Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kimyasal 4.yü yaşadım doktor bana hamilelik sayılmaz dedi adet oluyor gibi düşün dedi kendi düştü kese görünmeden ondan dolayı korunma yok devam denemeye dedi
4 kere kimyasal canm sebebi araştırıldı mı acaba. Geçen ay benmde 8 gün geçmişti teste ikinci çizgi çıktı ama 3 gün sonra adet oldum. Doktora bile gitmedm. Bizim morfoloji sorunumz var. Sizin sperm değerlerine bakıldı mı canm. Sperm sayı hız morfoloji. Yani 4 kimyasal sebebi olmalı kuzum bunun

Merhaba kimyasal 4.yü yaşadım doktor bana hamilelik sayılmaz dedi adet oluyor gibi düşün dedi kendi düştü kese görünmeden ondan dolayı korunma yok devam denemeye dedi
Hm ANladım peki bu 4 kere tekrarlamasının bir sebebi varmıdır acaba

Eşim geç geliyo bende akşamları yapıyorum canım :) yerleri silecem biraz dinleneyim de lavabo banyo tamam süpürdüm de tozu da aldım yeri de silersem oh mis
Gece temizliği daha güzel oluyo aslında ama işte kiracılık bekarken bende gece yapardım

Gece temizliği daha güzel oluyo aslında ama işte kiracılık bekarken bende gece yapardım
Evet gerçekten akşam daha güzel oluyo :)
Alt katta öğrenciler vardı kuzum gitmişler heralde hiç ses yok virüs sebebiyle üst kattakiler de yok çocukların sesi gelirdi mutlaka. Bide saat 8 buçuk olmadan süpürüp bitiriyorum kimseye rahatsızlık vermem diye düşünüyorum açıkçası :)

o zamn sorun yok kuzum. Bende bi milli ramazan temizliği yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…