Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kadar mide bulantısına şimdi yapsan bile cıkar. Vallahi sana kesin gözüyle bakıyorumm çok çok güzel haberlerini bekliyorum
Ay hadi inşallah şok geçiririm onca sene ugrastim tutum onu da kaybetim simdi ilk denemeden olursa şok geciririm inanamam

Dua grubunda sohbet edilemez canm bildigim kadari ile yasak sadece dua için acilan ni topik. Bende leslie yapmayi düşünüyorum eğlenceli duruyor cikip yurumekden daha guzel olur bence rahat rahat taytla tisortle. Guzel haberlerini bekliyorum insallah canm bende clife gelecek adet icin isticem insallah o zaman baslarm. Sen su içmeyi unutma gece bile kalkarsan ic canm

Kizlar size kısaca belirtilerimi anlatiyim
1.bel ağrısı
2. Sağa kasık ağrısı
3. Ishal oldum ondan sonra
4 .kabizlik
5.meme uçlarında sızı
6.goğuste koyulaşma
7. Minde bulantisi
8.karın ağrısı
bukadar cok belirtiye gore hamile değilsem çok uzulurum

canım benim dedıklerine göre bi yerleşme kanaması gelmemiş

O bebek buraya geleceeek

Mide bulantisi ilk ayda olmaz ki. Onun disinda hepsi belirti inşallah gebesindir

Beni de eklermisiniz. Ocak 24 te boş kese 7 haftalık düşük yaptım. Sat 27 mart bat 27 Nisan. Dün kasık ağrısı ile dr gittim kan verdim 11,24 çıktı lakin haatene referans değeri 0 ile 10 du. Bu sabah test yaptım silik çıktı bilemedim.

Sabhtan beri cok kotuyum mide bulantisi bel agrisi saga kasik batmalar ve şuan acayip mide bulantisi inşallah vardır yarn bat bakalim insallh bebisim benle dir
Valla canım bulantı diyosun hamilelik gibi geliyor bana da diger agrılar adet olmaya benziyo ama bulantı gebelikten gibi, insallah senden de güzel haberler gelecek

Kuzum bu değer artar regl tarihine daha varmış

Valla canım bulantı diyosun hamilelik gibi geliyor bana da diger agrılar adet olmaya benziyo ama bulantı gebelikten gibi, insallah senden de güzel haberler gelecek
Inşallah cnm
Mide bulantisi ilk ayda olmaz ki. Onun disinda hepsi belirti inşallah gebesindir
Cnm ben ilk gebeliğimde de 3 haftalık daha mide bulantim vardı
O bebek buraya geleceeek
Aynen cnm gelecek gelmek zorunda
canım benim dedıklerine göre bi yerleşme kanaması gelmemiş
Aynen cnm insallah boşa umutlanmam beynimin bana oynadiği bir numara degildir

Ay inşallah korkuyorum İlk deneyim kötü olunca birde referans a çok yakın olunca bilemedim. Yarın sabah ta bi test yaparım olmadı.
5 ten yukarısı gebelik diye biliyorum. Evde koyulaşmayı takip et bence de. Koyulaşma olursa sağlıklı bi gebeliktir. Regl tarihinde bu sonuc cıksa belki deriz ama Güzel bi koyulaşma olursa regl tarihin de tekrar kan testi yaptırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…