Hoşgeldin canımm mayıs ayı batını yazsak daha iyi olur bence regln geldi miMerhaba ben geldim bat bugünü yazalım düşükten sonra adet olamadım ilaçla bugün biraz geliyor gibi ☺☺☺bitsin ovulasyon testi ne başlayacağım
1mayıs
Bugün başladı Ozaman 32 gün sonra yı yazalım tahmHoşgeldin canımm mayıs ayı batını yazsak daha iyi olur bence regln geldi mi
08.5.2020Bugün başladı Ozaman 32 gün sonra yı yazalım tahm
Hoşgeldin canım ilk gebelik haberi senden mi gelcek1mayıs
Soğan suyu yap canım sökülür adetin ben sorun yaşamadım kürtaj dan sonra adet düzenim eskisi gibi oldu bende adetim biti bugün ovulasyona başladım bu gecenin yüzü suyu hürmetine Allah hepimizi sevindirsin bayrama hamile girelim inşallahMerhaba ben geldim bat bugünü yazalım düşükten sonra adet olamadım ilaçla bugün biraz geliyor gibi ☺☺☺bitsin ovulasyon testi ne başlayacağım
İnşallahh işçi bayramı benim bayramım olur Allahın izniyleHoşgeldin canım ilk gebelik haberi senden mi gelcek
İnşallahSoğan suyu yap canım sökülür adetin ben sorun yaşamadım kürtaj dan sonra adet düzenim eskisi gibi oldu bende adetim biti bugün ovulasyona başladım bu gecenin yüzü suyu hürmetine Allah hepimizi sevindirsin bayrama hamile girelim inşallah
İnşallah canımm. Mayıs da hem tam bahat havası yaşar hemde gebelik haberleri alırız inşallahİnşallahh işçi bayramı benim bayramım olur Allahın izniyleama geç oluyor benim yumurtlama adet dört gün falan geçmiş oluyor benim gebelik idrara geçene kadar geçen öyle oldu sırası önemli değil inşallah beraber öğrenelim 9mayıs doğum günüm wn güzel hediye olur bana
İnşallahh canım kaybettiğim bebek babasının doğum gününe gelmişti ocakta bu sağlıkla benimkine gelir inşallah cümlemizi sevindirsin Allahİnşallah canımm. Mayıs da hem tam bahat havası yaşar hemde gebelik haberleri alırız inşallahbenim için şuan mayıs da önemli bi durum yok ama olsun inşallah doğum gününe hamile olarak girersin kuzum
Tamamdır canım mayıs ayına gebe olarak girmiş olursun inşallahbeni de yazın
bat 22.04.20
Düzensiz mi regln canımBen de varım ama ben geçen ay baya gecikerek adet oldum bu ay ne zaman olurum bilemiyorum. Bu gece hürmetine hepimiz muradımıza ereriz inşallah.
Merhaba canım topiğin hepimize uğur getirsin inşallah benim bat 2 mayısMayıs ayı topiğimiz hepimize bebiş getirsin ümidiyle dertleşelim
BAT TARİHLERİ
Azze [04.05.2020 ]
kizinbiri9 [01.05.2020]
Deryakckn [08.05.2020]
S Sarisinmelekk [22.04.2020]
Teşekkür ederim kuzumm bu topik bize bebek getircek inanıyorumMerhaba canım topiğin hepimize uğur getirsin inşallah benim bat 2 mayıs
Amin canım sağlıklı gebelik geçirelimTeşekkür ederim kuzumm bu topik bize bebek getircek inanıyorumLütfenbu ay olsun