Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel gözünüz aydın bende yumurtlamak ıcın ıcmek istiyorum

Kızlar hamilelik öncesi kullanılır insülin direncini düşürür ama hamile kaldıktan sonra eğer şekeriniz yüksek çıkarsa insülin kullanmaya başlarsınız

Kızlar hamilelik öncesi kullanılır insülin direncini düşürür ama hamile kaldıktan sonra eğer şekeriniz yüksek çıkarsa insülin kullanmaya başlarsınız
Benim şeker düşük ama insülin yüksek çıkıyor.. Hamılelikte insülin yine yuksek olursa kullandırır mı onu bılmıyorum.. Yanı gebelik olmadıgı ıcın de hıc sormadım..

Kızlar size birşey sorcam. Şimdi benim ayın 4ünde gece kahverengi lekelenmem oldu gece yarısından sonrada kanamam başladı yani sabah ped dopdolu şekilde uyandım benim ilk günüm 4ü mü oluyo 5i mi

Kızlar size birşey sorcam. Şimdi benim ayın 4ünde gece kahverengi lekelenmem oldu gece yarısından sonrada kanamam başladı yani sabah ped dopdolu şekilde uyandım benim ilk günüm 4ü mü oluyo 5i mi
5 cnm

Benimki de bazen seninki gibi oluyor ben lekelenme başladığı günü baz alıyorum çünkü akıntının rengi değişmiş oluyor zaten bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…