Hamilelik sebebiyle horlamada artış, eşimin yatağı terketmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elinizde uyku bozukluğu var.. Eşinin psikolojik destek görmesi de lazım uyku bozukluğu tedavisinde alması lazım... Bebek doğdu zaman felaketi yaşatır size...

Haklı olsanız da ben sizin tepkinizi yetersiz buldum. Gece kapılara çarpa çarpa odadan çıktığında neden sesinizi çıkarmıyorsunuz? Ben olsam bir daha bunu yaparsan bu yatağa gelme git nerde uyuyabiliyorsan orda yat bana uykumu zehir etmek zorunda mısın, derdim. Hamileyken zaten kocaman göbekle sağa sola dönmek bile bir işkence insanın her yeri ağrıyor. Bir de kalkıp koca nazı çekmem ben olsam. Ki yaptığı naz da değil zulüm resmen

Benimde uykum hassas, ne çay ne sigara içmiyorum. Stres yapacağım bir durumumda yok. Yinede tedavimi olmam lazım cok ilginç. Bazı insanlarin yapısı böyledir.
Birde hamilesiniz, suan eşinizden ayri yattınız bilmem ne diye dert etmenizi cok sacma buldum. Zaten kalmis 2 3 haftaniz, madem horlamaniz hamilelikten ve geçici, eşiniz gitsin rahat uyusun sizde yataginizda rahat rahat uyuyun. 3 hafta ayrı yatmakla ilişkiniz bozulacaksa yani...

Eşinizi anlayabiliyorum, uyku bozukluğu çok zor bir durum. Kendimi bildim bileli benimle. İlaçlar da kullandım, bitkisel takviyeler de denedim yok olmuyor. Eşim de inadına ölü gibi uyur, hiçbir şeyi duymaz. Kapı açsa uyanırım, sağa sola dönse uyanırım, horlar, başında dikilirim yastığını oynatırım belki susar diye. ve ben de eşimin benden önce uyumasınan hoşlanmam ama neyse ki o zaten çok geç yatar.
Yalnız şöyle bir durum var, bu sorunlar benim sorunlarım. Bunlar yüzünden eşimi darlamam, hakaret etmem, trip atmam.
Eşiniz aşırı derecede bencil birisi. Uyuyan insanı dürterek uyandırmak nedir öyle bir anda ben olsam yapıştırırım bir tane sanırım.
Bebek olunca ne yapmayı düşünüyor acaba? Çok çok yanlış tavırları.
Ek olarak, horlama sorunu doğumdan sonra geçiyor. Son dönemlerde ben de çok horlamışım, bazen kendi sesime uyanıyordum Eşim doğur da bütün apartman rahatlasın herkes gece boyu seni dinliyordur eminim falan diyordu, o derece fenaydı halim. Ama doğumla birlikte bitti merak etmeyin sizin de geçer.

Aman tek yat daha rahat boswersene zaten dogurdun doguracan simdi değilse bebekten sonra kessin kacardi esin yataktan

Vay paşama bak yaa Ay sinirlerim bozuldu daha ne istiyo bu adam anlayamadım Canını da sıkmak istemiyorum ama eşin aşırı rahatına düşkün bi insanmış Allah kolaylık versin canım

Uyandığı gibi hemen tekrsr dalamıyor, problem orada işte, uyandığında tekrsr dalamadığı için sinirleniyor. Bu yüzden dşyorum hassas ama uyku bozukluğu da var. Yani dalamama problemi var.
Sizin çok net fikirleriniz var. Aynı şeyi süt olayında da yaşamıştınız. Araştırdığınız okuduğunuz herşeyi kesin doğru sanıyorsunuz. Sizin okuduğunuz çok daha başka bir problem, neyse.

Eşiniz bencil başka açıklaması yok.

Eşiniz çok sorunlu bir insan ve bencil
Daha ne yapmanızı bekliyor.
Problemi varsa gitsin hastaneye nereye kadar şımarık hallerini çekeceksiniz siz ya
Bırakın ayrı uyusun siz de rahat edin.
Problemi çözmek için elinden geleni yapsa sabredin destek olun diyeceğim ama bu şımarıklık artık.
Ben uyumadan uyuma yatağın içinde hareket etme konuşma nefes alma bu nedir
Cidden eşim şöyle olsa evde sinir krizleri geçirirdim.
Sabredilecek birisi değil

Siz en azindan doktora gitmissiniz ama konu sahibinin esi gitmiyormjs cozum aramiyor yani... cok zor cidden
ben en azından doktora gittim evet, doktorun verdiği ilaçlar çok daha kötü yaptı orada bundan bahsettim. zaten eşi bencil biri ama burada problem uyku değilmiş. ben yorumları okumamıştım. ben ne kadar uykusuz olursam olayım gece eşimi uyandırmıyorum, ama bir ara gün içinde çok gergin ve stresliydim bu yüzden o ayrı. ve insomnia böyle bir şey değil. ben 4 gün uyumayıp acillik olmuştum. her şeyin sizin bildiğiniz kadar kolay bir tedavi sistemi yok.

ikincisi eşiniz uyku problemini saymazsak(çünkü herkes yaşadığını anlar), gerçekten bencil ve düşüncesiz biri. poşet taşıtması, uyandırması.. sonuçta her kadın hamileliğinde ona prenses gibi davranılmasını ister.

Eşiniz çok merhametsiz bir insan kusura bakmayın ama öyle. Çocuk doğumca demekki yardım etmeyecek yalnız bırakacak sizi üzüldüm. Benimde uyku problemlerim ve huzursuz bacak sendromumun var eşimde horlar bazen ama beni etkilemiyor şahsen birşeyler okuyorum uykum geliyor o ara uyuyorum.

Ben konunun yarısına kadar okurken zor dayandım. Sen ona bir çocuk odası yap orda yatsın, yatak odasında bebeğinle güzel güzel uyu doğduğu zaman. Evet horlayan insan zor ama kendisi de sürekli WC için kalkıyormuş.

Eşiniz çok bencil ve kendini beğenmiş kendinden kusur bulmayan bir insan. Yazdıklarınızdan onu anladım ben. Bence yardım alması gerekiyor. Yaptığı davranışlar sağlıklı değil... ayrıca hamilelikte horlanır olabilir yani. Ben de horluyordum ve kendi horlamama uyanıyordum. Elimde olsa kendimle yatakları ayırırdım doğumdan sonra geçti bitti. Sizin bu durumunuz geçer peki eşinizin bu davranışları?

tamamen katılıyorum sana sevgili Olivia

ben de belirtmiştim yorumlarımda zaten,uyku hafifliğinden daha önemli sorunlar var aslında diye,kocası inanılmaz bencil ve terbiyesiz. tüm sorunların kaynağı da bu zaten.

uykuyu çözseniz kabalığı bitmeyecek,kabalığı çözseniz bencilliği bitmeyecek vb vb vb...

karakterinde sorun var yani,ve kesinlikle eşini sevdiğini düşünmüyorum ben de...

Yaşadığınız horlama bacak ağrısı vs hep hamilelikte yaşadığım şeyler. Doğumdan sonra geçti. Ama ben aşırı kilo almıştım ve aldığım kiloları verdim. Aşırı kilo kaynaklıydı diye düşünüyorum o sıkıntıların. Sizde kilo durumu nedir? Eşinize gelirsek berbat bi adam bence. Bencil ve kötü. Ayrı odada uyusun. Rahatsızlık başka kabalık başka

Viks sürmek hamikelikte çok zararlıymış . Bebegin cigerlerinin gelişimine etki ediyormuş. Ben doğal nane yağı sürüyorum arasıra.

Ayy kusura bakmayin ama gıcık oldum kocaniza iyi sabrediyorsunuz valla. Hamileyken bendede horlama baslamisti hatta bazen kendi horlamama uyaniyordum ve ağzım akiyodu artik yastik kılıfı yetistiremedigim icin evlik tişörtlerimi takiyordum yastiga son aylara dogru 2 yastikta yattim. Dogumdan sonra hepsi bitti gitti :) bence gecici sizin durumunuzda. Ayrica bebek dogduktan sonra geceleri kac kere agliyacak kaldiracak sizi kocanızda alissin artik uykusuzluğa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…