4 kere kimyasal canm sebebi araştırıldı mı acaba. Geçen ay benmde 8 gün geçmişti teste ikinci çizgi çıktı ama 3 gün sonra adet oldum. Doktora bile gitmedm. Bizim morfoloji sorunumz var. Sizin sperm değerlerine bakıldı mı canm. Sperm sayı hız morfoloji. Yani 4 kimyasal sebebi olmalı kuzum bununMerhaba kimyasal 4.yü yaşadım doktor bana hamilelik sayılmaz dedi adet oluyor gibi düşün dedi kendi düştü kese görünmeden ondan dolayı korunma yok devam denemeye dedi
Hm ANladım peki bu 4 kere tekrarlamasının bir sebebi varmıdır acabaMerhaba kimyasal 4.yü yaşadım doktor bana hamilelik sayılmaz dedi adet oluyor gibi düşün dedi kendi düştü kese görünmeden ondan dolayı korunma yok devam denemeye dedi
öyle tabiki güzel düşünelim güzel olsun. Regl oldugumda çok üzülüyorum ama sonra tekrar güneş doğuyo ve yeni umutlar başlıyoKorkma canım her ihtimal bizim için var ama kötüyü düşünmemek gerekiyor
Gelmez inşallah kuzum
Benimle aynısın kuzum inşallah gebe kalırız4 mayısta bekliyorum adetimi. Bu ayki adetin ilk günü bugün . Sadece kahverengi kan geldi Hayirlisi artık
Eşim geç geliyo bende akşamları yapıyorum canım :) yerleri silecem biraz dinleneyim de lavabo banyo tamam süpürdüm de tozu da aldım yeri de silersem oh misKolay gelsin kuzu ne temizliği bu saatte
Benimle aynısın kuzum inşallah gebe kalırız
[/QUOTE
Inşallah morelim cok bozuldu bu sefer. 16. Aya girdim hala yok hala yok.Benimle aynısın kuzum inşallah gebe kalırız
Gece temizliği daha güzel oluyo aslında ama işte kiracılıkEşim geç geliyo bende akşamları yapıyorum canım :) yerleri silecem biraz dinleneyim de lavabo banyo tamam süpürdüm de tozu da aldım yeri de silersem oh mis
Evet gerçekten akşam daha güzel oluyo :)Gece temizliği daha güzel oluyo aslında ama işte kiracılıkbekarken bende gece yapardım
Gece temizlik yapmanın tadi baskaEşim geç geliyo bende akşamları yapıyorum canım :) yerleri silecem biraz dinleneyim de lavabo banyo tamam süpürdüm de tozu da aldım yeri de silersem oh mis
:) yoruldum ama iyi de oldu heeGece temizlik yapmanın tadi baska
Moralini yüksek tut bu topik bunun için var. Birbirimize ışık olcaz dertleşcez stres çok etkiliyo güzel düşüncez ki güzel olcakInşallah morelim cok bozuldu bu sefer. 16. Aya girdim hala yok hala yok.
o zamn sorun yok kuzum. Bende bi milli ramazan temizliği yapcamEvet gerçekten akşam daha güzel oluyo :)
Alt katta öğrenciler vardı kuzum gitmişler heralde hiç ses yok virüs sebebiyle üst kattakiler de yok çocukların sesi gelirdi mutlaka. Bide saat 8 buçuk olmadan süpürüp bitiriyorum kimseye rahatsızlık vermem diye düşünüyorum açıkçası :)
Yıllarca alıştırıldık bu zamanlar temizlik yapmaya alarm veriyorum artık:) kolay gelsin canım ben kararsızım ya bilmiyorum yapsam mı yapmasam mı :)
Rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodur inşallah. Çevreden de baskı oluyo muInşallah cektigim acilarin karşılığı gelsin artık