Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 ten yukarısı gebelik diye biliyorum. Evde koyulaşmayı takip et bence de. Koyulaşma olursa sağlıklı bi gebeliktir. Regl tarihinde bu sonuc cıksa belki deriz ama :KK37: Güzel bi koyulaşma olursa regl tarihin de tekrar kan testi yaptırırsın
Dr 2 gğn sonra yani yarın tekrar kan ver dedi bilemedim. Telefondan giriyorum foto atamıyorum eklenmiyor bir türlü. Bugün ki testi

Inşallah cnm

Cnm ben ilk gebeliğimde de 3 haftalık daha mide bulantim vardı

Aynen cnm gelecek gelmek zorunda 😁

Aynen cnm 😁 insallah boşa umutlanmam beynimin bana oynadiği bir numara degildir
Bulantı dışindaki herseyi bizzat kendi ke dime yaptım 😆😆 ondan bulantıyı henüz psikolojik olarak yapamadığım icin bence gebelik var sende 🤗🤗

Eklentiler

• IMG_20200421_124604.jpg
    IMG_20200421_124604.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 45
Ben burda çizgiyi görüyorum ve regline daha olmasına rağmen çokta silik çıkmamışş kuzum senin değerin artar valla hamilesin :anneadayı: :KK200: oblomov21 oblomov21

Ben burda çizgiyi görüyorum ve regline daha olmasına rağmen çokta silik çıkmamışş kuzum senin değerin artar valla hamilesin :anneadayı: :KK200: oblomov21 oblomov21
Ay hadi inşallah 🙏 sağlıkla. Darısı başınıza inşllh. Ovu takibi yaptım. 10 gün bugğn ve çizgi böyle bende şaşırdım.

Listede adının yanına:anneadayı: koyuyorum bizlere de cok dua et canım
Yarın gidip kan verip emin olayım sonuçta kaldı 5 gün bata ucuz testlerde yapıp bu kadar belirgin olması ve haatanenin referans aralığı emin olamıyorum Bi türlü. Dualarım sizle. İlk gebeliğim çok kötüydü. Rabbim yaşatmasın kimseye

Yarın gidip kan verip emin olayım sonuçta kaldı 5 gün bata ucuz testlerde yapıp bu kadar belirgin olması ve haatanenin referans aralığı emin olamıyorum Bi türlü. Dualarım sizle. İlk gebeliğim çok kötüydü. Rabbim yaşatmasın kimseye
Canım düşük bi değer ama regline o kadar varken bence azınsancak bi değer değil. Eğer 2 katı artarsa sağlıklı gebeliktir :anneadayı:

X