O zaman o yokmuş gibi davranYa çok güzel söylüyorsunuz da ben yapamıyorum hemen suratım düşüyor ama o tam sizin söylediğiniz gibi kp veya kv bişey dese hemen alaya alıp gülerek cevap verir hiççç bozulmaz ben yapamıyorum
Eşim bana birşey demiyor ama onlar bana laf söylerken araya eşimi de katıyorlarSizde laf sokun. Onlar hepsi cok mu güzel? Söyleyin kayniniza "ben hamileyim de göbegim var, sen ne doguracaksin?" Diye. Esinize de öyle. Kimsenin hamile kadina laf söylemeye hakki yok
Hahahaha evet bu çok mantıklı düşünsün dursun38 kilo aldım 3 ay sonra işe başladıgımda bütün kiloyu vermiştim ,
hiççç takma kafana , eltiyiz diye aynı kiloda doğurmak zorunda değiliz de patlat kahkahayı ,
bu bana kötü birşeymi söylediki bu kadar güldü diye 3 gün düşünsün
İnşallah rabbim sağlık versindeKilonuzu dert etmeyin herkes hamileliği aynı geçirmiyor. Sağlık olsun doğumdan sonra fazla kilonuz kalırsa verirsiniz canınızı sıkmayın. Siz iyi olun bebiş iyi olsun gerisi hallolur
Ben bunun eşime sinir olunca yapıyorum. İletişimi kesiyorum tamamen o yokmuş gibi davranıyorum. adam sinirden kuduruyor. susmak bazen en etkili çözümO zaman o yokmuş gibi davran
Ben sevmediğim insanlara öyle yapıyorum
Ortamda hiç muhattap olmuyorum
Tek kalırsam telefona bakıyorum
Ama böyle harika bi gözden gelmeceBen bunun eşime sinir olunca yapıyorum. İletişimi kesiyorum tamamen o yokmuş gibi davranıyorum. adam sinirden kuduruyor. susmak bazen en etkili çözüm
Bende eşim üzerinde uyguluyorum aynı ortamda değilsek engelliyorum whatsapptan mesajdan yazmaya devam ediyor daha çok sinir oluyor gerçektenBen bunun eşime sinir olunca yapıyorum. İletişimi kesiyorum tamamen o yokmuş gibi davranıyorum. adam sinirden kuduruyor. susmak bazen en etkili çözüm
İşte bu taktiği eltin üzerinde yapacaksın. sana diyorum duymuyor musun dediğinde " ha duymamışım ne diyordun" de. sonra yine cevap verme hahhaa çok eğlenceli.Bende eşim üzerinde uyguluyorum aynı ortamda değilsek engelliyorum whatsapptan mesajdan yazmaya devam ediyor daha çok sinir oluyor gerçekten
Hahahaha evet bu çok mantıklı düşünsün dursunsizin hiç çatlağınız oldu mu peki 38 kiloda
Eşinizle böyle konuları konuşamıyorsanız sizi üzen kişilerle aranıza mesafe koymaktan başka yapacak birşey yok,sorarsa da doğuma kadar sadece kendimle bebekle ilgileneceğim diyebilirsiniz, şu anda en önemli şey sizsiniz kimsenin sizi üzmesine izin vermeyinMerhaba arkadaşlar görüldüğü üzere 6 aylık hamileyim çalışıyorum kısaca özetlemek gerekirse bu zamana kadar çok stresli bir dönem yaşadık düşük tehlikem bebeğin beyninde kist çıkması ve daha farklı şeyler neyse ki çok şükür hemen hemen hepsini atlattık.
6 ayımda 9kg aldım biraz hızlı kilo aldım bunu duyan eltim sürekli bana çok kilo almışsın ben 9kg ile bitirdim çevremde o kadar hamile var hiçbirinde böyle bir kist duymadım çok garip diyip duruyordu bu son örnekler daha neler neler söylüyor bunun yanı sıra eşimde benimle beraber kilo aldı çünkü gerçekten yiyorum hep aç geziyor gibiyim haliyle eşimde eşlik ediyor( zaten yemek en sevdiği şeydir) beni bıraktılar bu sefer eltim kaynım eşime Sende çok kilo almışsın kaynım diyor ki bu gidişle zuzudan önce sen doğurursun vs. Ben kimse için kötü yorum yapmam neden bilmem ama sanki söylersem hemen benimde başıma gelecek gibi düşünürüm her olayı o yüzden onların olumsuz işlerine asla yorum yapmam.
Onlar sürekli böyle olumsuz kötü iç sıkıcı konuştukları için inanın göresim gelmiyor sürekli düşünüp üzülüyorum görünce hemen ortamdan uzaklaşıyorum. Eşimde eltimi bilir bana birkaç bişey yaptı o zamandan beri pek haz etmez ama dün attığı fotoğrafa yanıt vermiş eltimde onu cevaplamış bunda kötü birşey yok ama dünden beri içimde fırtına kopuyor resmen çünkü ben hiçbirşeyine tahammül edemiyorum eşime bak onlar bunları bunları söylüyor ben çok üzülüyorum diyemiyorum çünkü eşim dışarı karşı çok fevri bir insandır 1 cümle söylesem gördüğü yerde birşey söyler bozar abisiyle araları kötü olsun istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum ama böyle de başa çıkamıyorum kötü birşey söylersem kesin başıma gelir diyorum susuyorum
Yani kötü birşey derken mesela o bana kilom hakkında birşey söyledi diyelim sonrasında 6 yaşında oğlu var lan bana şunu ver diyip istiyor birşey isterken eltimde hemen yapıyor istediğini orda diyebilirim ay şu çocuğun davranışına bak diye ama benimde oğlum olacak ya kınadığım olursa diye korkuyorum nasıl bir yol izlemeliyim ?
Uzun yazdıysam kusuruma bakmayın çok doluyum dokunsalar ağlayacak gibiyim…
maşallah ya darısı başımızaHerkesin hamileliği farklı geçer hatta ilk hamilelik ile 2. Hamilelik de aynı Olmayabiliyor kimileri normal geçirir kimilerinin hormonları daha farklı çalışır. Doktorunuz kilo takibini yapıyordur, ben 30 kg aldım55 ile hamile kaldım 85 ile doğuma girdim. İlk 6 ayda 20 kg verdim sonraki 6 ayda da 10 kg üstelik çok şükür sarkma vs olmadı ekstra diyet vs de yapmadım emzirirken hepsi gitti bazı vücutlar ekstra ekstra kilo depolayabiliyor hamilelik döneminde hatt bi kere bir ayda 7 kilo birden almıştım Abur cubur yemeyin yeterli, vücudunuz bir bebek taşıyor onun için hazırlanıyor. Vaktiniz olursa hamilelik yogası/pilatesi yapın. Çok farkediyor. Ayrıca eşinize moralim bozuldu … kilom hakkında çok kilo almışsın dedi çok mu aldım diyebilirsiniz.Bırakın abisi ile arasını eşiniz düşünsün sizin probleminiz değil.
Sen beni insan yerine koymuyor musunuz neden cevap vermiyorsun deyince " aklımda bir şey var onu düşünüyordum" diyorum hjahahahhaAma böyle harika bi gözden gelmece
Karşımdaki kişi bile varlığından şüpheye düşüyor baş başa kaldıysak
Yaaa yazık çok rencide edici bir davranış çok sevdiiiim kesin yaparımİşte bu taktiği eltin üzerinde yapacaksın. sana diyorum duymuyor musun dediğinde " ha duymamışım ne diyordun" de. sonra yine cevap verme hahhaa çok eğlenceli.
Yok olmazBende eşim üzerinde uyguluyorum aynı ortamda değilsek engelliyorum whatsapptan mesajdan yazmaya devam ediyor daha çok sinir oluyor gerçekten
Ben de o an yaptığım saçma bi işe çok konsantreymişim gibi yapıyorumSen beni insan yerine koymuyor musunuz neden cevap vermiyorsun deyince " aklımda bir şey var onu düşünüyordum" diyorum hjahahahha
Şunları ben yazmışım gibi hissettim hahahhaYok olmaz
Seninki başarısız bi deneme
Engellersen ciddiye alındığını hisseder
Direkt görmezden geleceksin
Mesaja bak ama cevap verme
Ben acaba yazmadım mı diye bi dönüp tekrar baksın
Eltine de bi şey söyleyince direkt cevap verme baş başayken
Bi 5 10 sn geçsin
Bi şey mi demiştin de
Ama çok konsantre olmuşsun da duyamamışsın gibi
Eşine de direkt söylenme bana şişman dediler diye
Yemek zamanları veya gün içinde yaa çok mu kilo aldım gibi kendine yönelik yakın
Bu ara nerden çıktı derse o zaman eltiyi söyleyeceksin
Normalde kimseye fenalık tavsiyesi vermem
Ama eltiler zayıf noktam
Bu kadar gerginliğe kolik bebeklere sahip olmaktan korkuyorum ama sağlıklı olsunlar da önemli değil diyorum sonraEşinizle böyle konuları konuşamıyorsanız sizi üzen kişilerle aranıza mesafe koymaktan başka yapacak birşey yok,sorarsa da doğuma kadar sadece kendimle bebekle ilgileneceğim diyebilirsiniz, şu anda en önemli şey sizsiniz kimsenin sizi üzmesine izin vermeyinBen de kilo fazlam varken hamile kaldım şimdi gebelikle birlikte şişmeye devam ediyorum ama bunlar geçici süreçler sonsuza kadar böyle kalmayacağız hiçbir şeyi kafaya takmayın sağlıkla kucağımıza alalım yeter Benim de gebeliğim gergin geçiyor eski kötü tecrübelerim yüzünden, herkesin sinir durumu farklıdır bazıları daha sakin olur bazıları sinirli Hormonların etkisi altındayız o yüzden kendimizi korumamız lazım Kendinize kötülük yapmayın
maşallah ya darısı başımıza
Çok yazıkŞunları ben yazmışım gibi hissettim hahahha
Benim eltim yok. Eşim 2 kardeş sadece bir görümcem var
Ya çok atraksiyonsuz bir evliliğim varÇok yazık
Hiçbi zaman bu çekişmeli hayatı yaşama şerefine ulaşamayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?