Hoşbuldum cnmHoşgeldin aramıza
Mayıs ayına hamile girersin insallahHoşbuldum cnm ☺
Yaa inşallahhMayıs ayına hamile girersin insallah
Virüsten dolayı sanırım. Bende de aynı tedirginlik var ama zaten riskli gebelik olmazsa hastaneye sık sık gitmek gerekmez diye düşünüyorum eskiden kimse hastane ultrason yüzü görmüyomuş ama şimdi bize kalsa ayda 2 3 kere gideriz.Yaa inşallahhama bi yandan da tedirginim olursa da diye.. 2 yıldır bekliyorum nasılsa olmaz diyerek deniyorum bakalım
Annem 42 yaşında doğurmuş benı 4 ay kadar da gebe kaldıgını anlamamış.menopoza gırıyorum sanmıs.. Biraz ondan cesaretlıyim.. İnşallah aksılık cıkmaz cok fazla gıtmemıze gerek kalmaz..Virüsten dolayı sanırım. Bende de aynı tedirginlik var ama zaten riskli gebelik olmazsa hastaneye sık sık gitmek gerekmez diye düşünüyorum eskiden kimse hastane ultrason yüzü görmüyomuş ama şimdi bize kalsa ayda 2 3 kere gideriz.
Stressiz bi dört ay miss gibiiAnnem 42 yaşında doğurmuş benı 4 ay kadar da gebe kaldıgını anlamamış.menopoza gırıyorum sanmıs.. Biraz ondan cesaretlıyim.. İnşallah aksılık cıkmaz cok fazla gıtmemıze gerek kalmaz..
İnşallah canımStressiz bi dört ay miss gibiiİnşallah canımm sorunsuz sağlıklı gebelik olsun.
İnşallah burası uğurlu gelir, bi topiğe daha bat yazdırmıstım ama çok kalabalık kimseyi tanıyamadım konusma lar çok hızlı ilerliyor,devam edemedim takip etmeye..Stressiz bi dört ay miss gibiiİnşallah canımm sorunsuz sağlıklı gebelik olsun.
Burası daha sakin canımİnşallah burası uğurlu gelir, bi topiğe daha bat yazdırmıstım ama çok kalabalık kimseyi tanıyamadım konusma lar çok hızlı ilerliyor,devam edemedim takip etmeye.. ☺
Evet benMerhaba biseyi merak ediyorum bu corono yuzunden hamilelikten korkan var mi bu surecte hastaneye kontrole bile gitmek bile sikinti olur cunku ne dusunuyorsunuz?
Bu kayıp olayını bir kez yaşayan herkes sanırım doğuran kadar gerçek olduğuna inanamayacak, bu da bizim sınavımız sanırım.Amin kuzum amin inşallah o güzel günleri de görürüz♥ 1 senedir bekliyorum bende
şimdi hamile kalsam hemen sevinemem bile
o korkuyu insan bi kez yaşayınca....
Spermiogram baktırdık kadın doğumcu ya gösterdim bi sorun görünmüyor dedi benim değerlerde iyi anlamadım bende ne sorun4 kere kimyasal canm sebebi araştırıldı mı acaba. Geçen ay benmde 8 gün geçmişti teste ikinci çizgi çıktı ama 3 gün sonra adet oldum. Doktora bile gitmedm. Bizim morfoloji sorunumz var. Sizin sperm değerlerine bakıldı mı canm. Sperm sayı hız morfoloji. Yani 4 kimyasal sebebi olmalı kuzum bunun
Şimdi baktım rapora morfoloji ile bişey yazmıyor neden bakılmamış anlamadım4 kere kimyasal canm sebebi araştırıldı mı acaba. Geçen ay benmde 8 gün geçmişti teste ikinci çizgi çıktı ama 3 gün sonra adet oldum. Doktora bile gitmedm. Bizim morfoloji sorunumz var. Sizin sperm değerlerine bakıldı mı canm. Sperm sayı hız morfoloji. Yani 4 kimyasal sebebi olmalı kuzum bunun
Az önce bi konu açılmış orda okudum kimyasal ve boş gebelik geçiren çiftlerde erkeğe de folik asit ve multivitamin içmesini öneriyormuş doktorlar ben bugün eşime de içirmeye başlayacağımŞimdi baktım rapora morfoloji ile bişey yazmıyor neden bakılmamış anlamadımeşimi zor ikna etmiştim bidaha zor gider
Öyle demeyin, belki misal çocuğunuz sakat doğacak ve siz bunu kaldırabilecek psikolojide olmadığınız için Allah şuan vermiyor. En sağlıklı ve en hayırlı zaman için dua edin. Hepimiz için en doğru zamanda en sağlıklı şekilde gelsinlerBen de aynı cumleyi kuruyorum. Okadar kötü insan anne olurken neddn ben
Iste bu cümleleri de kuruyorum. Insallah hayırlı zamanda gelsin diyorum. Ama bazen bitik duruma geliyorsun iste insansinÖyle demeyin, belki misal çocuğunuz sakat doğacak ve siz bunu kaldırabilecek psikolojide olmadığınız için Allah şuan vermiyor. En sağlıklı ve en hayırlı zaman için dua edin. Hepimiz için en doğru zamanda en sağlıklı şekilde gelsinler
Promenk aldım vitamin onu başlatayım bugün inşallah fayda sağlarAz önce bi konu açılmış orda okudum kimyasal ve boş gebelik geçiren çiftlerde erkeğe de folik asit ve multivitamin içmesini öneriyormuş doktorlar ben bugün eşime de içirmeye başlayacağım
Bi yazı var onu paylaşayım sperm vitamin etkisiAz önce bi konu açılmış orda okudum kimyasal ve boş gebelik geçiren çiftlerde erkeğe de folik asit ve multivitamin içmesini öneriyormuş doktorlar ben bugün eşime de içirmeye başlayacağım
İkisini de kapsayan ne içirebiliriz canım bildiğin var mıBi yazı var onu paylaşayım sperm vitamin etkisi
E ve C vitamini: Vücut hücrelerini oksidatif stres ve serbest radikallerden zarar görmekten koruyan önemli antioksidanlardır. Böylece düşük ve genetik anomali riskini azaltır. C vitamininin spermleri aglütinasyonunu, yani birbirine yapışmasını önleyici etkisi de vardır. Bu sayede sperm hareketini düzeltir. Fertil erkeklerin sperminde en bol bulunan antioksidan C vitamini olup, sperm DNA’sını serbest oksijen ürünlerinden zarar görmesinden koruyarak spermlerin sağlıklı kalmalarını sağlar. E vitamini ise yağda eriyen bir vitamindir ve sperm membranını zararlı etkilerden korur. E vitamininin sperm hareketini ve morfolojisini düzelttiği çok sayıda bilimsel araştırmada gösterilmiştir. C vitamini, E vitamininin etkisini artırdığı için sperm fonksiyonlarının düzeltilmesinde bu iki vitaminin birlikte alınması önerilir.