Hamilelik şüphesi olanlar konuşalım, destekleşelim.

Çok teşekkür ederim 🙏 yurtdışında olduğum için burda klinik gibi bi yerde verdim değer hakkında bişe söylemedi sadece kanda pozitif olduğunu söyledi hastaneye gidecem değerlerin öğrenmek için
Değerinizi öğrenince haber veriin 🌸

Bat a 00.00 itibariyle 3 gün kaldı kızlar. İnnovita markası erken gebelik testi. Yalancı pozitif çıkardığın söyleyen yorumlar okudum ama 4-5 gündür test yapıyorum kuruma çizgisi bile çıkmamıştı daha önce. Bu testte de hemen böyle belli belirsiz bir çizgi çıktı.Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz acaba 🥹

Eklentiler

• IMG_20241019_112228.jpg
    IMG_20241019_112228.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 16
Bat a 00.00 itibariyle 3 gün kaldı kızlar. İnnovita markası erken gebelik testi. Yalancı pozitif çıkardığın söyleyen yorumlar okudum ama 4-5 gündür test yapıyorum kuruma çizgisi bile çıkmamıştı daha önce. Bu testte de hemen böyle belli belirsiz bir çizgi çıktı.Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz acaba 🥹

Evet belli belirsiz bir şey var? Adete kadar tekrarlamaya devam edin bence 🌸

Kızlar siz de testime bakar mısınız? Her yerde sorup duruyorum. Gören var göremeyen de var. Sizce nedir durum? Uyku da tutmadı forumda dolanıp duruyorum.

Eklentiler

• IMG_20241019_175243.jpg
    IMG_20241019_175243.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar siz de testime bakar mısınız? Her yerde sorup duruyorum. Gören var göremeyen de var. Sizce nedir durum? Uyku da tutmadı forumda dolanıp duruyorum.
O kadar silik ki zor gördüm ben de regle kaç gün var
?

X