Hamilelik sebebi ile mi çok gerginim anlamıyorum

Kardeşim 20 küsür kilo almıştı. Doğumdan 3 ay sonra verdi. Şimdi manken gibi hatta. İnsanların ağzına kürekle vurmak lazım. Doktor dışında kimse konuşmasa keşke bunları.

Kardeşim 20 küsür kilo almıştı. Doğumdan 3 ay sonra verdi. Şimdi manken gibi hatta. İnsanların ağzına kürekle vurmak lazım. Doktor dışında kimse konuşmasa keşke bunları.
Keşke konuşanların başına gelse

Mustela kullanıyorum şimdilik
Ama tek bi ürünü sürekli kullanamıyorum
Bu bitince ya biooil ya da lierac denerim
Bendeki oluştu artık onu yok etmeye yönelik birşey olmalı iyi bir araştırayım en iyisi

Okurken daraldım ne var hamile insanlar kilo alır kardeşim. Elti denen dangalak habire kilon da kilon manyak mdıır nedir... Ben olsam görüşmem. Bir daha kilo lafı ederse de ben hamileyim biliyorsun ki hamile insanlar kilo alır lisede öğretiyorlardı ya sen okula gitmedin mi hsfsffsdsdsd derim

Detay vermeyin sizde, mesafe koyun az görüşmeye çalışın muhabbeti kısa tutun. Söylediği şeylere alaycı bi gülümsemeyle cevap verin veya açık açık bayıyorsunuz artık filan deyin. Çocuğuyla diyaloğunu okuyunca da değişen birşey olurmu bilmiyorum.

En iyisi mesafe böyle insanlara. Denk geldiğinizde de bir şey söylerse verin cevabını geçin. Ben olsam derdim kilolarımızın derdi tasası sizi mi gerdi diye

Burdan çok fena şeyler öğreniyorum gazam mübarek olsun

Bende pek zannetmiyorum değişeceğini baştan sona hatalı bir kişilik ve üslup var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…