- 27 Aralık 2019
- 9.050
- 10.578
Uğur getirsin inşallah bat gelmesin bebek gelsin29nisan benim de bat
Belki uğur getirir bu başlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uğur getirsin inşallah bat gelmesin bebek gelsin29nisan benim de bat
Belki uğur getirir bu başlık
Ne güzel dedin. Hep diyorum ki icimden olmuyorsa daha guzeli olacagindandir. Boyle morel veriyorum. Biraz annemler belli ediyor. Kayinvalidemlee birsey demiyor ama eminim onlarda istiyor. Onlara torun vermeyi cok istiyorum. Bir de pco luyum ya bir an önce olsun bebeğim. E 3 yıldır da evliyiz zamanı geldi artikRabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodur inşallah. Çevreden de baskı oluyo mu
Bende kendimi teselli ediyorum hep regl olunca üzülüyorum sinirleniyorum sonra sakinleşip dua ediyorum. Bu imtihan ve sabrediyoruz. Rabbim bizlere en güzelini vercek. Ve biz çok daha kıymet bilcez çektiğimiz acılardan dolayı. İnşallah bu sefer olcak. İçimizde bahar açıcakNe güzel dedin. Hep diyorum ki icimden olmuyorsa daha guzeli olacagindandir. Boyle morel veriyorum. Biraz annemler belli ediyor. Kayinvalidemlee birsey demiyor ama eminim onlarda istiyor. Onlara torun vermeyi cok istiyorum. Bir de pco luyum ya bir an önce olsun bebeğim. E 3 yıldır da evliyiz zamanı geldi artik
İnşallah olmadıkça pek umudum kalmadı gerçi de bi umut işte.Uğur getirsin inşallah bat gelmesin bebek gelsin
İnşallah canım. Her reglden sonra tekrar umut var. Biz elimizden geleni yapıp Allaha bırakıyoruz daha elden bişey gelmiyo kiİnşallah olmadıkça pek umudum kalmadı gerçi de bi umut işte.
Sana da uğur getirsin başlığın arkadaşım
Aminnn. Birgün yüzümüz gülecek insallah sen ne zamandır deniyorsunBende kendimi teselli ediyorum hep regl olunca üzülüyorum sinirleniyorum sonra sakinleşip dua ediyorum. Bu imtihan ve sabrediyoruz. Rabbim bizlere en güzelini vercek. Ve biz çok daha kıymet bilcez çektiğimiz acılardan dolayı. İnşallah bu sefer olcak. İçimizde bahar açıcak
Benim daha yeni yani 5.5 aylık evliyim kürtaj oldum bi kere ama etrafımda herkes hamile aramda 2 hafta vardı kuzenimin eşiyle onun gebeliği sağlıklı ilerliyo çok şükür. Benden sonra görümcem hamile oldu derken bende istek arttı tabiAminnn. Birgün yüzümüz gülecek insallah sen ne zamandır deniyorsun
Ahh ahh allah yardımcın olsun.Benim daha yeni yani 5.5 aylık evliyim kürtaj oldum bi kere ama etrafımda herkes hamile aramda 2 hafta vardı kuzenimin eşiyle onun gebeliği sağlıklı ilerliyo çok şükür. Benden sonra görümcem hamile oldu derken bende istek arttı tabi
Amin canım. İnsan çok üzülüyo bu durumlarda. İsyan etmek gibi değilde bazen Allahım neden ben diyorumAhh ahh allah yardımcın olsun.
Canım ben şöyle düşünüyorum tabikide korkuyorum ama özel muayanesi olan doktorlar tercih edilebilir veya biri yazmıştı polikinlikler boş kimse yok diye zaten kimse mecburi olmadıkca gitmiyo.Merhaba biseyi merak ediyorum bu corono yuzunden hamilelikten korkan var mi bu surecte hastaneye kontrole bile gitmek bile sikinti olur cunku ne dusunuyorsunuz?
Merhaba biseyi merak ediyorum bu corono yuzunden hamilelikten korkan var mi bu surecte hastaneye kontrole bile gitmek bile sikinti olur cunku ne dusunuyorsunuz?
Cicegimm burkulmasın artık bu mayıs cok güzel gelecek belkide Aminn kuzumm inşallahEn sevdiğim ay Mayıs ayıdır ama artık Mayıs denince içim burkuluyor çünkü geçen sene Mayıs'ta kürtaj olmuştum
Rabbim şu mübarek aylar hürmetine gönüllerimizi sevindirsin hayırlı sağlıklı evlatlar lütfetsin hepimize amin
Cicegimm burkulmasın artık bu mayıs cok güzel gelecek belkide Aminn kuzumm inşallah
Benim de bi yanım öyle diyo bi yanımda Rabbin tekrar aynı acıyı yaşatmıcak sana diyo. Dua ederken hep sağlıklı gebelik istiyorum çünkü diğer türlü kanamalı geçse stres olurum. Senin bat ne zaman canımAmin kuzum amin inşallah o güzel günleri de görürüz ♥ 1 senedir bekliyorum bende
şimdi hamile kalsam hemen sevinemem bile
o korkuyu insan bi kez yaşayınca....
Benim de bi yanım öyle diyo bi yanımda Rabbin tekrar aynı acıyı yaşatmıcak sana diyo. Dua ederken hep sağlıklı gebelik istiyorum çünkü diğer türlü kanamalı geçse stres olurum. Senin bat ne zaman canım
Yazalım listeye yinede bu ayın 14 dimi. Ben mayısdan ümitliyim. Mayıs da beni yanıltmıcak inşallahAynen canım bende o şekilde dua ediyorum herzaman sağlıklı hayırlı nasip etsin diye
Benim bat 14 diyorum ama değişken oluyo
Hoşgeldin aramızaBat 27 nisan beni de yazar mısınız