Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodur inşallah. Çevreden de baskı oluyo mu
Ne güzel dedin. Hep diyorum ki icimden olmuyorsa daha guzeli olacagindandir. Boyle morel veriyorum. Biraz annemler belli ediyor. Kayinvalidemlee birsey demiyor ama eminim onlarda istiyor. Onlara torun vermeyi cok istiyorum. Bir de pco luyum ya bir an önce olsun bebeğim. E 3 yıldır da evliyiz zamanı geldi artik

Bende kendimi teselli ediyorum hep regl olunca üzülüyorum sinirleniyorum sonra sakinleşip dua ediyorum. Bu imtihan ve sabrediyoruz. Rabbim bizlere en güzelini vercek. Ve biz çok daha kıymet bilcez çektiğimiz acılardan dolayı. İnşallah bu sefer olcak. İçimizde bahar açıcak

İnşallah olmadıkça pek umudum kalmadı gerçi de bi umut işte.
Sana da uğur getirsin başlığın arkadaşım
İnşallah canım. Her reglden sonra tekrar umut var. Biz elimizden geleni yapıp Allaha bırakıyoruz daha elden bişey gelmiyo ki

Aminnn. Birgün yüzümüz gülecek insallah sen ne zamandır deniyorsun

Aminnn. Birgün yüzümüz gülecek insallah sen ne zamandır deniyorsun
Benim daha yeni yani 5.5 aylık evliyim kürtaj oldum bi kere ama etrafımda herkes hamile aramda 2 hafta vardı kuzenimin eşiyle onun gebeliği sağlıklı ilerliyo çok şükür. Benden sonra görümcem hamile oldu derken bende istek arttı tabi

Ahh ahh allah yardımcın olsun.

Merhaba biseyi merak ediyorum bu corono yuzunden hamilelikten korkan var mi bu surecte hastaneye kontrole bile gitmek bile sikinti olur cunku ne dusunuyorsunuz?

Merhaba biseyi merak ediyorum bu corono yuzunden hamilelikten korkan var mi bu surecte hastaneye kontrole bile gitmek bile sikinti olur cunku ne dusunuyorsunuz?
Canım ben şöyle düşünüyorum tabikide korkuyorum ama özel muayanesi olan doktorlar tercih edilebilir veya biri yazmıştı polikinlikler boş kimse yok diye zaten kimse mecburi olmadıkca gitmiyo.

En sevdiğim ay Mayıs ayıdır ama artık Mayıs denince içim burkuluyor çünkü geçen sene Mayıs'ta kürtaj olmuştum
Rabbim şu mübarek aylar hürmetine gönüllerimizi sevindirsin hayırlı sağlıklı evlatlar lütfetsin hepimize amin

Elbet tedirginiz ama ben ara vermedim Allah hayırlıysa nasip etsin diyorum yaşım ilerliyo 34'e doğru gidiyorum 25 civarında olsaydım bekleyebilirdim ama koronayı bile düşünemiyorum tedbir bizden
Bide zaten hamileyken ilk aylarda öyle sürekli gitmek şart değil Allah hepimizi korusun

Cicegimm burkulmasın artık bu mayıs cok güzel gelecek belkide Aminn kuzumm inşallah

Cicegimm burkulmasın artık bu mayıs cok güzel gelecek belkide Aminn kuzumm inşallah

Amin kuzum amin inşallah o güzel günleri de görürüz 1 senedir bekliyorum bende
şimdi hamile kalsam hemen sevinemem bile
o korkuyu insan bi kez yaşayınca....

Amin kuzum amin inşallah o güzel günleri de görürüz ♥ 1 senedir bekliyorum bende
şimdi hamile kalsam hemen sevinemem bile
o korkuyu insan bi kez yaşayınca....
Benim de bi yanım öyle diyo bi yanımda Rabbin tekrar aynı acıyı yaşatmıcak sana diyo. Dua ederken hep sağlıklı gebelik istiyorum çünkü diğer türlü kanamalı geçse stres olurum. Senin bat ne zaman canım

Aynen canım bende o şekilde dua ediyorum herzaman sağlıklı hayırlı nasip etsin diye
Benim bat 14 diyorum ama değişken oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…