Ne güzel gözünüz aydın bende yumurtlamak ıcın ıcmek istiyorumBen de insülin direnci için diaformin içiyorum nerdeyse 1 yıldır.. Bana dahileyeci vermişti.. Kadın dogumcu lar genelde glifor veriyormuş.. Eczacı arkadsıma danısmıstım hamile oldugunu ogrenınce bırak demişti bana dıaformıni.. Ama hormonları çok güzel düzenledi heray 29. Günde adet oluyorum şaşmıyor hiç
Hamilelikte bırakın Vs dedimi hiçZararı yok diye biliyorm.ben gebelik düşünürken doktor r vermişti
Doktorunuz verdi mi size gliforu? Eger o vermediyse içmeyin..Ne güzel gözünüz aydın bende yumurtlamak ıcın ıcmek istiyorum
Bizim için son bat bekleme olur inşallahAaa mayis cikmisbeni de alinz❣
Diaformin vermişti aynı ilacın farklı markası etken madde aynı metrofin yaniDoktorunuz verdi mi size gliforu? Eger o vermediyse içmeyin..
Evet aynı, ben kullanıyorum insülin direnciniz kac cıktı sizin pko mu var?Diaformin vermişti aynı ilacın farklı markası etken madde aynı metrofin yani
İNŞALLah gelmez de bebiş gelir canımGelmez inşallah kuzum
Benim şeker düşük ama insülin yüksek çıkıyor.. Hamılelikte insülin yine yuksek olursa kullandırır mı onu bılmıyorum.. Yanı gebelik olmadıgı ıcın de hıc sormadım..Kızlar hamilelik öncesi kullanılır insülin direncini düşürür ama hamile kaldıktan sonra eğer şekeriniz yüksek çıkarsa insülin kullanmaya başlarsınız
29nisanBizim için son bat bekleme olur inşallahbat ne zaman canım
29nisanyumurtlamayi bekliyorum .Boyle deyince cok komik oluyor
Ben ilk kez yumurtlama takibi yapiyoeum bu ay .Ovulasyon testi pik oldugunda her saat aha yumurtlıcam aha yumurtladım..komedi yaşıyoruz biz de
Hamilelikte içmedim hiç.Hamilelikte bırakın Vs dedimi hiç
İnşallahBen ilk kez yumurtlama takibi yapiyoeum bu ay .İnsallah guzel yumurtlariz.
Bende ilk araştırıp yumurtlamayı felan öğrendiğimde eşime demiştim çok dalga geçiyodu benimle29nisanyumurtlamayi bekliyorum .Boyle deyince cok komik oluyor
5 cnmKızlar size birşey sorcam. Şimdi benim ayın 4ünde gece kahverengi lekelenmem oldu gece yarısından sonrada kanamam başladı yani sabah ped dopdolu şekilde uyandım benim ilk günüm 4ü mü oluyo 5i mi
Bu hep kafamı karıştırıyodu
Benimki de bazen seninki gibi oluyor ben lekelenme başladığı günü baz alıyorum çünkü akıntının rengi değişmiş oluyor zaten bana göreKızlar size birşey sorcam. Şimdi benim ayın 4ünde gece kahverengi lekelenmem oldu gece yarısından sonrada kanamam başladı yani sabah ped dopdolu şekilde uyandım benim ilk günüm 4ü mü oluyo 5i mi
Akşam farketmemiş olsan lekeyi sabah oldugunu sanacaksın cunku ben de gec saatte geldıgınde bi sonrakı gunu baz alıyorumBu hep kafamı karıştırıyodu