Morfoloji bozukluğu varsa bi sorun olarak görmüyo doktorlar. Eşinin testleri elinde varsa morfoloji sayı ve hız değerlerine bakp yaz bi bakalmSpermiogram baktırdık kadın doğumcu ya gösterdim bi sorun görünmüyor dedi benim değerlerde iyi anlamadım bende ne sorun
İnsan o an üzüntüyle böyle düşünüuorBen de aynı cumleyi kuruyorum. Okadar kötü insan anne olurken neddn ben
İnşallah cnm benım uğurlu gelsin burasıBurası daha sakin canıminşallah bu topikte ismi olanlardan hamilelik haberi almayı o kadar istiyorum ki çünkü hepimiz birer çiçeğiz
Bat günümüz aynı 4 mayısta olan 4 kişiyizbende şuraya geleyimm
Bat 4 mayısAzze
Dış gebelik sonrası ikinci kez annelik denemeye başlayışım olacak.. inşallah sağlık durumum el veriyordurda, bu hayalim suya düşmez, burdan ilerlerim diyorum
Benim 1mayıs bat ama geç yumurtlamam oluyor hemen adet günü belli olmuyor gebeliğim anca dördünde öğrenirimBat günümüz aynı 4 mayısta olan 4 kişiyizbende kürtaj oldum 2 ay önce canım. İnşallah gelir bebeklerimiz @Nnuurrr kizinbiri9 4 mayıs da bebek haberleri getiriyoz değil mi kızlar
aa o zaman 1 mayıs yazalım yanlış olmuşBenim 1mayıs bat ama geç yumurtlamam oluyor hemen adet günü belli olmuyor gebeliğim anca dördünde öğreniriminşallah
Çok sevindimm inşallah güzel sonuçlar alırsın kuzumKızlarr doktorumla konuştum aşılama için çağırdı bugün, özel muayenehane zaten, çalışmaya devam ediyorlarmış. Bugün ilaç yazar sonra da 13 gün sonra falan aşılama yapar heralde
Ben de bu ay aşılama düşünüyordum.. Ben şehir dısına gitmek durumundayım o yuzden erteledikKızlarr doktorumla konuştum aşılama için çağırdı bugün, özel muayenehane zaten, çalışmaya devam ediyorlarmış. Bugün ilaç yazar sonra da 13 gün sonra falan aşılama yapar heralde
Ben de yakın zamanda dış gebelik yaşadım..sizin tedavi nasıl oldu??bende şuraya geleyimm
Bat 4 mayısAzze
Dış gebelik sonrası ikinci kez annelik denemeye başlayışım olacak.. inşallah sağlık durumum el veriyordurda, bu hayalim suya düşmez, burdan ilerlerim diyorum
inşallah canım teşekkürler, geçen ay kist oluşmuştu iptal oldu, umarım bu ay iyi geçerÇok sevindimm inşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum
belki kendiliğinden hamile kalırsın canım ben de iki senedir bekliyorum. aynı il içerisinde yok mu yaptırabileceğin bir yer.Ben de bu ay aşılama düşünüyordum.. Ben şehir dısına gitmek durumundayım o yuzden erteledik2 yıl bekle tam tedaviye baslıcagım zaman virüs cıksın hayatımızı felç etsin
Yasadıgım ilçe çok küçük, öyleki özel hastane bile yok devlet hastanesindeki imkanlar kısıtlı.. En yakın gideceğim şehir dısı 3 saat uzaklıkta.. İl merkezi bile 2 bucuk saat sürüyor..inşallah canım teşekkürler, geçen ay kist oluşmuştu iptal oldu, umarım bu ay iyi geçer
belki kendiliğinden hamile kalırsın canım ben de iki senedir bekliyorum. aynı il içerisinde yok mu yaptırabileceğin bir yer.
İnşallah cicegiminşallah canım teşekkürler, geçen ay kist oluşmuştu iptal oldu, umarım bu ay iyi geçer
Ben de başka bir ilçeye gidiyorum benimkinde de özel yok canım, doktor desen hiç yok ama yakın Allahtan. Çok teşekkür ederim inşallah, en yakın zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Yasadıgım ilçe çok küçük, öyleki özel hastane bile yok devlet hastanesindeki imkanlar kısıtlı.. En yakın gideceğim şehir dısı 3 saat uzaklıkta.. İl merkezi bile 2 bucuk saat sürüyor..Bu da benim şansım işte.. Bu sene tayininiz cıkcak onu bekliyorum artık yaza ben de basarım diye düşünüyorum.. İnşallah sizin alılamanız tutar bana da umut olursunuz ❤
Zararı yok diye biliyorm.ben gebelik düşünürken doktor r vermiştiKIzlar glifor hamilelikten zarar lı olurmu bunu ıcerken hamile kaldık diyelim nasıl olcak biliyormusunuz
Aminn cnm inşallahBen de başka bir ilçeye gidiyorum benimkinde de özel yok canım, doktor desen hiç yok ama yakın Allahtan. Çok teşekkür ederim inşallah, en yakın zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ben de insülin direnci için diaformin içiyorum nerdeyse 1 yıldır.. Bana dahileyeci vermişti.. Kadın dogumcu lar genelde glifor veriyormuş.. Eczacı arkadsıma danısmıstım hamile oldugunu ogrenınce bırak demişti bana dıaformıni.. Ama hormonları çok güzel düzenledi heray 29. Günde adet oluyorum şaşmıyor hiçKIzlar glifor hamilelikten zarar lı olurmu bunu ıcerken hamile kaldık diyelim nasıl olcak biliyormusunuz