Hayirlisiyla cnm allah nasip ederse olurNapalim canim adet gunun gelmesini bekliyoruz )) benim umudum yok zaten fazla belirtide yok 6 gun var nasip bakalim
Regl tarihin ne zaman canım. Aminn inşallah30 nisan yumurtlama günümü bekliyorum 3 gündür inofolic kullanıyorum inşallah gönlümüzdeki olur
17 Nisan ilk deneme olacak evli olan arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine hamile kalmayı düşünüyorsan inofolic poşet kullan dediler 3 gündür kullanıyorum bakalım sonuç ne olacakRegl tarihin ne zaman canım. Aminn inşallah
Cok tesekkur ederim canim darisi size insallahHayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah
Darısı bize olsunnnn
Tebrik ederim güzelim. İlk belirtilerini anlatırmısın. En çok merak ettiğim yumurtlamadan sonra akıntın devam ettimi? Göğüsün nezmn ağrımaya başladı?
Bat mı o ne diyomuşummBat tarihi bekliyoruz ama bat beklemiyoruz canım@Azze
Beklenen Adet tarihin ne canım. İlk defa duydum gebe kalmaya mı yardımcı bişeymiş yoksa vitamin gibi bişey mi. Kaç yaşındasın bu arada17 Nisan ilk deneme olacak evli olan arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine hamile kalmayı düşünüyorsan inofolic poşet kullan dediler 3 gündür kullanıyorum bakalım sonuç ne olacak
Senin adına gerçekten çok sevindim, inşallah işinde hayırlısıyla olur, sıcak bi aileye, mutlu huzurlu yıllara ilk adımlarını attın❤Cok tesekkur ederim canim darisi size insallahakintim sadece iki gun oldu goguslerim hasasiyetim yaklasik iki haftadir vardi ama suan dokunamiyorum bile öyle takvime pek dikkat etmedim akisina biraktim bu ay yogun gecti ablam yeni dogum yapti kucuk yigenime ben baktim hatta dalga gectim olsa bile tutmamistir agir kaldirdigim icin . Kasik agrim gaz sancim cok fazlaydi onum disinda cok usuyen bi insanim ama son zamanlarda ates basti gece gündüz . O ay hic ummuyodum gecen ay cok telas yapmistim onun verdigi rahatlikmi nedense esime test aldirdim onada supriz yapamadim ayni zamanda maydonoz istedim yoksa suyunu kaynatip adetim sokulsun diye dusun. Birde bebek cidden nasibiyle geliyo yarin is gorumesine cagrildim tuhaf bi gundu acikcasi
Insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bolca dua edelim bu mubarek aydaSenin adına gerçekten çok sevindim, inşallah işinde hayırlısıyla olur, sıcak bi aileye, mutlu huzurlu yıllara ilk adımlarını attın❤
Tekrar tebrik ederim
Napıyosunuz ciceklerim?
Ne olsun evde ye iç yat vallaha kilo aldım yaNapıyosunuz ciceklerim?
benimde eşim işe gitcek bende tek başıma takılmalara devam bide dün gece cok korktum ses duydumEşim işten geldiği gibi yemek yedi uyudu kaldı koltukta.
Ben de tek başıma buralarda takılıyorum.
bende şiştim şiştimm ramazan da hiç veremem galibaNe olsun evde ye iç yat vallaha kilo aldım yaTV karşısında pinekliyorum gebelik haberlerini okuyorum hem çok mutlu oluyorum hem de Bi yanım buruk hissediyorum
Tv ve forum yorumlarina bakıyorum canım sen napıyosun. Topiginin ilk bebis haberi geldiNapıyosunuz ciceklerim?
Bende eşimi işe uğurladım şimdi. Erkenden yat sabah uyanamıyon diyoTv ve forum yorumlarina bakıyorum canım sen napıyosun. Topiginin ilk bebis haberi geldiinsallah bizlere de uğurlu gelir canim
İmkanı yok veremeyiz ramazandabende şiştim şiştimm ramazan da hiç veremem galibabari hamile kalsamda acımasam aldıgım kilolara
Aynen 1 mayis1mayıs