif bir gölge var gibi ama bilemedim kaç gün var bataKızlar siz de testime bakar mısınız? Her yerde sorup duruyorum. Gören var göremeyen de var. Sizce nedir durum? Uyku da tutmadı forumda dolanıp duruyorum.
1 hafta varO kadar silik ki zor gördüm ben de regle kaç gün var
?
1 hafta var çok erken yaptım maalesefYani hafif bir gölge var gibi ama bilemedim kaç gün var bata