- 22 Aralık 2020
- 3.950
- 12.220
- 158
Kg onemli olsaydı benim degirmen tası gibi olan dötüm erimezdi.Merhaba arkadaşlar görüldüğü üzere 6 aylık hamileyim çalışıyorum kısaca özetlemek gerekirse bu zamana kadar çok stresli bir dönem yaşadık düşük tehlikem bebeğin beyninde kist çıkması ve daha farklı şeyler neyse ki çok şükür hemen hemen hepsini atlattık.
6 ayımda 9kg aldım biraz hızlı kilo aldım bunu duyan eltim sürekli bana çok kilo almışsın ben 9kg ile bitirdim çevremde o kadar hamile var hiçbirinde böyle bir kist duymadım çok garip diyip duruyordu bu son örnekler daha neler neler söylüyor bunun yanı sıra eşimde benimle beraber kilo aldı çünkü gerçekten yiyorum hep aç geziyor gibiyim haliyle eşimde eşlik ediyor( zaten yemek en sevdiği şeydir) beni bıraktılar bu sefer eltim kaynım eşime Sende çok kilo almışsın kaynım diyor ki bu gidişle zuzudan önce sen doğurursun vs. Ben kimse için kötü yorum yapmam neden bilmem ama sanki söylersem hemen benimde başıma gelecek gibi düşünürüm her olayı o yüzden onların olumsuz işlerine asla yorum yapmam.
Onlar sürekli böyle olumsuz kötü iç sıkıcı konuştukları için inanın göresim gelmiyor sürekli düşünüp üzülüyorum görünce hemen ortamdan uzaklaşıyorum. Eşimde eltimi bilir bana birkaç bişey yaptı o zamandan beri pek haz etmez ama dün attığı fotoğrafa yanıt vermiş eltimde onu cevaplamış bunda kötü birşey yok ama dünden beri içimde fırtına kopuyor resmen çünkü ben hiçbirşeyine tahammül edemiyorum eşime bak onlar bunları bunları söylüyor ben çok üzülüyorum diyemiyorum çünkü eşim dışarı karşı çok fevri bir insandır 1 cümle söylesem gördüğü yerde birşey söyler bozar abisiyle araları kötü olsun istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum ama böyle de başa çıkamıyorum kötü birşey söylersem kesin başıma gelir diyorum susuyorum
Yani kötü birşey derken mesela o bana kilom hakkında birşey söyledi diyelim sonrasında 6 yaşında oğlu var lan bana şunu ver diyip istiyor birşey isterken eltimde hemen yapıyor istediğini orda diyebilirim ay şu çocuğun davranışına bak diye ama benimde oğlum olacak ya kınadığım olursa diye korkuyorum nasıl bir yol izlemeliyim ?
Uzun yazdıysam kusuruma bakmayın çok doluyum dokunsalar ağlayacak gibiyim…
Ah ah benimki gibi bir eltin olsa çok eğlenirdin eminim birbirimizi sadece saç baş yolmadığımız kalıyor bazen whatsapptaki durum atışmalarımızı görmeYok olmaz
Seninki başarısız bi deneme
Engellersen ciddiye alındığını hisseder
Direkt görmezden geleceksin
Mesaja bak ama cevap verme
Ben acaba yazmadım mı diye bi dönüp tekrar baksın
Eltine de bi şey söyleyince direkt cevap verme baş başayken
Bi 5 10 sn geçsin
Bi şey mi demiştin de
Ama çok konsantre olmuşsun da duyamamışsın gibi
Eşine de direkt söylenme bana şişman dediler diye
Yemek zamanları veya gün içinde yaa çok mu kilo aldım gibi kendine yönelik yakın
Bu ara nerden çıktı derse o zaman eltiyi söyleyeceksin
Normalde kimseye fenalık tavsiyesi vermem
Ama eltiler zayıf noktam
Eltinizle mesafeli olun elinizden geldiğince. Aynı ortamda bulunsanız bile size karşı sizi incitecek bir muhabbete girmesine izin vermeyin. Herkesin hamileliği farklı. Benim doğumuma bir aydan az var 16 kilo aldım. Kime ne? Ya da başkasının benden az kilo almasından bana ne... Kafanıza takmamaya çalışın. Görmezden gelin. Insanlar kıyas yapmayı seviyor. Kişisel algılamayın, muhtemelen sadece size karşı değil, herkese karşı öyle biridir diye düşünüyorum. Siz umursarsanız daha çok üstünüze gelir.Merhaba arkadaşlar görüldüğü üzere 6 aylık hamileyim çalışıyorum kısaca özetlemek gerekirse bu zamana kadar çok stresli bir dönem yaşadık düşük tehlikem bebeğin beyninde kist çıkması ve daha farklı şeyler neyse ki çok şükür hemen hemen hepsini atlattık.
6 ayımda 9kg aldım biraz hızlı kilo aldım bunu duyan eltim sürekli bana çok kilo almışsın ben 9kg ile bitirdim çevremde o kadar hamile var hiçbirinde böyle bir kist duymadım çok garip diyip duruyordu bu son örnekler daha neler neler söylüyor bunun yanı sıra eşimde benimle beraber kilo aldı çünkü gerçekten yiyorum hep aç geziyor gibiyim haliyle eşimde eşlik ediyor( zaten yemek en sevdiği şeydir) beni bıraktılar bu sefer eltim kaynım eşime Sende çok kilo almışsın kaynım diyor ki bu gidişle zuzudan önce sen doğurursun vs. Ben kimse için kötü yorum yapmam neden bilmem ama sanki söylersem hemen benimde başıma gelecek gibi düşünürüm her olayı o yüzden onların olumsuz işlerine asla yorum yapmam.
Onlar sürekli böyle olumsuz kötü iç sıkıcı konuştukları için inanın göresim gelmiyor sürekli düşünüp üzülüyorum görünce hemen ortamdan uzaklaşıyorum. Eşimde eltimi bilir bana birkaç bişey yaptı o zamandan beri pek haz etmez ama dün attığı fotoğrafa yanıt vermiş eltimde onu cevaplamış bunda kötü birşey yok ama dünden beri içimde fırtına kopuyor resmen çünkü ben hiçbirşeyine tahammül edemiyorum eşime bak onlar bunları bunları söylüyor ben çok üzülüyorum diyemiyorum çünkü eşim dışarı karşı çok fevri bir insandır 1 cümle söylesem gördüğü yerde birşey söyler bozar abisiyle araları kötü olsun istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum ama böyle de başa çıkamıyorum kötü birşey söylersem kesin başıma gelir diyorum susuyorum
Yani kötü birşey derken mesela o bana kilom hakkında birşey söyledi diyelim sonrasında 6 yaşında oğlu var lan bana şunu ver diyip istiyor birşey isterken eltimde hemen yapıyor istediğini orda diyebilirim ay şu çocuğun davranışına bak diye ama benimde oğlum olacak ya kınadığım olursa diye korkuyorum nasıl bir yol izlemeliyim ?
Uzun yazdıysam kusuruma bakmayın çok doluyum dokunsalar ağlayacak gibiyim…
Çatlağınız oldu mu acabaKg onemli olsaydı benim degirmen tası gibi olan dötüm erimezdi.25 kg almistim
Ben bana kim ne dediyse o an lappadanak soyluyorum lafımı:d
Aslinda en güzeli bu ama yapı olarak herkes yapamaz tabi.En iyisi dogumdan sonra da gorusmeyin birşey derlerse de onca seye sabrım yoruldu dersiniz.
Şuan hamile olduğum için tüm konu benimle dönüyor açıkçası kv kıyafet almış getiriyor bebek tekme atıyor eşimin eli sürekli karnımda seviyor konu genelde bebek ister istemezEltinizle mesafeli olun elinizden geldiğince. Aynı ortamda bulunsanız bile size karşı sizi incitecek bir muhabbete girmesine izin vermeyin. Herkesin hamileliği farklı. Benim doğumuma bir aydan az var 16 kilo aldım. Kime ne? Ya da başkasının benden az kilo almasından bana ne... Kafanıza takmamaya çalışın. Görmezden gelin. Insanlar kıyas yapmayı seviyor. Kişisel algılamayın, muhtemelen sadece size karşı değil, herkese karşı öyle biridir diye düşünüyorum. Siz umursarsanız daha çok üstünüze gelir.
Onun evine asla gitmiyorum zaten kv denk geliyoruzGünaydın.
Gebeliğiniz hayırlı olsun. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hem size hem her isteyene inşallah.
Ben olsam yemeğe gitmek değil kapısının önünden geçmem.
Bir insanın beni ve kocamı bir defa üzmesine/kırmasına izin veririm. Sonrasında arkamdan dilediği kadar atabilir,tutabilir,hatta küfredebilir. Her şey serbest!
VardıAh ah benimki gibi bir eltin olsa çok eğlenirdin eminim birbirimizi sadece saç baş yolmadığımız kalıyor bazen whatsapptaki durum atışmalarımızı görme
eşime çok kilo aldım diyorum tombik koyun olmuşsun ama kuzu var karnında o yüzden diyor ciddiye alıp konuşamıyorum pamuk gibi yapıyor beni
Benimki de artık sıkıcıYa çok atraksiyonsuz bir evliliğim varBDV konu yazayım desem fake diye topa tutarlar beni.
Çok teşekkürler nerden vursam diye düşünüp kiloma laf söylüyor napsın6 ayda 9 kilo gayet normal. Bu mu fazla gelmiş haspama.
Benim doktorum ayda 1-1,5 kilo ideal derdi. Sen de limit içisin. Ayrıca yapı meselesi bu. Bazı insan çok kilo alır. Doğumdan sonra bir çırpıda verir.
Ben 14 kilo aldım toplamda. Doğumdan Eve geldiğimde 8 kilosu gitmişti. 2.5 aylık oldu bebe. Hayvan gibi yiyorum tabiri caizse tartıldım bugün. 3 kilo daha gitmiş kalmış 5. Onu da ben diyetle çok rahat veririm.
Bir arkadaşım 30 kilo almıştı doğum izninden dönene kadar gitmişti kiloları.
Yani bu süreçte kilo en son derdin olsun.
Hamilelikten ötürü karnımda hic olmadı biliyor musunuz?Çatlağınız oldu mu acaba
İşte aynı benim eltimŞuan hamile olduğum için tüm konu benimle dönüyor açıkçası kv kıyafet almış getiriyor bebek tekme atıyor eşimin eli sürekli karnımda seviyor konu genelde bebek ister istemez
Anladım.Onun evine asla gitmiyorum zaten kv denk geliyoruz
Ne güzel işte... Bütün ilgi üzerinizde. Elti yokmuş gibi davranın. Arkadaşlar çok güzel taktik vermişŞuan hamile olduğum için tüm konu benimle dönüyor açıkçası kv kıyafet almış getiriyor bebek tekme atıyor eşimin eli sürekli karnımda seviyor konu genelde bebek ister istemez
Benimki de öyle akrabalara felan sorsan çok iyi anlaşıyoruzdur ama hayatımız eltilerin savaşında ki gibi… Biz bebek denemesi yaptık bir süre hamile kalamadım ama kimseye söylemedik eşim ağzından kaçırdı bir kere torun gelebilir gibisinden onun üstünden 3 ay geçti ses Seda çıkmayınca hızlı olunnn yoksaaa ben yaparım hahahaha demişti bi kere de eşime Halkalı şeker demişti yani çocuk olmadı diye o ay çok ağladım ama o ay da hamile kalmışım Allah’ın işi işteVardı
Ama bu taktiklerle bertaraf ettim
Artık çok iyiyiz
Çünkü yılda iki kere görüşürüz
O da genelde kendi yazar
Bizimkinin de hep iyi olmak gibi bi derdi var
Ama alttan laf sokarak
Artık laf sokamıyor
Sen daha ciddi kafana takıyormuş gibi yap en iyisi
Bu arada 8 kilo da ben aldım
Ama daha neler neler alacağım
Yolun başındayım diyorum konusunu açanlara
Benimki de artık sıkıcı
Başlarda heyecanlıydı
Eltili bi hayatım vardı
Rahatsız oluyordur konunun siz ve bebeğiniz üzerinde olmasından.Şuan hamile olduğum için tüm konu benimle dönüyor açıkçası kv kıyafet almış getiriyor bebek tekme atıyor eşimin eli sürekli karnımda seviyor konu genelde bebek ister istemez
Gel sarılalımBenimki de öyle akrabalara felan sorsan çok iyi anlaşıyoruzdur ama hayatımız eltilerin savaşında ki gibi… Biz bebek denemesi yaptık bir süre hamile kalamadım ama kimseye söylemedik eşim ağzından kaçırdı bir kere torun gelebilir gibisinden onun üstünden 3 ay geçti ses Seda çıkmayınca hızlı olunnn yoksaaa ben yaparım hahahaha demişti bi kere de eşime Halkalı şeker demişti yani çocuk olmadı diye o ay çok ağladım ama o ay da hamile kalmışım Allah’ın işi işte
eltim olmadığı belli Eltiliyi Etli diye okudumEltili bi hayatım vardı
Senin atarın giderin bize zatenGel sarılalım
Bizim de bi ara tüm muhabbetimiz çocuk üzerineydi
Onların var bizim yoktu çünkü
Hep çocuk sahibi olmaktan konuşuyorduk
Ama ağzının payını niye vermiyorsunuz ona şaşırıyorum
Ben de artık alttan alttan sokuyorum
Başta aman kötülük olmasın modundaydım
Baktım böyle olan bana oluyor
Taarruza geçtim
Ama asla onun hayatına yorum yapmam
Bana yaptığı yorumlara geri saldırırım
Temiz oynuyorum
Hep haklı kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?