Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Spermiogram baktırdık kadın doğumcu ya gösterdim bi sorun görünmüyor dedi benim değerlerde iyi anlamadım bende ne sorun 🤷‍♀️🤷‍♀️
Morfoloji bozukluğu varsa bi sorun olarak görmüyo doktorlar. Eşinin testleri elinde varsa morfoloji sayı ve hız değerlerine bakp yaz bi bakalm

bende şuraya geleyimm :KK37:
Bat 4 mayıs Azze Azze
Dış gebelik sonrası ikinci kez annelik denemeye başlayışım olacak.. inşallah sağlık durumum el veriyordurda, bu hayalim suya düşmez, burdan ilerlerim diyorum 🙏🏼

Bat 4 mayıs Azze Azze
Dış gebelik sonrası ikinci kez annelik denemeye başlayışım olacak.. inşallah sağlık durumum el veriyordurda, bu hayalim suya düşmez, burdan ilerlerim diyorum 🙏🏼
Bat günümüz aynı 4 mayısta olan 4 kişiyiz:KK76: bende kürtaj oldum 2 ay önce canım. İnşallah gelir bebeklerimiz:emir_bebek:@Nnuurrr kizinbiri9 kizinbiri9 4 mayıs da bebek haberleri getiriyoz değil mi kızlar:KK200:

Bat günümüz aynı 4 mayısta olan 4 kişiyiz:KK76: bende kürtaj oldum 2 ay önce canım. İnşallah gelir bebeklerimiz:emir_bebek:@Nnuurrr kizinbiri9 kizinbiri9 4 mayıs da bebek haberleri getiriyoz değil mi kızlar:KK200:
Benim 1mayıs bat ama geç yumurtlamam oluyor hemen adet günü belli olmuyor gebeliğim anca dördünde öğrenirim 🙏inşallah

Kızlarr doktorumla konuştum aşılama için çağırdı bugün, özel muayenehane zaten, çalışmaya devam ediyorlarmış. Bugün ilaç yazar sonra da 13 gün sonra falan aşılama yapar heralde :KK68:

Kızlarr doktorumla konuştum aşılama için çağırdı bugün, özel muayenehane zaten, çalışmaya devam ediyorlarmış. Bugün ilaç yazar sonra da 13 gün sonra falan aşılama yapar heralde :KK68:
Çok sevindimm inşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum:KK200:

Ben de bu ay aşılama düşünüyordum.. Ben şehir dısına gitmek durumundayım o yuzden erteledik 😔2 yıl bekle tam tedaviye baslıcagım zaman virüs cıksın hayatımızı felç etsin

Bat 4 mayıs Azze Azze
Ben de yakın zamanda dış gebelik yaşadım..sizin tedavi nasıl oldu??

Çok sevindimm inşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum:KK200:
inşallah canım teşekkürler, geçen ay kist oluşmuştu iptal oldu, umarım bu ay iyi geçer :KK39:
Ben de bu ay aşılama düşünüyordum.. Ben şehir dısına gitmek durumundayım o yuzden erteledik 😔2 yıl bekle tam tedaviye baslıcagım zaman virüs cıksın hayatımızı felç etsin
belki kendiliğinden hamile kalırsın canım ben de iki senedir bekliyorum. aynı il içerisinde yok mu yaptırabileceğin bir yer.

inşallah canım teşekkürler, geçen ay kist oluşmuştu iptal oldu, umarım bu ay iyi geçer :KK39:

belki kendiliğinden hamile kalırsın canım ben de iki senedir bekliyorum. aynı il içerisinde yok mu yaptırabileceğin bir yer.
Yasadıgım ilçe çok küçük, öyleki özel hastane bile yok devlet hastanesindeki imkanlar kısıtlı.. En yakın gideceğim şehir dısı 3 saat uzaklıkta.. İl merkezi bile 2 bucuk saat sürüyor.. 😔Bu da benim şansım işte.. Bu sene tayininiz cıkcak onu bekliyorum artık yaza ben de basarım diye düşünüyorum.. İnşallah sizin alılamanız tutar bana da umut olursunuz 🙏🏻❤️

Yasadıgım ilçe çok küçük, öyleki özel hastane bile yok devlet hastanesindeki imkanlar kısıtlı.. En yakın gideceğim şehir dısı 3 saat uzaklıkta.. İl merkezi bile 2 bucuk saat sürüyor.. 😔Bu da benim şansım işte.. Bu sene tayininiz cıkcak onu bekliyorum artık yaza ben de basarım diye düşünüyorum.. İnşallah sizin alılamanız tutar bana da umut olursunuz 🙏🏻
Ben de başka bir ilçeye gidiyorum benimkinde de özel yok canım, doktor desen hiç yok ama yakın Allahtan. Çok teşekkür ederim inşallah, en yakın zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

KIzlar glifor hamilelikten zarar lı olurmu bunu ıcerken hamile kaldık diyelim nasıl olcak biliyormusunuz

Ben de başka bir ilçeye gidiyorum benimkinde de özel yok canım, doktor desen hiç yok ama yakın Allahtan. Çok teşekkür ederim inşallah, en yakın zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Aminn cnm inşallah 🙏🏻🌺

KIzlar glifor hamilelikten zarar lı olurmu bunu ıcerken hamile kaldık diyelim nasıl olcak biliyormusunuz
Ben de insülin direnci için diaformin içiyorum nerdeyse 1 yıldır.. Bana dahileyeci vermişti.. Kadın dogumcu lar genelde glifor veriyormuş.. Eczacı arkadsıma danısmıstım hamile oldugunu ogrenınce bırak demişti bana dıaformıni.. Ama hormonları çok güzel düzenledi heray 29. Günde adet oluyorum şaşmıyor hiç

X