-
- Konu Sahibi lapislazuli
Sonuç ne olduMerhabalar,
Benim 10 gundur meme hassasiyetim , kasikta agrilar ve gonek alti agrilar var ama 2 gun once yaptigim test negatif gosterdi( son adet gunum 4 Eylul. Ayrica Duphaston da kullaniyorum
Kızlar ya beta hcg değerim 100 çıkmıştı, yarın ikinci defa kan vereceğim. Ama sürekli kasıklarımda ağrı var. Hatta 1 haftadır var ama 3-4 gündür sürekli oluyor. Normal mi bu durum? Dış gebelik falan olur diye de korkuyorumGece gece aklıma düştü
Normal gebelikte kasık ağrısı oluyor canım. Şuan dış gebelik ağrısı bile olmaz beta 1000 leri geçmedikce. Merak etme normaldir inşallah kan artışındaki düzenle anlaşılır oKızlar ya beta hcg değerim 100 çıkmıştı, yarın ikinci defa kan vereceğim. Ama sürekli kasıklarımda ağrı var. Hatta 1 haftadır var ama 3-4 gündür sürekli oluyor. Normal mi bu durum? Dış gebelik falan olur diye de korkuyorumGece gece aklıma düştü
Kanda kesin sonuç çıkar. İnşallah gebesinizdiray kızlar bende delirmek üzereyim bir haftadır kasık ağrım var geçmek bilmeyen 6 gün kala test yaptım pozitif cktı yalancı test dediler baska test aldım onuda eczacı erken yerne normal gebelik testi vermiş negatf cktı şimdi kan sonucunu bekliyorum kafam allak bullak oldu
inşallah ama çıkmassa üzülücem galiba çünkü pozitif görünce sevinmiştimKanda kesin sonuç çıkar. İnşallah gebesinizdir
Sonuc 5 gun once adet oldumSonuç ne oldu
Ya inşallah, sabaha kadar uyuyamadım. Nasıl akşamı edip işten çıkıp kan vereceğim bilmiyorum. Hayırlısı olsun bakalım. Teşekkür ederim rahatladımNormal gebelikte kasık ağrısı oluyor canım. Şuan dış gebelik ağrısı bile olmaz beta 1000 leri geçmedikce. Merak etme normaldir inşallah kan artışındaki düzenle anlaşılır o
Bu gün randevum vardı Altan kontrol etti ve üstten yumurtlama döneminde oluyormuş kist küçük dedi enistelencek biaey yok kan aldı yarın çıkacak hamilemiyim değil miyim diye ya onca baktı olsa söylerdi ve regenesis max yazdı vitamin yazıyor anlayamadım gitti hemen kullanmaya başla dediKızlar ya beta hcg değerim 100 çıkmıştı, yarın ikinci defa kan vereceğim. Ama sürekli kasıklarımda ağrı var. Hatta 1 haftadır var ama 3-4 gündür sürekli oluyor. Normal mi bu durum? Dış gebelik falan olur diye de korkuyorumGece gece aklıma düştü
Benim de gitti o regl ağrısı ama arada hafif batma oluyor, yine yumurtluyor muyum anlamadım. Ama bu aydan ümidi kestim artık ne yapayım, heralde daha da takip etmemSelaaam bugün kasık ağrım falan yok dünden eser yok3 günüm var bat’a. Sabah normal idrar testi yapmak geldi aklıma ilk idrarla, sonra dedim boşveeerrr hele bi geciksin (inş)
Biri cevap verebilir mi acabaEn son bu sabah yaptım ilk anlarda görup görmediğimi anlayamadım sonra gelip baktığımda kırmızı renk dağılmıştı buraz
Merhaba benimde 3 gün gecikti her ay düzenli olur regl belirtilerim olmadan 4 5 gün öncesinde belli olur göğüs hassasiyeti şişlik bel agrisi kasıklarda guruldama korunmasiz iliskiye girmedim ama tedirginim yinede prezervatif delik vs. Olma ihtimalinden dolayi sizce normal midir gecikmesi test yapsm bir sonuç cikar mi yada yumurtlama ovulasyon donemi nasıl hesaplaniyor bilmiyorum yardımcı olur musunuzzMerhaba, konuyu açtım benim gibi regl olacakmış gibi doluluk yaşayıp adetini bekleyen var mı? Test yapan, yapmayı bekleyen… Belirtileriniz neler? Süreçlerimizi konuşalım beraber bekleyelim. Sabah ümit etmeyeceğim bence regl olacağım dedim akşamı bu konuyu açıyorum bu kadar da dengesiz biriyim